Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A ferjem megcsalt, ugy hogy 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem megcsalt, ugy hogy 3 honapos babank van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemtudom mit kellene tennem,egyik nap hazajott meglattam a telefonjaba a rosszlanyok.hut elozmenyekbe,,3honapja szuletett babank,22 vagyok o 28. Raadadul ilyen ven szatyorhoz ment!!es konyorgott hogy bocsassak meg azon kivul semmit se tesz mintha mi sem tortent volna..neki al feljebb ha felhozom..mit tegyek??nem hinnem annyira rossz lennek,hogy egy ven oreg k***hoz kell menjen,en ebbe belehalok,hogy csinalnam ezt vegig egyedul egy gyerekkel😭
2018. okt. 16. 09:40
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
40%
5-nél a pont szerintem.
2018. okt. 16. 10:24
 12/59 A kérdező kommentje:
5os de igen o akarta odaig volt erte mai napig is,mondtam mehet elleszek vele.o konyorog ertunk
2018. okt. 16. 10:32
 13/59 anonim ***** válasza:
28%

Igen, a férfiak minden álma egy 22 éves nő egy csecsemővel... Biztosan...

Minden férfi egyforma, egyik sem lesz jobb a másiknál. Nem mondom hogy dicsérd meg, de egy hosszas őszinte beszélgetés után én mérlegelnék egyet...

2018. okt. 16. 10:33
 14/59 anonim ***** válasza:
81%
Ja minden pasi odavan a gyerekért, amíg nincs ott 0-24-ben sírva, ordítva, büdösen és egyebek. Amúgy beadod a gyereket bölcsibe, mész vissza dolgozni és elköltözöl.
2018. okt. 16. 10:34
 15/59 anonim ***** válasza:
35%
Én is nézegettem az oldalt kapcsolatban de sosem mentem végül el. Honnan tudod, hogy elment?
2018. okt. 16. 10:36
 16/59 A kérdező kommentje:
Sosem sir!!mirol beszelsz budos csecsemo!!szereti a fiat,sosem sirt a gyerek,en foglalkozok vele 0-24 semmit se kell csinalni,dolgotik hazajon es pihen!!amugy onnqn tudom hogy telefonliataba benne volt aztan bevallotta
2018. okt. 16. 10:37
 17/59 anonim ***** válasza:
87%

Sajnos sok pasi csak addig akarja a gyereket, és van odáig érte, amíg nem szembesül vele, hogy bizony a baba sír, még éjszaka is, "koszos" (értsd: peluscsere, büfi, stb), anyu nem olyan tip-top esetleg mint előtte, kevesebb idejük is van egymásra, stb.

Aki lepontozta a 6-os válaszom, az fejtse ki, hogy miért is alkalmas szerinte apának és társnak egy olyan ember, akiben 0 tisztelet és becsület van a családja iránt. Kíváncsi lennék.

2018. okt. 16. 10:39
 18/59 anonim ***** válasza:
30%

Ha SOSEM sír, az azért nem normális állapot szerintem....

Amúgy simán lehet, hogy pont ezzel a túlzott körbeugrálásoddal "kergetted el" hivatásoshoz, néhány pasi furán van bekötve, és a túlzott törődést ezzel hálálja meg.

2018. okt. 16. 10:40
 19/59 anonim ***** válasza:
88%

Szánalmas, hogy rögtön ezzel kezded...

Gondolkodj már, könyörgöm!

Kérdező!

Én 2 gyerekkel maradtam egyedül, és elboldogultam, ma már felnőtt, boldog emberek. Neked is menni fog, hidd el!

Nagyon gondold meg, hogy folytatod e a kapcsolatot a pároddal... Akarsz pótlék, takarítónő, stb lenni, akit még ki tudja hányszor megalázhat így.

Mindig te döntesz!

2018. okt. 16. 10:45
 20/59 anonim ***** válasza:
89%

Kinek a lakásában éltek? Ha a tiédben, akkor rakd ki, ha nem, akkor költözz a babával. A baba érdeke, hogy normális családban nőjön fel.

Aki megcsal, és ráadásul utána is így viselkedik, azt nem igazán érdekli a kapcsolat...

2018. okt. 16. 10:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!