Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem megcsalt, ugy hogy 3 honapos babank van. Mit tegyek?
Sokan csinálják egyedül kérdező gyerekkel, és nehezen.Én is.
Én elváltam akkoriban, 1.5 éves volt a lányom.Azóta is egyedül vagyok vele(12 éve), de a válás mindenképpen jó döntés volt.Ami tanulságot leszűrtem az azóta eltelt időszakban, az az, hogy van ami sosem változik, tehát kutyából nem lesz szalonna.
Az újdonság varázsát, tehát az új puncit senki sem tudja szolgáltatni a férfiaknak, hiszen egy nőnek csak egy van belőle.A férjed(is) kedveli a változatosságot, és a saját szórakozásának a kielégítése mindig is előbb lesz mindennél, mindenkinél.És sok van ebből a típusból a férfiak között(is), máskülönben nem lenne ennyi félrekefélés részükről(is).
Te most szembesültél azzal, hogy ő valójában milyen ember.Eső után köpönyeg már, de még várhattál volna pár évet te is gyerek nélkül, hogy kiderüljön a valódi személyisége.Most egyszerűbb helyzetben lennél.Nem kell mindjárt gyereket szülni olyan embertől, aki azzal etet, hogy "nagyon akarja" a közös babát.Én is itt buktam el régen.Remélem megtanultad te is a leckét.
Helyetted nem dönthetek, nem is akarok, de én nem maradnék vele még akkor sem, ha 8 közös gyerekem lenne vele, ezek után.Egy hazug, csaló ember nem érdemel új esélyt.Újra megteszi, ha alkalma lesz rá, csak óvatosabb lesz.Te döntesz.Hagyod, hogy idővel újra hülyére vegyen megint, vagy most kiszállsz, amíg nem kapsz újabb döfést tőle.Több lehetőséged nincs.Őszinte megbánás több millióból talán 1-2 embernél fordulhat elő.Túl nagy a rizikó, nem érdemes vállalni.Én már nem teszek ilyet.
Ekkora marhaságokat!
Akik ide írogatnak, azok legtöbbje szemmel láthatóan gyermektelen és csak a babákkal kapcsolatos előítéleteket böfögik vissza!
Egy anyatejes, 3 hónapos babának még a széklete sem büdös! Arról nem is beszélve, hogy a mai papírpelenka fogja a tartalmat is, és elég jól a szagot is. Annyira, hogy ha nem szagolgatja direktben az ember, észre sem veszi, hogy a baba már régóta a saját kakijában fekszik.
Babasírás .... ökörség! Ha a baba nem az apával egy szobában alszik, akkor apuka föl sem ébred a sírására! Mire fölébredne, a felesége már rég ott van és ölbe vette a babát, megszoptatta, megnyugtatta stb. Ha meg egy szobában van velük, akkor meg olyan hamar oda tudja magához venni az anya a babát, hogy azért nem ébred rá föl az apa.
Azoknak is csak gratulálni tudok, akik szerint a 3 hónapos babát bölcsődébe kell lökni, hogy a kérdező dolgozni mehessen! Egy 3 hónapos babának az anyja mellett a helye! Talán a felnőtteknek kéne a baba érdekeihez igazodniuk, nem fordítva! A határtalan önzés ordít itt sokakról!
Kérdező!
A sok destruktív, károgó hozzászólóval szemben én a következőt javaslom.
Először is ülj le beszélgetni a pároddal! Konkrétan lefeküdt valakivel, vagy csak nézegetett ilyen oldalt, netán flörtölt valakivel? Mi hiányzik neki itthon?
Ha férjed szereti a gyerekét, akkor biztosan érték neki, hogy együtt maradjatok. Közösen próbáljátok megtalálni a megoldást.
Ha pedig azt mondja, hogy csak nézegette az oldalt, akkor mondd neki azt, hogy szereted és hiszel neki. Kéred, hogy maradjon hűséges hozzád továbbra is és ugyanúgy szeressen, mint azelőtt. És ha problémája van, beszélje meg veled, ne máshoz menjen, mert neked fontos, hogy együtt maradjatok és együtt neveljétek fel a kis trónörököst.
