Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ennyire félre ismertem volna?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire félre ismertem volna? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Kiderult, higy a barátnőm akivel hat éve együtt vagyunk találkozgat egy másik férfival. Csütörtöktől szombatig nála volt es szombaton csókolózás is történt. Tegnap egesz délután nem vette fel a telefont, bementem a munkahelyere este es ott voltak. Kiderult, hogy egy 25 evvel idosebb biztonsagi őr a személy. Teljesen öszetörtem, a pasinak állt feljebb es belecsavart a földbe.

Úgy kellett könyörögni barátnőmnek hogy legalább ma ne találkozzanak hogy munka utan rendesen tusjunk beszélgetni. Kérdeztem tőle, hogy mi ketten akkor hogyan állunk. Azt valaszolta nem tudja. De a pasi mar erzelmileg zsarolja hogy miért en vagyok a fontosabb... Azt állítja a lány hogy megmondta a fickonak, baratsagnal nem lehet tobb kozottuk. Ez a facebook beszelgeteseik alapjan hazugság l. Ilyen mondatok hangzanak el hogy 'ne siess ne rohanj', 'ne eszakoskodj varjuk ki mi alakul' stb.

Legjobb az egészben hogy egyutt lakunk alberletben par honapja es rament mindenem a kauciora meg a butorokra,illetve a kajat es a szorakozast is en fizetem neki csak a lakbert kell. Ezek utan nem tud valaszolni arra a kerdesre, hogy akkor valasszon. En kellek neki es ne talalkozzon ezzel a fickoval, vagy költözzön el en meg fizetem egyedul az albit, van penzem.

Teljesen osszetortem. Most is bogok a metron. Azt mondja a lány hogy en is hibas vagyok mert elhanyagoltam. Elismerem ez igaz. Most masoddiplomaztam es mellette dolgozom sokat. De szerintem ez nem egyenlő ilyen szintű kinzassal amit tole kaptam most. Teljesen nullan vagyok erzelmileg, anyagilag, testileg. Mit csináljak? Nagyon szeretnem kibeszelni ezt valakivel de nincsenek barataim. Nekem csak ő volt.

25/f

2018. okt. 17. 06:54
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
32%
Bár a válaszom le lett nullázva, de azért folytatom: a több évtizedem alatt megtanultam, hogy senki sem tökéletes. Az itteni válaszolók többsége ugyanúgy sáros valamiben, akik most a szakításos tanácsot adják. Én viszont se téged, se a csajt, se senkit nem ismerek a történetből és valljuk be, ez most csak a te verziód. A barátnőd nem volt korrekt abban, hogy nem szólt, hogy nem figyelmeztetett, hogy vannak igényei (például szeretne heti szinten romantikázni legalább egy estét), hanem elfogadta egy idegen ember udvarlását. De te mindig minden esetben korrekt vagy? Komolyan kérdezem. Nem ér meg egy nagyon komoly és mély beszélgetést? Nem azt mondom, hogy bűntelen, vagy azt, hogy mindenáron maradjon, de ezt az esélyt, hogy őszinte lehessen legalább egyszer következmények nélkül, szerintem meg kéne adni.
2018. okt. 17. 09:05
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos szerintem a lefekvésen már túl vannak... Csütörtöktől szombatig kevés az esélye, hogy csak sakkoztak, vagy monopolyztak egymással...

Az pedig számomra a legundorítóbb, hogy ha a megcsaló, mikor kiderül, még támad, hogy az egész a vétlen fél hibája.

Ki az önzőbb? Aki a tanulás, és a munka miatt (hogy el tudja tartani magát, családját) nem tud annyi időt fordítani a párjára, vagy az, aki a saját igényei miatt elkezd félrekúrni?

Gondolj bele abba is, hogy ha egyszer megtette, nincs rá garancia, hogy nem fogja újból megtenni. És ha együtt maradtok, még ha nem is csinál semmit, minden mozzanatában azt fogod keresni, hogy vajon most megcsal-e.

Ezt nem éri meg tovább folytatni...

2018. okt. 17. 09:07
 13/43 A kérdező kommentje:

Én felfele nyomtam mindenkinek, aki írt. Megnyugtató egyáltalán akármit is olvasni és leírni ezzel a dologgal kapcsolatban.

Egyáltalán nem vagyok szent és korrekt sem mindig. Nagyon sok hibám van. Én meg is értem ezt, hogy ezen változtatnom kell. Még azt is fel tudnám dolgozni, ha oda jött volna a lány, hogy ő már nem akar, nem jó a kapcsolat, szakítsunk. Ki lettem volna akadva, de nem tudtam volna mit tenni. De így ezt most nagyon nem tudom megemészteni, hogy ez így lett kezelve. És pont ez a baj, hogy nem akar velem beszélni. Mert csütörtök óta, csak az új pasi körül forog minden. Kiderült az is, hogy ma is mentek volna kirándulni, még én dolgozom. Könyörögtem neki, hogy ne menjen. Hogy legyen egy kis szünet, én is kapjak egy kis időt legalább. Belement, de hatalmas könyörgés és megaláztatás árán. Most pedig olyanokat írnak egymásnak, hogy de ez csak 1 nap szünet, csütörtöktől már megint találkoznak (egy helyen dolgoznak). Ez nekem nagyon rosszul esik. 6 év után úgy gondolom, akármennyire is rossz pasi vagyok (halvérű, otthonülős, ilyeneket megjegyzéseket kaptam) megérdemlek legalább 1 hetet, hogy lezárjuk rendesen, vagy megógyítsuk a kapcsolatot. De ő nem akar ennyit sem úgy érzem. Most ki kellett vegyek 2 hét szabadságot, mert nem bírok így dolgozni. Péntekig kell már csak kibírjam.

