Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hol vagy hogyan tartjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vagy hogyan tartjátok a kapcsolatot a szeretőtökkel?

Figyelt kérdés
Mist viberen, de mindig kényszeresen dugdosom a telefonom, pedig az elég feltűnő...

2018. aug. 30. 23:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
21%
Talán rendesen ki kellene elégíteni a párotokat hogy ne vággyon más farkára nem erkölcsi prédikációt tartani itt.
2018. aug. 31. 14:44
 22/33 anonim ***** válasza:
64%

"Az ilyenek akkor sem vennék észre ha a párjukat az orruk előtt rakná meg valaki" Ne aggódj, a férjed sem veszi észre. Csak kár, hogy így éveket, évtizedeket veszel el az életéből, önkényesen. Te azt hiszed neked ez jár, de akkor a férjednek miért nem jár egy hozzá hasonló vérmérsékletű nő? Bakker, el nem tudom képzelni, hogyan lehet ezt évtizedeken keresztül csinálni. Még az öregotthonban is leszervezitek a találkákat. :D

"Talán rendesen ki kellene elégíteni a párotokat hogy ne vággyon más farkára nem erkölcsi prédikációt tartani itt." Ezt véletlenül nem a férjednek kellene elmondani? Fiygelj má drágám, há elégítsél má ki normálsian, mert így mással vagyok kénytelen megd*gatni magam.

Önző vagy és gyáva!

"15 év alatt megunja az ember a másikat és kell a változatosság." Te okos embernek tűnsz! Nyilván előre tudtad, hogy ez lesz, akkor minek mentél férjhez? Minek neked komoly kapcsolat? Miért nem választottál egy olyan férfit, aki szintén szereti a változatosságot?

"így már nem a párunkat kell ezzel cseszegetni" Még egy ilyen szerető feleséget és férjet! Még megkímélik őket az ilyen apró gondoktól is. :D

"Jól kell tudi választani szeretőt akkor nem lehet baj." Talán férjet kellett volna jól választani és akkor nem lenne gond.

"Azért van ennyi ítélkezés mert nagyon sok a féltékeny pasi vagy nő akik rettegnek attól hogy párjuk félrelép" Amint láthatjuk, joggal. Örülj neki, hogy a férjed nem retteg. :D

2018. aug. 31. 15:15
 23/33 anonim ***** válasza:
57%
Ide nagyreszt tinik irnak vagyok olyanok, akiknek semmilyen, de legalabb is nem 10+ ev kapcsolatuk van gyerekkel. Ok 2 evente szakitanak, mert ok olyan gerincesek. Majd biztos elvalni is 5 evenkent fognak.
2018. aug. 31. 15:47
 24/33 anonim ***** válasza:
70%

Utolso!!!

💪🏻💪🏻💪🏻👍👍👍👍👍👍👍 minden igaz amit leirtal!

Majd akkor koppan a draga ha kiderül a ferje azert nem szol mert ö is csalja

azert nem szol mert mikor a kedves hölgy lelep a szeretöhöz

a ferje is kap par ora kimenöt

hiszen ha a nö a szeretövel van a ferje is simliskedni

söt lehet annak örül amikor az asszony lelep😀

amugy ismerek ilyen hazaspart

csak ott a ficko nem tudja h az asszony is csalja😆

ficko lelep par orara nöhöz meg a szomszed hapi aztan ök is el etyepetyelnek😃

de arra azt mondom jogos 😀

elöbb utobb ugyis kiderül minden szoval mindenki a sajat eletenek a kovàcsa😃

2018. aug. 31. 15:56
 25/33 anonim ***** válasza:

23-as

Oke rendben van amit irsz

De aki csalja a parjat arra hivatkozva hogy xy eve együtt vannak

es kell az ujdonsag stb...

miert van az ha a parjarol derül ki h szeretöje van

evekig evtizedekig atverte öt is kitör a vilaghaboru

gondolom teged sem izgat annyira hogy a parod massal kefél

nem izgat mikor megcsokolod v lefekszel a paroddal

mas testnedveivel talalkozol

akkor a helyes ha mind a kettö fel lefekszik massal

de amig az egyik csalja a masikat addig gerinctelenseg

szakitani kell es olyan part keresni akinek nem gond a nyitott kapcsolat

szerintem ennyi lenne

es akkor nem is marad az ember egyedül

es nem csalja alazza a parjat egy eleten at

ha meg vki azt mondja h ennyi ev igy meg ugy

akkor nem kellene megallapodni sem gyereket szülni!!!

2018. aug. 31. 16:02
 26/33 anonim ***** válasza:
15-ős vagyok. Nem azzal van a gond , ha a párod tudja, hogy mit csinálsz, és elfogadja ezt. Azt is megértem, hogy nyitott kapcsolatban vannak, betartják a játékszabàlyokat, és élnek boldogan. Egymás elötti párcserés szex, ha mindkettőnek megfelel. Ez is oké. De az, hogy ilyen aprósággal mint a szex ne a párom hoz forduljak először.
2018. aug. 31. 16:11
 27/33 anonim ***** válasza:
76%

Inkább, mint hogy eláruljam és leköpjem. Ha nem tisztelem, minek legyek vele?

Elvárom a páromtól is, hogy inkább vessen véget a kapcsolatunknak, mint hogy hátbaszúrjon.

Mondjuk nekünk még mond valamit a szeretet, a tisztelet és az elköteleződés, nem vágyunk rá, hogy mással hemperegjünk, még ennyi év után se.

2018. aug. 31. 16:15
 28/33 anonim ***** válasza:
78%

En spec a ferjem mellett a szofan sms-ezek Whatsappon lenemitott modban,negating rakerdez h kivel beszelek de mindig kozlom h baratnovagy snapchat. Hetvegente randi, altalaban azt mondom h badatnokkel vagyok, randi csak is varoson kivul, hitelkartya sosincs hasznalva es a telot sem dugdosom.

A telomon vannak a szeretommel fotok/videot Amit egy erre tervezett programban tarolok ami kivullalokent ugy nez ki mintha ez lenne a settings app.Telefon minden reggel , szunetben es melo utan. Minden beallitas ami geo helyet mutat ki van love a telomon, es minden kodolt es mivel elotte csetelek igy nem zavarja gondolvan ha lenne valami nem igy es nem elotte csinalnam:-)

Szoval forditott pszichologia. Mar egy eve mukodik,titokban.

2018. aug. 31. 23:13
 29/33 anonim ***** válasza:
23-as tévedsz, ide nem csak tinik írnak. Nemsokára töltöm az 50-et, a párom is meg a felesége is hasonló korú. 20 éve házasságban élnek, mi 5 éve vagyunk együtt.
2018. szept. 1. 04:27
 30/33 anonim ***** válasza:

21-es

mint irtam a férjem kb 90%ban asszexuális

igy elég nehezen tudna kielégíteni engem :D

2018. szept. 1. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!