Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy szeretőt orbitálisan szájbav. Er a másik párja (nő vagy férfi), akkor lila foltokkal a fejükön is örülnének, hogy szeretők lettek?
Mentségemre legyen szólva,hogy én nem érvelni akartam,mert senkit nem akartam meggyőzni.
Csak a saját véleményemet próbáltam prezentálni.
És ebből te helytelenül levontad a következtetést,miszerint én érvekkel és elég erőszakos módon és buta módon próbálom meggyőzni a másokat a saját véleményemről.
Ami nem igaz.
De még ha érveltem is volna,legalább én érveltem.
Te elkezdtél személyeskedni,amire én is személyeskedéssel válaszoltam.
Te nem érveltél csak a rólam alkotott véleményed adtad elő,nagyon nem intelligens módon.
"Aki burkoltan lehülyézett annak meg.
Tök mindegy az,hogy miket vágsz hozzám.
Bárki,ismétlem bárki elolvassa a kettőnk válaszait észre fogja venni én mennyire szépen,igényesen,kerek mondatokkal,helyesírási hibáktól mentesen(typo nem számít),megfelelő szavak beillesztésével,okosan fogalmazok,míg te írsz 2 sort,és az is vagy az én szidásom vagy mások helyesírásába belekötés"
Sajnálom, hogy téged csak az a mondat ragadott meg, ahol azt mondtam, nem tudsz irni. Egy hozzászólással felette kifejtettem a véleményemet is a témáról. Belátom, nem olyan terjengősen, mint te, de elég átfogóan közvetitettem a gondolataimat. Arról igazán nem tehetek, hogy te nagyvonalúan átugrottál rajtuk.
Olyan vilagba elunk ahol a bun ereny es buszkek ra az emberek
Ahol lassan elnezest kell kerned ha erkolcsi normaid es ertekeid vannak.
Ahol a bunozi sztar lesz a tolvaj pedig udvozitik
Egeszen addig amig az o hazukat nem lopjak szet.
Egyetértek utolsó.
A másik válaszolónak:Te is sok mindenen amit írtam,nagyvonalúan átugrottál.
Amúgy,ha engem nem tartasz eszesnek,kíváncsi vagyok milyen géniuszokkal vagy körülvéve.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!