Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ennyire félre ismertem volna?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire félre ismertem volna? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Kiderult, higy a barátnőm akivel hat éve együtt vagyunk találkozgat egy másik férfival. Csütörtöktől szombatig nála volt es szombaton csókolózás is történt. Tegnap egesz délután nem vette fel a telefont, bementem a munkahelyere este es ott voltak. Kiderult, hogy egy 25 evvel idosebb biztonsagi őr a személy. Teljesen öszetörtem, a pasinak állt feljebb es belecsavart a földbe.

Úgy kellett könyörögni barátnőmnek hogy legalább ma ne találkozzanak hogy munka utan rendesen tusjunk beszélgetni. Kérdeztem tőle, hogy mi ketten akkor hogyan állunk. Azt valaszolta nem tudja. De a pasi mar erzelmileg zsarolja hogy miért en vagyok a fontosabb... Azt állítja a lány hogy megmondta a fickonak, baratsagnal nem lehet tobb kozottuk. Ez a facebook beszelgeteseik alapjan hazugság l. Ilyen mondatok hangzanak el hogy 'ne siess ne rohanj', 'ne eszakoskodj varjuk ki mi alakul' stb.

Legjobb az egészben hogy egyutt lakunk alberletben par honapja es rament mindenem a kauciora meg a butorokra,illetve a kajat es a szorakozast is en fizetem neki csak a lakbert kell. Ezek utan nem tud valaszolni arra a kerdesre, hogy akkor valasszon. En kellek neki es ne talalkozzon ezzel a fickoval, vagy költözzön el en meg fizetem egyedul az albit, van penzem.

Teljesen osszetortem. Most is bogok a metron. Azt mondja a lány hogy en is hibas vagyok mert elhanyagoltam. Elismerem ez igaz. Most masoddiplomaztam es mellette dolgozom sokat. De szerintem ez nem egyenlő ilyen szintű kinzassal amit tole kaptam most. Teljesen nullan vagyok erzelmileg, anyagilag, testileg. Mit csináljak? Nagyon szeretnem kibeszelni ezt valakivel de nincsenek barataim. Nekem csak ő volt.

25/f

2018. okt. 17. 06:54
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
65%
Lassan én érzem magam hülyének, hogy amikor úgy éreztem a párom kezd belefásulni a kapcsolatba és elvan, akkor szóltam neki nem pedig mentem félrekúrni
2018. okt. 17. 10:31
 22/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!

Sajnálom de most nem tudok egyenként reagálni, mert munkában vagyok.

Kezd megfogalmazódni bennem, hogy ezt még ma le kell zárni egyszer s mindenkorra. Talán ez a pár óra még, amíg haza tudok menni kitisztítja a fejemet teljesen, és tisztán tudok majd látni.

Köszönöm!

2018. okt. 17. 11:00
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Kuka.

Nem szeret, nem tisztel. Mit akarsz tőle még?

2018. okt. 17. 11:21
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Azok alapján, amiket a 13# hozzászólásodban írtál le, kérdező, ezt tényleg nem érdemes tovább húzni. Ezt nőként írom. A férjem az előző kapcsolatában járt hasonlóan, az exe csak ámította még pár hónapig, miután kiderült a félrelépése, és hasonló módon őt hibáztatta.

Zárd le, lépj tovább. Gondolkozz el azon, hogy miben hibáztál te, hogy majd a következő kapcsolatodban ne kövesd el ugyanazt.

2018. okt. 17. 12:25
 25/43 anonim ***** válasza:
90%
Dobd ki! Az ilyet nem kell sajnálni, meg megjavítani a kapcsolatot. Minek, hogy aztán majd lelepjen a következővel? Ez nagyon gáz, legyen már méltóságod, tartásod, nehogy már megalazkodj neki és konyorogj neki hogy ne találkozzon a bácsival. Én azt csinálnám amit a 7-és írt.fel a fejjel, lesz olyan, aki hasonló hozzád és megbecsül.
2018. okt. 17. 13:25
 26/43 anonim válasza:
91%

Szegénykém, ha valakivel szeretnél beszélni erről, nyugodtan írj rám.

28/N

2018. okt. 17. 13:48
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Ő csal meg és úgy keveri a lapokat, hogy te érezd magat sz.aeul, téged hibáztat, magát állítja be áldozatnak.. dobd ki. Nem kell őt sajnálni. Nagy lány, majd megoldja. A 7es leírt kb mindent. Ne vacilálj.. nem lesz jobb.. nem fog megváltozni..
2018. okt. 17. 14:02
 28/43 anonim ***** válasza:
80%
Annyira fiatal vagy még, előtted az élet! Ne hagyd magad, sokkal jobbat érdemelsz! Az ilyen ember akár nő, akár férfi soha nem változik meg. Tapasztalatból mondom, ugyanígy jártam és már nem vagyok 25. Bárcsak előbb láttam volna a jeleket, vagy hallgattam volna a megérzésemre! Én ezentúl nem hagyom már, hogy a józan ész felülírja a megérzéseimet. A legundorítóbb, hogy még próbálja rádverni a balhét, ez nálunk is így volt- amiért szegénykének meg kellett téged csalnia. Így próbálja enyhíteni a bűntudatát, manipulál. Ne hagyd!
2018. okt. 17. 14:10
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Nemsokára ha vissza gondolsz erre, a fejedet a falba vered majd, hogy hogy lehettèl ekkora szánalmas lúzer...még te könyörögsz? Kapjál már az agyadhoz és szedd össze magad végre. Elhiszem, hogy szar de ki fogod haverni. De ne csinálj magadból ennél is nagyobb hülyét.
2018. okt. 17. 16:55
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

Szia Kérdező ! 👋

Hogy alalkultak a dolgok ? Remélem határozott voltál és sikerült okosan döntened ! Magaddal törődj , magadat nézd ! A lány egye meg amit főzött magának .. figyeld meg jön majd azzal túl fiatal , nem élt , ki akar próbálni mást is ... az ilyen hadd menjen 💁‍♀️Jobb is ,hogy viszonylag időben szabadultal meg tőle , 25 évesen a legszebb korban vagy ahhoz hogy találj egy értékes nőt , aki szívvel lélekkel veled van és megbecsul téged !!

2018. okt. 18. 10:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!