Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most ennyire "divat" lett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ennyire "divat" lett a megcsalás?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam egy lány írta 24 évesen férje van (ami nem baj) mellette szeretője.

Ennyire elkorcsosult a világ? Semmibe veszik azt akit elvileg szeretnek?

Nem tudom, hogy lehet valaki ennyire gerinctelen, hogy megcsalja a párját és itt mindegy mióta vannak együtt. Itt pedig ezzel büszkélkedik.

2016. dec. 20. 08:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem "mai" divat. Sajnos a megcsalás már régen, évekkel ezlőtt is itt volt.

Nekem is jópárszor átverték a fejem, soha nem értettem mire volt jó, miért nem lehet őszintén a másik elé állni és elmondani, ha baj van, vagy már nem szeret, stb.

Én soha nem csaltam még meg senkit. Nem tudom milyen érzés.. izgalmas? Ezért élnek vissza egyesek a bizalommal? Ér ennyit valakinek egy kis kaland? Elképzelni sem tudom. Legjobb út az egyenes út. Én továbbra is ezt vallom.

N

2016. dec. 20. 08:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyetertek az elso hozzaszoloval!!en sem ertem az egeszet!es ez nem is lesz job!sajnos sok gyerek ezt latja es ha felnonek azthiszik ez a helyes!sajnos igen,az emberek visszaelnek a bizalommal!foggalmuk sincs mi a bizalom jelentese!melle meg a gyavasag tarsul!gyavak!gyengek!semmi jellem bennuk!
2016. dec. 20. 08:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A helyzet az, hogy az az értékrend, ami tilt bizonyos előnyöket, élvezeteket, mások helyzetével visszaélést, stb. arra van kitalálva, hogy a betartókat hátrányos helyzetbe hozza. Ők pedig önként és dalolva várják a csodát.

Más lenne a leányzó fekvése egy házassági szerződéssel, amely alapján valós felelőssége, vagy legalábbis veszítenivalója lenne.

Más lenne az a társadalom, amelyik maga írja, de legalábbis maga (is) betartatja a törvényeit, nem pedig csak hőbörög, mikor a vezetői nem, vagy nem úgy tesznek igazságot a nevében, ahogy azt elvárja.

Úgyhogy nem divat kérdése, hogyha egyesek kihasználják az előnyt, vagy az annak látszó dolgot, mivel annak nincs tétje.

Ha ennyire zavar, buktasd le, legyél az értékrended, és a házassági eskü védelmezője - aktívan.

2016. dec. 20. 08:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lett divat leven anno ugyanennyi megcsalas volt, csak internet hijan senki nem volt tisztaban a statisztikaval, szoval ez nem valami ujkeletu dolog:-))))
2016. dec. 20. 08:59
 5/5 anonim ***** válasza:

A megcsalás, mindig is jelen volt a párkapcsolatokban.

Ami változott, 100 évvel ezelőtt, tudott róla a szomszéd, max az utca. Ma ezeket sokan világgá kürtölik. Na és, azok, akik bele bonyolódnak dolgokba. Akik élik mindennapjaikat békében a családban, azok nem kérdezgetnek például itt.

2016. dec. 20. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!