Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire felre ismertem vna?

Figyelt kérdés
A parom sohasem volt egy minta par, de vakon szerelmes vtam bele. O is szeretett es amikor eppen nem fogyasztott alkoholt, a legcukibb ferfi volt a foldon. 4 ev egyuttlet utan szultem neki egy edes kisfiut, aki most mar 5 honapos... De azota teljesen megvaltozott a kapcsolatunk. 1 heten kb 4-5 alkalimmal issza le magat a sarga foldik es a kedvenc idotoltese h porig alazzon ilyenkor. A szuleimet szidja + engem, meg h takarodjak gyerekestol... Volt h okollel jott nekem (terdem, combom utotte), plusz nagyon csunyan megtepett. Mar nem szolok vissza ha szidkozodik, mert nagyon megverne! Kulfoldon elek, 0 nyelvtudassal, semmit sem tudok tenni... Ezzel tisztaaba vok... Csak ki kellett irnom magambol :( 24/L
2012. nov. 9. 16:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Oké, és én azt hittem én vagyok a szánalmas, amiért kidobtam a pasimat egy megcsalás miatt, és ennek ellenére is sóvárgok utána... -.-

Gratulálok az életedhez, jól összehoztad. Erre még tanácsot sincs kedvem írni, annyira gáz...

2012. nov. 9. 16:47
 2/2 anonim ***** válasza:
gáz
2012. nov. 9. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!