Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért lett ilyen nagy divat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ilyen nagy divat a menyasszonyok részéről a megcsalás?

Figyelt kérdés

Több ízben is tapasztaltam, az utóbbi 3 évben legalább 5 párt láttam a közvetlen/közvetett környezetemben ahol vagy az esküvő előtt pár nappal vagy utána borult a bili egy félrelépés miatt és mindig a nő volt a ludas. Persze, Isten ments, nem akarok általánosítani, szóval senki ne jöjjön nekem ezzel hogy ledegradálom a nőket, csupán a személyes tapasztalataimat osztom meg. Viszont ami talán nagyon durva történet, az éppen az egyik legjobb barátommal esett meg a nyáron.

Augusztusban lett volna az esküvő, már MINDEN rendben volt a nagy napra, násznép is úton (Balatonfüreden lett volna, a családok nagy része Pest megyei), szobák, szállás kiadva, tehát minden klappolt. Egy dolgot leszámítva. Délután 2 körül gyakorlatilag mindenki a menyasszonyt kereste, mert illett volna már lassan készülődni és indulni a templomba. De többszöri telefonhívás után sem találta senki, mígnem egyszercsak a barátom apját hívták fel, miszerint a kisasszony egy autóban hempereg egy férfival. Tudom, elég kacifántos történet, a legapróbb részletek a mai napig tisztázatlanok, bár, valószínűleg azok is maradnak, mert a barátom azóta külföldön él, a lány meg fogalmam sincs. [...] Szóval az örömapa (?) ennek hallatán velem és a vőlegény öccsével elindultunk a lányért... Addigra már nem voltak a helyszínen ahol eredetileg látták őket, hanem egy bárban iszogattak együtt a férfival. (Ezt telefonon tudtuk meg az örömanyától akinek addigra hajlandó volt a kisasszony felvenni a telefont). A bárban kis híján verekedés lett majdnem, de sikerült leállítani az apukát időben. A vőlegény összeomlott lelkileg teljesen, esküvő lefújva, nő pedig dobbantott (egyébként egy elég alfahím jellegű pasassal lépett félre...) Tehát ezek után, láttán, a haveri körünkben sokan erősen gondolkodunk az esküvőn... Persze nem ilyen minden nő, de azt hiszem, hogy ekkora trauma után nem csodálom ha a srác meg sem állt Angliáig...

Vélemények? Esetleg van hasonló történetetek?

2018. okt. 13. 10:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
45%

Én ezt így tudom elképzelni, pl:csaj szerelmes, de a pasi leszarja, döntésképtelen, de azért mégiscsak szereti. Csaj ezt megelégeli, megismerkedik mással, együtt vannak 1-2 évig, esküvő leszervez, közben volt pasi egyre szarabbul érzi magát de még mindig döntésképtelen. Elérkezk az esküvő napja, pasi feleszmél, ez a nő bukóra áll, vagy lép valamit vagy elúszott. Lép valamit. A végeredmény kérdéses, a pasi vagy átmegy megint döntésképtelenbe, de előbb még a csaj életét tönkretette, vagy happy end.

De lehetett még ezen kívül sokféleképpen. Már ha egyáltalán igaz a történet.

2019. jún. 6. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!