Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagy hogyan tartjátok a kapcsolatot a szeretőtökkel?
Szánalmas vagy.
Remélem rommá dől az egész életed.
Direkt erre a célra csináltunk mindketten egy gmail fiókot, ahol senki más nincs csak mi ketten. Ott üzenünk, Az nem jelenik meg a kijelzőn és ha biztonságosan tudjuk olvasni akkor visszüzenünk.
Sehol máshol nem vagyunk ismerősök, nincs semmilyen más kontakt. Ha telefonon beszélünk azt is megelőzi egy gmail-es cset hogy most biztonságos. Ha találkozunk akkor a telót a kocsiban hagyon egy nagy bevásáróközpontban és a pasim kocsijával megyünk mindenhova mert a férjem lehet nyomkövetőt tett a kocsiba, a telefonról meg látja hol járok.
Fél év alatt teljesen biztonságosnak bizonyult.
"nem tudna eltartani"
Lehet, 3x annyit keres a kerdezo, mint te.
Ostoba phaasz.
viberen
meg telefonon
nem dugdosom a telom ha megtenném az feltünő lenne :D
ha nála akarom tölteni az éjszakát akkor a barátnőmnél vagyok. :) amugy nála is szoktam aludni bulizni menni igy nem tünik fel
otthon ugyan olyan vagyok mint máskor
ez már vagy 3 éve tart
a férjemmel nincs szexulais kapcsolatom vagy 5 éve
és nem miattam !
neki nincs igénye a szexre sem másra (ölelés puszi erintés) barátilag vagyunk együtt
szerintem tudja de nem érdekli spec az sem érdekelte mikor swingerbe mentem a barátnőimmel ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!