Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért lett ilyen nagy divat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ilyen nagy divat a menyasszonyok részéről a megcsalás?

Figyelt kérdés

Több ízben is tapasztaltam, az utóbbi 3 évben legalább 5 párt láttam a közvetlen/közvetett környezetemben ahol vagy az esküvő előtt pár nappal vagy utána borult a bili egy félrelépés miatt és mindig a nő volt a ludas. Persze, Isten ments, nem akarok általánosítani, szóval senki ne jöjjön nekem ezzel hogy ledegradálom a nőket, csupán a személyes tapasztalataimat osztom meg. Viszont ami talán nagyon durva történet, az éppen az egyik legjobb barátommal esett meg a nyáron.

Augusztusban lett volna az esküvő, már MINDEN rendben volt a nagy napra, násznép is úton (Balatonfüreden lett volna, a családok nagy része Pest megyei), szobák, szállás kiadva, tehát minden klappolt. Egy dolgot leszámítva. Délután 2 körül gyakorlatilag mindenki a menyasszonyt kereste, mert illett volna már lassan készülődni és indulni a templomba. De többszöri telefonhívás után sem találta senki, mígnem egyszercsak a barátom apját hívták fel, miszerint a kisasszony egy autóban hempereg egy férfival. Tudom, elég kacifántos történet, a legapróbb részletek a mai napig tisztázatlanok, bár, valószínűleg azok is maradnak, mert a barátom azóta külföldön él, a lány meg fogalmam sincs. [...] Szóval az örömapa (?) ennek hallatán velem és a vőlegény öccsével elindultunk a lányért... Addigra már nem voltak a helyszínen ahol eredetileg látták őket, hanem egy bárban iszogattak együtt a férfival. (Ezt telefonon tudtuk meg az örömanyától akinek addigra hajlandó volt a kisasszony felvenni a telefont). A bárban kis híján verekedés lett majdnem, de sikerült leállítani az apukát időben. A vőlegény összeomlott lelkileg teljesen, esküvő lefújva, nő pedig dobbantott (egyébként egy elég alfahím jellegű pasassal lépett félre...) Tehát ezek után, láttán, a haveri körünkben sokan erősen gondolkodunk az esküvőn... Persze nem ilyen minden nő, de azt hiszem, hogy ekkora trauma után nem csodálom ha a srác meg sem állt Angliáig...

Vélemények? Esetleg van hasonló történetetek?

2018. okt. 13. 10:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Megijed hogy le kell magát kötnie. Fordított kapuzárási pánik. Nekem a testvérem házassága van most romokban mert a feleség most él, leszar mindent, még a gyereket is gyakran.
2018. okt. 13. 10:05
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Eltanulták a vőlegényektől.
2018. okt. 13. 10:10
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
És ami a vicces, legtöbbször a nő erőlteti a házasságot, aztán meg beparázik, hogy "jaj, még nem éltem ki magam".
2018. okt. 13. 10:26
 4/11 anonim ***** válasza:
25%

Nem lett, ez volt is.

Itt is beszélgettem pár 40-50 év közötti nővel és vidáman mesélték, lakodalmuk előtt 1-2 héttel még voltak 1-1 éjszakás kalandok. Na jó, elmondásuk szerint, utána is.

2018. okt. 13. 10:31
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon mocsok egy világ van...
2018. okt. 13. 10:54
 6/11 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező ne aggódj, nem hiszen hogy fenyegetne a veszély hogy valaki hozzád akarna menni feleségül, különben nem írnál ki ehhez hasonló kérdéseket vélhetően kamu történettel fűszerezve. Ebből a szempontból tehát biztonságban tudhatod magad, nem fog senki megcsalni az esküvőd előtti napon.

A kérdésről meg annyit, hogy nagyjából ugyanolyan arányban vannak hűtlen nők, mint hűtlen férfiak. Ha evolúciós szempontból nézzük, a férfiakban sokkal nagyobb a hajlam a hűtlenségre, míg a nők a stabil kapcsolatra törekszenek. Persze ez is főként szocializáció kérdése. Talán ha kicsit más körökben is mozognál mint a proli ismerőseid, találnál működő kapcsolatokra is példát. De gondolom könnyebb gyakorin verni a nyálad, hogy minden nő ilyen...

2018. okt. 13. 10:59
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
Válogasd meg jobban az ismerőseidet. :-) Az én ismerősi körömben csak elvétve van hasonló, inkább olyan van, hogy házasság után egy éven belül jön a közös gyerek, vagy ha mégis megcsalás van, akkor inkább a férfi lép le, vagy oda-vissza csalja egymást mindkettő. Ritka, amikor csak a nő csal. Meg sok az olyan kapcsolat, házasság, ahol erőltetik a mindent meg kell oldani elvet akkor is, amikor már nagyon nem kéne, és mindenki csak szenved. Olyanokat látok még, hogy egyik kapcsolatból másikba ugrálnak (férfiak és nők is), vagy hogy sokáig vannak egyedül.
2018. okt. 13. 11:10
 8/11 anonim ***** válasza:
78%

Elég nagy a facom ahhoz hogy az asszonyom ne nézzen másik után ;)

Egyébként sajnálom, hogy fáj az igazság...nem másokat kell okolni meg felesleges kérdéseket feltenni... Azt várod, hogy mindenki bólogasson hogy igen, minden nő gerinctelen ösztönlény azért, mert a te ismerőseid közt ez az általános...Ez nem "divat", szimplán léteznek jellemtelen emberek. A férfiak közt is. NORMÁLIS emberek közt , egy jól működő kapcsolatban nem divat a félrekefélés. De gondolom te olyat hírből sem ismersz, különben nem tennéd fel ezt a kérdést.

2018. okt. 13. 11:13
 9/11 anonim ***** válasza:
25%
Mi ezzel a baj?
2018. okt. 13. 11:58
 10/11 anonim ***** válasza:
50%

Én most nagyon megsajnáltam a kérdezőt!

Milyen ótvar emberekkel élhet, akiknél ez divat?

Kérdező, normális embereknél ez nem divat. Hagyd el ezt a romboló közeget, mert hidd el hosszútávon tesz jót az önbecsülésednek!

2018. okt. 13. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!