2018. okt. 17. 09:14
 14/43 anonim ***** válasza:
95%

Nem szoktam itt GYK-n tanácsokat adni, sőt, hozzászólni sem szoktam a témákhoz, de annyira őszintének tűnik az írásod, hogy most nem bírom ki:) Leírom a saját példámat, ugyanis teljesen tudom, min mész most keresztül. Próbálom rövidre fogni, de nem lesz egyszerű, mert minden részlet fontos.

2,5 évig voltam együtt a barátnőmmel. Persze ez nem 6 év, de én őszintén szerelmes voltam, Ő volt a mindenem. 1 év után elkezdett találkozgatni egy régi srác ismerősével, arra hivatkozva, hogy neki nincsenek barátai. Tudtam, hogy találkozgat vele, mondtam is neki, hogy zavar is kicsit, mert szerintem a srác nem csak barátkozni akar. Erre kiröhögött és azt mondta, hülyeségeket beszélek. Nem tiltottam meg, hogy találkozzanak, hisz ki vagyok én, hogy eltiltsam valakitől, felnőtt ember, csak jeleztem neki, hogy ez engem zavar. Egyik nap sajna túlóráznom kellett melóhelyen, ő felhívott, hogy találkozna ezzel a fiú barátjával. Nem tetszett, de mondtam neki, érezze jól magát. Tudod mit csinált? Megcsalt. 2 napra rá derült ki. Amit én addig hittem róla, minden felborult, ekkora csalódottságot még sosem éreztem senki iránt. Utána napokig a lábam előtt térdepelt, hogy bocsássak meg neki, engem szeret, stb. Voltam olyan hülye, hogy megbocsátottam, és még 1,5 évet együtt voltunk, de már nem volt ugyanaz. Egyszerűen annyira eljátszotta a bizalmamat, hogy utána csinálhatott akármit, nem tudtam benne már teljesen bízni. És a vicc, hogy miután lecsillapodtak a kedélyek és megbocsátottam neki, pár hónappal később újra elkezdett találkozgatni egy másik sráccal, de kiemelte, hogy csak barátkozik, semmi több. Ezek után képes volt újra eljátszani. Köpni-nyelni nem tudtam, itt telt be a pohár, szétmentünk. Igazából, amikor megbocsátottam neki, azt is azért tettem, mert nélkülem nem boldogult volna az életben, én fizettem neki sok mindent, Ő nem keresett annyit, hogy megtehette volna. Ezért sem mertem elhagyni, mert lelkiismeret furdalásom volt, hogy nélkülem mihez kezd, annyira rám volt utalva. Na ezt csak én képzeltem. Decemberben lesz 1 éve, hogy szakítottunk, azóta eléggé feltalálta magát a hölgyike, új pasija van, már hozzá is költözött. Most 28 éves vagyok, és utólag visszagondolva, a lehető legjobb dolog volt az életemben, hogy szakítottunk. Ennyire felszabadult és boldog még sosem voltam. A kapcsolatunk is egyoldalú volt, én jóval többet adtam, mint Ő nekem és ez leszívott.

A tanácsom: ne félj attól, hogy nélküled nem lesz hol laknia és, hogy nélküled nem fogja feltalálni magát. Ezt csak te hiszed úgy, mint anno én hittem. Fel fogja magát találni a leányzó, hisz már most feltalálta magát, flörtölget a biztonsági őrrel. Hidd el, boldogulni fog nélküled. Nem tagadom, mocskosul szar lesz az első 1-2 hónap a lány nélkül, de utána felszabadult, és sokkal boldogabb leszel, amint kitisztul a fejed. Miért maradnál egy olyan nővel együtt, akit csak te szeretsz, Ő pedig nem szeret? Hiába mondja azt, hogy szeret, nem szeret. Mindig a tettek számítanak és sosem a szavak. Ha szeretne, akkor nem találkozgatna mással, mert tudja, hogy ez fáj neked. Mondani bármit lehet. Mindig a tettei alapján ítéld meg a másikat. 25 éves vagy, nagyon fiatal. Gondolom te is olyan barátnőt szeretnél magadnak, aki annyira megbecsül téged, mint te őt. Nem érdemes egy ilyen nővel együtt maradni, különben 10-20 év múlva azon fogsz keseregni, hogy ha akkor anno otthagyod, most egy olyan kapcsolatban is lehetnél akár, amiben a párod tisztel és megbecsül téged. Tényleg nem éri meg ilyen nővel együtt maradni, ezek után a bizalmad teljesen elveszett és nem is fog visszajönni. Tapasztaltból mondom. Légy erős és add ki az útját. Most szar lesz, de később sokkal jobb:) Hajrá.

