Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit kérhet a megcsalótól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kérhet a megcsalótól a megcsalt fél?

Figyelt kérdés
Pl kérheti hogy mindent mondjon el?Ha kérdez valamit és nem akarok válaszolni rá, akkor bunkó vagyok?
2018. okt. 10. 15:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Például, hogy csomagoljon.
2018. okt. 10. 15:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már megcsaltad és hazudtál neki, legalább most legyél őszinte!
2018. okt. 10. 15:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendezni akarod vele a dolgaidat, nyílt lapokat kell terítened.
2018. okt. 10. 15:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha volt pofád megcsalni, akkor legyen pofád ahhoz is, hogy őszintén válaszolj a kérdéseire. Ez a minimum.
2018. okt. 10. 16:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem kötelező semmi sem.

Annyit tehet, hogy összepakolja a cuccát és elhúz a francba.

2018. okt. 10. 16:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérni bármit kérhet, kérdezni bármit kérdezhet. Te meg eldöntöd, hogy válaszolsz-e neki vagy sem. Ő meg eldönti, hogy ezért bunkónak tart-e vagy sem. Ez igazából arról szól, hogy melyik fél mit szeretne ezzel elérni.

Ha te azt szeretnéd, hogy megbocsásson, és megpróbáljátok helyrehozni a kapcsolatot, akkor először is a bizalmat kell helyreállítani, amihez hozzátartozik, hogy mostantól mindenben őszinte leszel, vége a hazudozásnak.

De veszélyes játék ez a megcsalt félnek is, aki mindent tudni szeretne, mert kiderülhetnek olyan részletek, amiről lehet, hogy mégse szeretett volna tudni. Azért szeretne mindent tudni, hogy megértse a történteket, hol hibázott ő, hol a másik, mit nem adott meg neki, amire szüksége lett volna, stb. Meg azért is tudni szeretné, hogy hogyan sikerült őt átverni, hogy nem vette észre, a jövőben milyen apró jelekre kell majd figyelnie.

Én voltam megcsalt fél, én is nagyon kíváncsi voltam sok mindenre, és kaptam is olyan válaszokat, ami teljesen padlóra küldött. Pedig csak olyan ártatlannak tűnő kérdések voltak, hogy mikor volt az első, hol szoktak "találkozni", meg ugye védekeztek (gumival). A kérdésekre adott, tényleg őszinte válaszok bőven elegek voltak nekem ahhoz, hogy ne akarjak még több részletet megtudni, és egy életre elmenjen a kedvem a megcsalótól. Olyan kérdésekbe bele se szabad menni, hogy milyen volt a szex, milyen pozícióban, stb. Mert ezekből garantáltan nem lehet jól kijönni egyik félnek sem, akármi is a rájuk adott válasz.

2018. okt. 10. 16:40
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Almasi kitti azt mondja, hogy nem szabad kérdeznie a megcsaltnak. Vagyis jobb, ha nem kérdez. A tortenteken nem valtoztat, csak kinozza majd magat vele, hogy tud a részletekről. Pl, hogy melyik ruha vokt rajtad, mikor találkoztál vele. Ha meglatja azt a ruhát rajtad ezentúl, mindig eszébe jut majd a dolog. Vagy hogy hol voltatok együtt. Ült e a közös kocsiban, ahol ő szokott? Mit ettetek? Kár kinoznia magát a részletekkel. Nyilvan az ember kíváncsi. Sztem én is akarnam tudni, de igy, hogy tisztaban vagyok a tudás kovetkezmenyeivel, nem kérdeznék.
2018. okt. 10. 17:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

7-es: azért nem olyan egyszerű, hogy ne kérdezz semmit. Az sem jó, ha semmit sem tudsz. Abban teljesen igazad van, amiket említettél, ezeket a részleteket jobb nem tudni. De a kiváltó okokat, miérteket igenis tudni kell, akármennyire is fáj, anélkül folytatni/helyrehozni se lehet a kapcsolatot, meg továbblépni se.

Csak az egészben az a rossz, hogy előre nem lehet tudni, hogy kinek mi fog betalálni, mi az a részlet, ami padlóra küldi, mi az, ami segít neki a megértésben, továbblépésben.

2018. okt. 10. 17:50
 9/11 anonim ***** válasza:
76%

Nehéz dolog.

Mikor én voltam a megcsalt fél,rögtön kinyomoztam ki a másik nő,és lecsekkoltam...háát, gyenge eresztés,szürke kisegér?Ezzel?Kínoztam magam ezzel is.Szaftos részletet én se nagyon akartam tudni, csak azt hány alkalommal történt..2-3x azt mondta...

Azért te válaszolj, ha érdekli.Azt az ő dolga eldönteni, mi érdekli, és hogy dolgozza ezután fel.Te legyél őszinte.

Mit kérhet? Szakíts a nővel azonnal.Ezenkívül, tegyél meg olyat a kedvéért,amiért azelőtt évekig hiába könyörgött.Pl. rossz szokás elhagyása, változtatás dolgokon..stb. ilyenek.

2018. okt. 10. 19:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Őszinteséget kérhet. Az már a te döntésed, hogy akarod-e, hogy bízni tudjon benned újra, vagy meg szeretnéd-e javítani a kapcsolatotokat.
2018. okt. 10. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!