Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem megcsalt, ugy hogy 3 honapos babank van. Mit tegyek?
Igen, a férfiak minden álma egy 22 éves nő egy csecsemővel... Biztosan...
Minden férfi egyforma, egyik sem lesz jobb a másiknál. Nem mondom hogy dicsérd meg, de egy hosszas őszinte beszélgetés után én mérlegelnék egyet...
Sajnos sok pasi csak addig akarja a gyereket, és van odáig érte, amíg nem szembesül vele, hogy bizony a baba sír, még éjszaka is, "koszos" (értsd: peluscsere, büfi, stb), anyu nem olyan tip-top esetleg mint előtte, kevesebb idejük is van egymásra, stb.
Aki lepontozta a 6-os válaszom, az fejtse ki, hogy miért is alkalmas szerinte apának és társnak egy olyan ember, akiben 0 tisztelet és becsület van a családja iránt. Kíváncsi lennék.
Ha SOSEM sír, az azért nem normális állapot szerintem....
Amúgy simán lehet, hogy pont ezzel a túlzott körbeugrálásoddal "kergetted el" hivatásoshoz, néhány pasi furán van bekötve, és a túlzott törődést ezzel hálálja meg.
Szánalmas, hogy rögtön ezzel kezded...
Gondolkodj már, könyörgöm!
Kérdező!
Én 2 gyerekkel maradtam egyedül, és elboldogultam, ma már felnőtt, boldog emberek. Neked is menni fog, hidd el!
Nagyon gondold meg, hogy folytatod e a kapcsolatot a pároddal... Akarsz pótlék, takarítónő, stb lenni, akit még ki tudja hányszor megalázhat így.
Mindig te döntesz!
Kinek a lakásában éltek? Ha a tiédben, akkor rakd ki, ha nem, akkor költözz a babával. A baba érdeke, hogy normális családban nőjön fel.
Aki megcsal, és ráadásul utána is így viselkedik, azt nem igazán érdekli a kapcsolat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!