Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ilyen nagy divat a menyasszonyok részéről a megcsalás?
Több ízben is tapasztaltam, az utóbbi 3 évben legalább 5 párt láttam a közvetlen/közvetett környezetemben ahol vagy az esküvő előtt pár nappal vagy utána borult a bili egy félrelépés miatt és mindig a nő volt a ludas. Persze, Isten ments, nem akarok általánosítani, szóval senki ne jöjjön nekem ezzel hogy ledegradálom a nőket, csupán a személyes tapasztalataimat osztom meg. Viszont ami talán nagyon durva történet, az éppen az egyik legjobb barátommal esett meg a nyáron.
Augusztusban lett volna az esküvő, már MINDEN rendben volt a nagy napra, násznép is úton (Balatonfüreden lett volna, a családok nagy része Pest megyei), szobák, szállás kiadva, tehát minden klappolt. Egy dolgot leszámítva. Délután 2 körül gyakorlatilag mindenki a menyasszonyt kereste, mert illett volna már lassan készülődni és indulni a templomba. De többszöri telefonhívás után sem találta senki, mígnem egyszercsak a barátom apját hívták fel, miszerint a kisasszony egy autóban hempereg egy férfival. Tudom, elég kacifántos történet, a legapróbb részletek a mai napig tisztázatlanok, bár, valószínűleg azok is maradnak, mert a barátom azóta külföldön él, a lány meg fogalmam sincs. [...] Szóval az örömapa (?) ennek hallatán velem és a vőlegény öccsével elindultunk a lányért... Addigra már nem voltak a helyszínen ahol eredetileg látták őket, hanem egy bárban iszogattak együtt a férfival. (Ezt telefonon tudtuk meg az örömanyától akinek addigra hajlandó volt a kisasszony felvenni a telefont). A bárban kis híján verekedés lett majdnem, de sikerült leállítani az apukát időben. A vőlegény összeomlott lelkileg teljesen, esküvő lefújva, nő pedig dobbantott (egyébként egy elég alfahím jellegű pasassal lépett félre...) Tehát ezek után, láttán, a haveri körünkben sokan erősen gondolkodunk az esküvőn... Persze nem ilyen minden nő, de azt hiszem, hogy ekkora trauma után nem csodálom ha a srác meg sem állt Angliáig...
Vélemények? Esetleg van hasonló történetetek?
Nem lett, ez volt is.
Itt is beszélgettem pár 40-50 év közötti nővel és vidáman mesélték, lakodalmuk előtt 1-2 héttel még voltak 1-1 éjszakás kalandok. Na jó, elmondásuk szerint, utána is.
Kérdező ne aggódj, nem hiszen hogy fenyegetne a veszély hogy valaki hozzád akarna menni feleségül, különben nem írnál ki ehhez hasonló kérdéseket vélhetően kamu történettel fűszerezve. Ebből a szempontból tehát biztonságban tudhatod magad, nem fog senki megcsalni az esküvőd előtti napon.
A kérdésről meg annyit, hogy nagyjából ugyanolyan arányban vannak hűtlen nők, mint hűtlen férfiak. Ha evolúciós szempontból nézzük, a férfiakban sokkal nagyobb a hajlam a hűtlenségre, míg a nők a stabil kapcsolatra törekszenek. Persze ez is főként szocializáció kérdése. Talán ha kicsit más körökben is mozognál mint a proli ismerőseid, találnál működő kapcsolatokra is példát. De gondolom könnyebb gyakorin verni a nyálad, hogy minden nő ilyen...
Elég nagy a facom ahhoz hogy az asszonyom ne nézzen másik után ;)
Egyébként sajnálom, hogy fáj az igazság...nem másokat kell okolni meg felesleges kérdéseket feltenni... Azt várod, hogy mindenki bólogasson hogy igen, minden nő gerinctelen ösztönlény azért, mert a te ismerőseid közt ez az általános...Ez nem "divat", szimplán léteznek jellemtelen emberek. A férfiak közt is. NORMÁLIS emberek közt , egy jól működő kapcsolatban nem divat a félrekefélés. De gondolom te olyat hírből sem ismersz, különben nem tennéd fel ezt a kérdést.
Én most nagyon megsajnáltam a kérdezőt!
Milyen ótvar emberekkel élhet, akiknél ez divat?
Kérdező, normális embereknél ez nem divat. Hagyd el ezt a romboló közeget, mert hidd el hosszútávon tesz jót az önbecsülésednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!