Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában divat lett a megcsalás?
Árad mindenhonnan a megcsalás, a szexuális inger, az hogy cseréld le, az hogy a szex jár.
Az emberek azt nem értik meg, hogy hiába cserélik le, az új is csak egy ideig lesz új meg hiperszuper. A problémák minden kapcsolatban jelentkeznek majd. Lehet hogy nem olyan jellegű mint abba a kapcsolatban amit dobott, de probléma mindig lesz. Én nem vagyok a cserélgetés híve, mert akkor cserélgethetnék 3 évente.
Szerintem meg az emberek ki vannak éhezve a szeretetre a figyelmességre, és ha ennek csak a csíráját és meglátják valakiben utána nyúlnak.
Bár szerintem még mindig többen vannak olyanok aki elvegetálnak a megromlott kapcsolatukban mint azok akik kiugranak.
Valószínű a neveltetésük a lelkiviláguk nem engedi, hogy váltsanak.
Van egy szar használt kocsid amit fel kellene újítani, megjavítani. Ehelyett eladod és veszel egy másik használtat ami első rámézésre jó.
Aztán jönnek a hibák, kötöd rá a pénzt mint a kisanygyal.
Az elsőnek legalább tudtad mi a baja.
Régen is voltak megcsalások, nem lett divatosabb, inkább az információk cseréje lett változatosabb, így a hírek hamarabb,több helyről is el tudnak jutni az egyik féltől a másikig. Ezért míg régebben egy megcsalás híre kisebb tömegekhez jutott el, addigra mára a neten egy ilyen hír egyszerűen és gyorsan tömegekhez eljut a net segítségével,de ez tulnyomó többségben minden hírre érvényes. A másik maga a társadalom összetétele is megváltozott. Egyre több laza kapcsolat, szexkapcsolat alakul ki, ezáltal a kötöttségektől mentesen, csak az élvezetekre épülő kapcsolatok létrehozása sokak által vonzóbb, mint egy társnál leélni az egész életet. Tizes éveim vége felétől a huszas éveim közepéig számomra sem a komoly hosszantartó kapcsolatok voltak a lényegesebbek, de ez addig tartott míg meg nem találtam azt a nőt akiért feltétel nélkül rajongók, aki nem csak a szex miatt kellett, akivel egyszerűen amiatt jól éreztem magamat, mert mellettem volt, maga a társasága érték volt számomra.
Ettől függetlenül, mindig gerinces voltam, és ha esetleg kellemetlenséget okoztam (volt olyan hogy a csajszi már érzett irántam valamit), de nem csaltam meg egy barátnőmet sem, inkább lezártam és harag nélkül váltam el tőlük.
1.Régen is volt megcsalás.
Sok férfi úgy ért haza a háborúból, hogy volt két plusz gyereke, honnan? :)
2.Az új mindig jobb lesz, mert új.
Ezért van az, hogy sokan nem lépnek le, hanem cserélgetik a szeretőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!