Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ennyire félre ismertem volna?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire félre ismertem volna? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Kiderult, higy a barátnőm akivel hat éve együtt vagyunk találkozgat egy másik férfival. Csütörtöktől szombatig nála volt es szombaton csókolózás is történt. Tegnap egesz délután nem vette fel a telefont, bementem a munkahelyere este es ott voltak. Kiderult, hogy egy 25 evvel idosebb biztonsagi őr a személy. Teljesen öszetörtem, a pasinak állt feljebb es belecsavart a földbe.

Úgy kellett könyörögni barátnőmnek hogy legalább ma ne találkozzanak hogy munka utan rendesen tusjunk beszélgetni. Kérdeztem tőle, hogy mi ketten akkor hogyan állunk. Azt valaszolta nem tudja. De a pasi mar erzelmileg zsarolja hogy miért en vagyok a fontosabb... Azt állítja a lány hogy megmondta a fickonak, baratsagnal nem lehet tobb kozottuk. Ez a facebook beszelgeteseik alapjan hazugság l. Ilyen mondatok hangzanak el hogy 'ne siess ne rohanj', 'ne eszakoskodj varjuk ki mi alakul' stb.

Legjobb az egészben hogy egyutt lakunk alberletben par honapja es rament mindenem a kauciora meg a butorokra,illetve a kajat es a szorakozast is en fizetem neki csak a lakbert kell. Ezek utan nem tud valaszolni arra a kerdesre, hogy akkor valasszon. En kellek neki es ne talalkozzon ezzel a fickoval, vagy költözzön el en meg fizetem egyedul az albit, van penzem.

Teljesen osszetortem. Most is bogok a metron. Azt mondja a lány hogy en is hibas vagyok mert elhanyagoltam. Elismerem ez igaz. Most masoddiplomaztam es mellette dolgozom sokat. De szerintem ez nem egyenlő ilyen szintű kinzassal amit tole kaptam most. Teljesen nullan vagyok erzelmileg, anyagilag, testileg. Mit csináljak? Nagyon szeretnem kibeszelni ezt valakivel de nincsenek barataim. Nekem csak ő volt.

25/f

2018. okt. 17. 06:54
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Szia mindenki!

Kidobtam, de nagyon csúnya volt... nagyon nagyon csúnya.

Tegnap adtam neki egy ultimátumot. Vagy azonnal elmegy, vagy megszakít minden kapcsolatot a hapsival. Erre ma is hamarabb értem haza mint ő, mert 3 órát beszéltek még utoljára. Na mondom ez kész... óriási veszekedés, este hívtam a faszit hogy jöjjön a cuccaiért.

De a vége volt a legnehezebb mikor már összepakoltunk. Ott áltunk egymással szemben, mindketten bőgtünk, a faszi lent várta.... Olyan édesen még sosem öleltük egymást és sosem csókoltuk egymást mint akkor.... de mindketten tudtuk, hogy ez a vége örökre.

Ez körülbelül 1 órája volt, azóta olyan mintha kitépték voltam a szívemet. A legrosszabb az egészben az, hogy én tudom, hogy nem szereti azt a csávót, és tudom, hogy tényleg de tényleg Ő sehova sem tud menni, és hogy csinálni fog magával valamit :'(

Köszönöm szépen mindenkinek a választ és az érdeklődést.

2018. okt. 18. 21:50
 32/43 anonim ***** válasza:
82%
Te olyanokat látsz, ami nem igaz. Nem látsz tisztán az érzéseidtől. Nem szereti a csávót? Ha nem szeretné, akkor nem ment volna el vele, nem jártak volna össze. Elhiszem, hogy ezzel nyugtatod magadat, de attól még nem lesz igaz. Hidd el, lesz hová mennie, eddig is volt, nem kell félteni.
2018. okt. 19. 07:11
 33/43 anonim ***** válasza:
82%
Nézd, én több kommentben is próbáltam a béke felé érvelni, de már én is úgy látom, hogy úgy át lettél verve, ahogy csak belefért. Van hova mennie, nem fog csinálni magával semmit és bizony, ha veled akart volna maradni, akkor megszakít mindent az új pasival.
2018. okt. 19. 07:23
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek ne láss ebbe többet, sírt, mert fosik, hogy a jóból most megy egy másikba, ami nem biztos hogy jó lesz...
2018. okt. 19. 10:11
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

@31: Kemény lesz, de próbálj arra koncentrálni, hogy ez az ő döntése volt. Ha téged akart volna választani, akkor a másikat dobja el, egy ilyen kapcsolatért pedig nem kár. Most jön az a rész, hogy mindig a legszebbre és a legjobbra emlékszel majd, de próbálj csak arra gondolni, hogy mi van akkor, ha most nem lépsz és hónapokig csal a hátad mögött. Hidd el, ez sokkal fájdalmasabb is lehetett volna.

