Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett akkora divat a megcsalás?
Mert sok a felületes, nem igazán értékes emberi kapcsolat.
Az igazi érzelmek vesztettek jelentőségükből.
divat lett? shit
akkor abbahagyom. nem szeretek mainstream dolgokat csinálni
Megcsaló szemszöge: Mert van kényelem, azért ragaszkodik a megcsaló. Legyen egy tuti megbízható, állandó szexpartner, megértő és gondoskodó. De ha horogra akad egy, akkor miért ne, amiről nem tud, az nem fáj. Izgalmas dolog. Megcsalt: Nos hát már megszoktam a hülyeségeit, mégis szeretem, mivan, ha sokáig nem találok újat. Az új kitudja vajon megbízhatóbb lesz e.
Én is megbocsátottam a megcsalást, de nem felejti el az ember. Onnantól már fele olyan jó az egész. Ő pedig magából indul ki, és féltékeny. Én meg tudom nem érezném jobban magam, ha bosszúból megcsalnám. Egy indeig úgy tettem, mintha... nos addig sem keresgélt, mert lett úl programja, az aggódás. Jobb az egyedülllét mint ilyen kapcsolat. Fontos, hogy legyenek barátok. És az nem elcsépelt dolog, hogy a brátság fontosabb. (Persze nem olyankor amikor az egyik fél szerelmes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!