Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Jól gondolom vagy félre értek mindent?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel már júniusban kezdem el beszélgetni facebookon. Ő jelölt be mert látott táncolni és nagyon megtetszettem neki. Egy idő után ahogy beszélgetünk és láttam a fotóit ő is nagyon megtetszett nekem. Talán jobban is ahogy kellett volna. Aztán szeptember elején azt mondta hogy nem motiváltam eléggé ahhoz hogy találkozni is akarjon velem és hogy hagyjuk abba. Nagyon rosszul esett és nagyon szomorú voltam. Rá egy hónapra rámírt hogy nagyon sajnálja ami történt és megbánta hogy nem lett köztünk semmi. Azóta nem beszéltünk mert hétközben nem volt idő és más forrásból tudtam hogy elutaztak egy meccsre. Igaz hogy megbántott de nekem nagyon tetszik és megbocsájtottam neki. Az a további bajom még hogy a volt barátője a tesója egyik legjobb barátnője és a barátaival egy suliba járt régen és velük is nagyon jóba van. Szóval végülis az a bajom hogy félek hogy kiderül hogy megbánta hogy újra rámírt és azt hogy ha elkezdenénk járni nem tudnék megfelelni neki2012. okt. 13. 20:03
1/2 anonim válasza:
Szerintem ne alázd meg magad. Ha egyszer lerázott ilyen dumával, akkor ne hagyd, hogy most visszakönyörögje magát. Játszik veled. Keress inkább olyat, aki tisztel/szeret annyira, hogy nem játszadozik. 21/L
2/2 A kérdező kommentje:
De nagyon nagyon tetszik...
2012. okt. 13. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!