(2-es voltam)

2018. okt. 19. 14:43
 36/43 A kérdező kommentje:

Igen, nem látok bele, mert őt is igazából most az érdekli ma már, hogy mások mit gondolnak róla az én családomban.....

Ahogy #35 írja, most még a hibáit is teljesen elfelejtettem, és úgy érzem sosem fogok találni olyat, mint amilyen ő volt (ízlésben, humorban stb hozzám passzolót)... dehát ez csak elmúlik idővel. Meg amúgy sincs más választásom.

Most 2 hét off a világtól az biztos, aztán meglátjuk.

2018. okt. 19. 14:52
 37/43 anonim ***** válasza:
54%
Figyelj olyan nálunk is volt hogy az exem elhanyagolt én meg elkezdtem beszélgetni más hapsikkal de mi sohasem taliztunk csak beszélgettünk. A sztoryhoz hozzátartozók hogy eleinte én mentem hozzá megbeszélt a dolgokat ő meg leszarta izgultam idegeskedtem de én sajnos meguntam és más pasikkal beszéltem. Erre ő rá is jött utána jobban figyelt rám. Ezt megbántam és mindenáron jóvá akartam tenni de sok értelme nem volt mert ő nem bízott meg bennem csak eljáttszotta mintha ő biza bennem én meg állandóan jóvá akartam te ő meg beszélni sem akart arról hogy hol rontottak el. Na ez ment évekig. Aztán én mondtam neki hogy végi. Amit eröltetni kell az már mehet a levesbe.
2018. okt. 19. 16:57
 38/43 anonim ***** válasza:

Jól tetted!

Most kicsit rossz lesz, de kihevered, és tovább tudsz lépni.

2018. okt. 19. 19:08
 39/43 A kérdező kommentje:

Nem nagyon sikerül kivernem a fejemből. Én tényleg mindent kettőnkért tettem, kettőnkért tanultam, meg dolgoztam is, és építettem az életünket, és pont most, pont ebben az időszakban vált volna igazán boldoggá, amikor azt teszünk meg amit csak akarunk... és erre most itt maradtam tök egyedül, de tök egyedül. Nincs kinek készítsem a reggelit, nincs kiért bemenjek dolgozni, nincs kinek tervezgessem, hogy mit csináljunk hétvégén, nincs kit meglepjek egy bakelit lemezzel.

Mindig felriadok hajnalban, és őt keresem magam mellett. Mindig összebújtunk hogyha fáztunk, és annyira jó volt... Miért alázott meg ennyire? Miért tett tönkre ennyire? Miért fogadta el a sok törődést, ha már tudta, hogy ez nem az igazi?

Utálok egyedül lenni, utálok magányos lenni... de a magánynál még rosszabb a tudat, hogy őt most öleli csókolja valaki, és ő is mást ölel s mást csókol.

Én meg visszatértem oda, ahonnan 6 évvel ezelőtt indultam. Egyedül, magányosan, nyomorultan ezen a kopár és kietlen világon. Ez lassú kínhalál. A testem egészséges, de a lelkem nem akar élni, hiába próbálkozom. Hiába futok, hiába kerékpározom, hiába eszem, hiába alszom, gyenge vagyok.

Vettem egy zongorát. Már csak ebbe kapaszkodom. Óránként frissítem a rendelés állapotát, hogy mikor fogják kiszállítani. Valamire rá kell kattanjak. Vagyis át kell kattanjak róla, valamire. Az idő csak vánszorog. Lassan, minden egyes másodperc mintha egy új vágást ejtene rajtam.

Ezt vagy túlélem, és egy jobb kiadása leszek jelenlegi önönmagamnak, vagy az önmarcangolás, és a remény, hogy talán egyszer visszatér hozzám felemészt és lassú szenvedések közepette fog elszaladni mellettem az élet.

Akármelyik is lesz, a jelent tudom megélni ami a szenvedés.

2018. okt. 23. 12:49
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Ez része a gyásznak.

Azt nem tudod eldönteni, hogy mit érzel, de azt igen, hogy mit teszel. Ne gubózz be otthon, nehezebb lesz tovább lépni.

Haverok? Családtagok?

Ha nincs, akkor szerezz.

Tervezz magadnak! Pl. Szilveszterre foglalj le egy kiruccanást egy jó meleg helyre. Egyedül is élmény.

Rendezd át az albérletet.

Nézegess kis lakást, lehet, hogy olcsóbb lenne, mint az albi.

Hívd el munka után egy-két kollégád lazítani.

Tölts egy-két napot a szüleiddel.

Hívd meg pár napra a tesód vendégségbe.

Azt ne várd, hogy pár nap alatt kihevered. De ha nem ásod bele magad az önsajnálatba, akkor egy nap arra ébredsz, hogy tök jól vagy.

2018. okt. 23. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!