Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi visz rá egy embert arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi visz rá egy embert arra hogy megcsalja a párját?

Figyelt kérdés

2016. dec. 18. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az, ha valamiben nem tud megfelelni/nem akar a párjának. Ha valamiben egyszerűen nem illenek össze, főként sexuális téren a férfiaknál, ha a férfi többre vágyik mint amit kap az ágyban. F
2016. dec. 18. 20:15
 2/8 A kérdező kommentje:
én nem tudnám megcsalni a párom (vagyis egyszer már megtörtént de az ilyen.. hát öm.. mind1 majd akit érdekel annak elmondom) mondjuk lehet ez azért van mert még fiatal vagyok, nem tudom
2016. dec. 18. 21:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ėn fėrjem azėrt csalt meg, mert nincs problėmamegoldô kėpessėge.Ezt a megoldåst vålasztotta.Most csodålkozik, hogy a szeretőjėvel sem olyan happy mår minden.Majd tőle is tovåbbåll.
2016. dec. 18. 21:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Mert van vágy az újdonságra. Kész.
2016. dec. 18. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Én azért csaltam meg mert még keveset éltem, és tapasztalatlan vagyok a szexterèn, 18 évesen jöttem vele össze 4 éve vagyunk együtt és hát néha kell az új, a változás... :/ rövid az élet :/ 21/L
2016. dec. 19. 00:27
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
A legtöbb esetben egyszerűen a gerinctelenség és a lehetőség. És mint pl. a #5-ös, néhányan próbálják ribizliként eljátszani az áldozat szerepét.
2016. dec. 19. 01:42
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
mert gyavak,gyengek!Sokan ezt foleg a ferfiak buszken erik meg,de ez a gyengeseg jele!Sztem egy ember akkor eros es bator ha kepes a husegre!Sokan nem megbeszelik a problemakat hanem ugygondoljak egy felrelepessel minden megoldhato,vagy epp mert megjar nekik,vagy eppen azert mert rohadtul nem tudnak nemet mondani a lehetosegre!sok mindentol fugg ezzel nincs is semmi baj,de ha vki felrelep szakitson.de ugye ez sok embernek nem megy,felremenni van batorsaguk szint valanni mar annal kevesbe.
2016. dec. 19. 09:13
 8/8 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező:

"Mi visz rá egy embert arra hogy megcsalja a párját?"

"én nem tudnám megcsalni a párom (vagyis egyszer már megtörtént..."

Na, akkor talán mi tanulhatunk tőled. Mi visz rá egy embert erre?

2016. dec. 19. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!