Őszintén remélem, hogy sikerül a köztetek levő problémákat megoldanotok! :-)
"#21 ezért életed végéig mostmár egyedülálló leszel, mert úgyis megcsal mindenki, mert mindenki új puncit akár idővel? Azért ez a felfogás sem oké, szerintem."
Nem írtam, hogy nem voltam azóta senkivel.Voltam.A tanulságot írtam le, amit leszűrtem.És igen, én már egyedülálló leszek a hátralévő éveimben nagy valószínűséggel.Mi ezzel a probléma?Nekem semmi bajom vele.Élvezem a szabad életet, amíg lehet.Én így döntöttem, más meg másképpen.
Az viszont tagadhatatlan, hogy rengeteg ember a változatosság igénye miatt csal, ha bevallja, ha nem.Persze szeretnek mindenféle más "magyarázatok" mögé bújni, de a tény ettől még tény marad.
Na, de az írásomban a lényeg, ami lehet nem jött át, az az, hogy aki egyszer visszaél a bizalommal, az nem érdemel másik esélyt, mert sosem lesz méltó rá.Túl sok a visszaesés semmint érdemes újra kockáztatni ilyen emberekkel.Nálam 1x játsszák el, és ott vége.
Az miért probléma, ha én nem vagyok annyira merész, hogy kitegyem magam ugyanazzal az emberrel még egy csalódásnak?Felőlem mindenki annyiszor vereti magát át ahányszor akarja, de én nem fogom.Ez van.
"Egy anyatejes, 3 hónapos babának még a széklete sem büdös!"
Persze, valaki szerint a benzinnek is jó illata van, szerintem meg büdös. Vannak sokan, akik számára kellemetlen szagú a babakaki. Ennyi. Mindenkinek más a kellemes/kellemetlen szag.
"Ha a baba nem az apával egy szobában alszik, akkor apuka föl sem ébred a sírására! (...) Ha meg egy szobában van velük, akkor meg olyan hamar oda tudja magához venni az anya a babát, hogy azért nem ébred rá föl az apa."
Ezt ugye nem gondolod komolyan? :D
Ha ez igaz, akkor miért mondja MINDEN gyerekes ismerősöm, hogy igenis felébrednek éjszaka a gyerek sírására?
"Egy 3 hónapos babának az anyja mellett a helye! Talán a felnőtteknek kéne a baba érdekeihez igazodniuk, nem fordítva!"
Oké, és akkor anyuka ne dolgozzon, és haljanak éhen mind a ketten?
Más kérdésekhez értelmes válaszokat szoktál írni, de ezen most fogom a fejem...
Elhiszem, de ezt így általánosságban kijelenteni, hogy márpedig a gyerekre kb lehetetlenség az apjának felébredni... agybaj.
Azt megkérdezhetem, mivel érdemeltem ki a személyeskedős sértést? Ahogy nézem, én senkit nem minősítettem hasonló jelzőkkel.
"Ha pedig azt mondja, hogy csak nézegette az oldalt, akkor mondd neki azt, hogy szereted és hiszel neki. Kéred, hogy maradjon hűséges hozzád továbbra is és ugyanúgy szeressen, mint azelőtt. És ha problémája van, beszélje meg veled, ne máshoz menjen, mert neked fontos, hogy együtt maradjatok és együtt neveljétek fel a kis trónörököst."
Ezen a szövegen jót röhögtem. :D
1.Már bevallotta a férj.
2.A hűséget, szeretet nem lehet kérni.Egy házasságban alapnak illene lenni.
3.Tényleg mondhatja a kérdező, a férj meg is ígérheti, aztán a háta mögött meg azt tesz, amit akar.Általában mindig így szokott lenni a jellemtelen embereknél.
4.A problémák megbeszélésének szintén alapnak kéne lenni egy házasságban, erre normális embert figyelmeztetni sem kell.
5.Minek időt, energiát pocsékolni egy olyan emberre, akinek a problémamegoldó képessége egyenlő a félredugással?
Ki állította, hogy azért csalt meg, mert a gyerek sír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!