Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Divat lett a megcsalás?
Hányok attól, hogy mindenki félrelép! Ez genetikailag kódolt?! Vagy most ez olyan divatos? Szar ember vagy, ha nem dugsz mással is?! Esküszöm nem értem!!! Megcsalt ismerőseim szát megszámolni sem tudnám, amire pedig a legallergiásabb vagyok, hogy ha egy terhes nőt csalnak meg!!!
Talán a sex a baj, vagy a szerelem hiánya... vagy pusztán ez így szokás mostanság...
?!?!
Huh, ez egy eléggé indulatos kérdés lett...
De értem mire gondoslz, és énis undorodom ettől a "mai" világtól iylen szempontból...illetve undorodom, hogy egy igencsak féltékeny hisztispiicsává tett :D de msotani barátom elviseli, és soha nem is kacsintott félre =) vannak kivételek!
Nem, lány vagyok! 24 éves, és a környezetmben mindenkit megcsalt már a barátja! És nem szar fapinákról beszélek, dögös hús-vér nőkről!!! Persze sokan nem is tudják... kb minden egyes emberről tudok valamit, de nem annyira közeli barátok hogy szóljak. Viszont a legjobb barátnőmet is csalta a pasija, szóltam neki, azóta menden ugyanúgy ment mint régen.
Az én pasim elvileg nem csalt meg, de egyre kiábrándultabb vagy! Szerintem csak jól csinálja. :(
Szerintem amíg egy kapcsolatban jól érzi magát mindkét fél és nem a szexről szól, hanem valami többről, addig nem lesz megcsalás.. Legalábbis engem eddig nem különösebben érdekeltek ilyen szempontból a lányok, amikor van bnőm :)
De, hogy az árnyoldalamat is bemutassam, ha valakivel "csak úgy" lennék, akkor lehet megfelelő alkalom esetén félrekefélnék.
21F
Nem a megycsalás lett a divat.Az csak következménye a ma divatos kapcsolatoknak.Régen,mielőtt lefeküdtek egymással,hónapokig ismerkedtek a másikkal,és ha megértették egymást,akkor jöhetett a szex.Ma a lányok is néhány nap vagy hét után ágybabújnak a fiúkkal,és a kapcsolatban a legfontosabb a szex.Ha már kezd egy kicsit laposodni,akkor jöhet az orál,az anál vagy a még perverzebb dolgok.Ha pedig már nem tudnak újat nyújtani egymásnak,akkor jöhet a megcslás.És ebben a nők sem különbek a férfiaknál.
Tisztességesebb lenne a párkapcsolatot befejezni,de sok esetben kényelmes az együttélés,amit nem akarnak elveszíteni.
A nő kiszolgálja a férfit stb, a férfi eltartja a nőt és lehetne sorolni az okokat,amiért nem szakítanak.
Ha meggondoltabban kezdenének párkapcsolatot,nem csak a szexre épitnének,akkor kevesebb lenne a megcsalás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!