Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem törli a csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem törli a csajt akivel megcsalt? Még mindig tarthatják a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A párom lebukott, hogy flörtölgetett az egyik kolléganőjével, napi szinten. Beismerte, hogy találkoztak is (állítólag csak enni voltak). Illetve biztos forrásból tudom, hogy azt mondta neki, hogy érez iránta valamit. Amikor ez kiderült, mondtam hogy szakítson meg vele minden kapcsolatot, úgy hogy én is halljam/lássam. Nem ment ebbe bele, azt mondta személyesen lezárja vele. Mondtam hogy törölje le a Facebook ismerősei közül, de erre sem hajlandó. Csak ha én is letörlöm a kollégáimat (akikkel soha nem volt semmi).

Szerintetek még mindig tartja vele a kapcsolatot? Továbbra is csal?

2018. okt. 1. 07:44
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
"Biztos forrás"...Ha letörli akkor már nem leszel féltékeny? A bizalom nincs meg. Hogy szerzi vissza?
2018. okt. 1. 07:49
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Persze, hogy tartja vele a kapcsolatot, egy helyen dolgoznak, napi 8 órát együtt vannak.

Eszébe sincs magára haragítani, ő már többet jelent neki, mint te. Nálad (jogosan) nincs már meg a bizalom.

Egyszerűbb lenne elengedni egymást, mint átélni, hogy most hónapokig őrlődik két nő közt, megcsal, hazudik, elhagy.

2018. okt. 1. 07:51
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Dobd ki, ha már ő magától nem megy el. A bizalom nincs meg köztetek, ő meg már mást szeret. Kézenfekvő lenne, ha ő szakítana, de úgy látszik, ezt rád hagyta.
2018. okt. 1. 08:02
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

Ennek a "kapcsolatnak" köztetek vége. Ő gyenge magától a lezárásra. Neked kell szakítani.

Legkozelebb normálisabban intézzétek a dolgaitokat a leendő paroddal.

2018. okt. 1. 08:29
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Mióta vagytok együtt?Hány évesek vagytok?

Milyen típusú a pasid?

Nagy dumás, vagy inkább szerény, csendes?

Ne erőszakoskodj. elvileg nem történt semmi, ez nem megcsalás!

De a gyakorlat az, hogy ha a nő is akarja, akkor meg fogja találni a módját!Akár Fb ismerőse akár nem!

Én ma este leülnék nyugodtan és nem házsártosan egy komoly beszélgetésre! Lefektetve a szabályokat, ha eddig nem tettétek meg.!

A bizalom nehéz kérdés.Próbálj meg nagyon komoly és nyugodt maradni a beszélgetés alatt!Kerüld kirohanásokat és a jelzőket a nőre.ebből a komolyságból érezni fogja a párod, hogy ez most nem hiszti!Egyébként ismerem az érzést. Borzasztó! egész nap azon kattogni, hogy bent vajon mi történik.Némelyik munkahely valóságos társkeresős rapid randi helyszín!

Sok sikert és ügyes legyél!Nyugalom! Ez a legfontosabb.NE telefonálgass ne írogass rá!

2018. okt. 1. 08:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért törölné le? Már bebizonyítottad neki, hogy vagy akkora lábtörlő, hogy veled aztán bármit megtehet, úgysem hagyod ott. Ezek után miért viselkedne veled korrekt módon?
2018. okt. 1. 10:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

már a titkos randizos flörtölgetős kajcsizos találkozó utána haza se kellet volna engedned.Ott kész vége a történetnek köztetek.Nem eltiltás meg egyéb marhaságok nem ovisok ,h anyuka szól h bálintkával ne barátkozz ...

2ezek után bárkivel kicsitt jobban össze haverkodik benned lesz a tüske és előbújik ,h lehet ,h megint...szóval vess véget a kapcsolatnak...közöld vele nézd csak ennyit kellet volna tenned és szépen törlöd mindenhonnét és TILTOD.

2018. okt. 1. 11:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk a pasit sem értem. Eléggé egyértelműen csal, a csajt nem akarjak izárni az életéből... mégis mért van még veled?! És te meg miért is vagy vele ezek után?!

30/N

2018. okt. 1. 11:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja törölni ha fejen állsz se. Mert érez iránta valamit. Ez a csaj fontos neki fontosabb mint te. Véleményem szerint továbbra is folytat mindent és magasról tesz rá hogy neked ez hogy esik. Ex pasim volt ilyen ezért is ex.
2018. okt. 1. 11:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Érez iránta valamit. Ezek után mit akarsz még tőle?

Egy világ törne bennem össze ha a barátom ilyet mondana,és soha többé nem tudnék bízni benne. Ha idáig eljutunk,akkor már valószínűleg köztünk nem működik valami,és az hogy ő nem ezen dolgozik hanem másfelé kacsintgat,azt bizonyítja hogy itt már nincs mit tenni.

Komolyan olyan kapcsolatban akarsz lenni,ahol a másik fél nyíltan más iránt érdeklődik,más köti le a gondolatait? Nem akarnál te is olyannal lenni akinek TE vagy a fontos és BELÉD szerelmes??

2018. okt. 1. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!