2018. okt. 17. 09:17
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

7. Vagyok

Ez nem önzés, hanem tartás. Nagy különbség.

A csaj már választott. Választott akkor, amikor vele volt napokig, és nem érdekelte, ha te emiatt szakítasz. A másik pasi nem véletlenül viselkedik úgy, mintha a tulajdonba lenne, te meg csak az ex, aki szakítás után zaklatja. Csak szerelmes vagy és naív, és nem esett le. A csaj egyszerűen csak gyáva a szemedbe mondani, hogy részéről vége.

Persze, ez számára kockázatos, mert együtt laktok, te pénzeled, ki tudja, hogy a másik fazonnal hogy alakul, ezért húzgálja előtted a mézes madzagot. Így biztosítja be magát, hogy ha nem jönnek be a számításai, akkor te boldogan visszafogadod.

Ne tedd!! Csak azért lép egyet hátra, mert melletted biztonságban van. De idő kérdése, hogy mikor kezdi el keresni a következő utódod.

Az a baj, hogy ez egy típus(hiba). Amint gond van, egyből csere, jön a szerető, akihez később odaköltözik. Márpedig egy kapcsolat se tökéletes.

Te tudnál újra bízni benne? Dehogy tudnál...! Kutatnál utána, féltékenykedsz, tudat alatt bünteted. Tádámm, máris gond van a kapcsolatban, amire reflexből jár a szerető. De te vagy a hibás, ő nem tehet róla, hogy máshoz űzöd.

Ennek a kapcsolatnak itt a vége. Lehet ezt tovább nyúzni, de olyan, mintha a döglött kutyát megtartod.

Innentől csak rosszabb lesz a kapcsolat, mint amilyen eddig volt.

Ne alázkodj meg (még jobban), ne könyörögj. Ha jófej akarsz lenni, akkor kiviszed a cuccait a szüleinek, vagy vigyék el ők. Esetleg a csaj elviheti ma este (legkésőbb), és összepakolod a ruháit addig.

De ne engedd ott aludni, ne hagyd, hogy puncsoljon, ezt ma zárd le.

2018. okt. 17. 09:22
 16/43 anonim ***** válasza:
78%
13: ha így van, akkor hagyd. Menjen. Ha igaza van az előttem írónak, hogy a lefekvés is megvolt, akkor menjen. Én kifejezetten szeretem a hal vérű, otthonülős pasikat, biztos, hogy lesz olyan nő, aki ugyanígy fogja értékelni.
2018. okt. 17. 09:24
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Kidobnám és kész. Nehogy már te könyörögjél neki
2018. okt. 17. 09:47
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló szituban voltam, az ilyen eset után ment kb egy évig a se veled se nélküled dolog, amiből végül semmi nem lett csak időpazarlás.

Persze bemagyaráztam magamnak mikor együtt voltunk hogy erre van szükségem, hogy minden rendben jön, pont igy védtem a lányt(magammal szemben) mert így egyszerűbb volt elfogadni amit tett.

Ebből a kapcsolatból sose lesz olyan amilyen előtte volt.

A bizalomnak annyi és szerintem idővel amikor már nem leszel ennyire dühös te fogod belátni hogy ez már nem a régi sokminden eltörött.

Jobb kiszenvedni azt a 2-3 hónapot még ha iszonyú is és utána tiszta lappal keresni olyat akiben megbízol, mint ezt húzni kitudja meddig.

Ui: Bármi is lesz a vége sose szabad egy szemelyre feltenni a teljes életed.

Kellenek a barátok, kellenek a barátnő nélküli programok, ő a társad a párod nem pedig a teljes életed. Együtt többek vagytok nem pedig egyedül senki. Sajnos én is a nehezebb úton tanultam meg, de még előtted az élet hajrá.

2018. okt. 17. 09:47
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Először is fel a fejjel tesó! Tudom, hogy mit érzel, de van kiút. Az első, hogy jelentsd fel az őrt. Akkor mindenbizonnyal el kell hagyja a csajoddal közös munkahelyet. A második. Szakíts a csajjal. A harmadik, azt remélem te sem hiszed el, hogy nem feküdtek le. Tényleg azt kívánom, hogy mihamarabb lezárd ezt a kapcsolatot és túl tudj lépni rajta.
2018. okt. 17. 10:15
 20/43 peca1000 ***** válasza:
28%

Így jár az aki nem foglalkozik a nőjével.

Tennivalók: összepakolod a cuccait, írsz neki egy SMS-t, hogy vagy 1 napon belül elviszi őket, vagy kidobod a kukába.

Ha elviszi, akkor OK!

Zárat cserélsz, és ha mégsem vitte el, akkor vagy a munkahelyére, vagy valamelyik ismerőséhez, rokonához elviszed, erről tàjékoztatod és kész.

Bőgést befejezed, és 1 hét múlva becsajozol.

Ne várd vissza, az új palija már többször is megdugta, ők már 1 pár.

2018. okt. 17. 10:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!