Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ha egy szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy szeretőt orbitálisan szájbav. Er a másik párja (nő vagy férfi), akkor lila foltokkal a fejükön is örülnének, hogy szeretők lettek?

Figyelt kérdés
Avagy instant karma.
2018. okt. 5. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
69%
Én inkább attól tartottam, hogy idő előtt hazaér és a szolgálati fegyvere célkeresztjébe kerülök ...
2018. okt. 6. 06:46
 22/74 anonim ***** válasza:
28%

Egy csomo ocska riherongy ki buszken meseli szereto es pasi segit neki dugasert cserebe.

Hova sulyedt a vilag ?

Tenyleg megerdemelnek a kopaszra borotvalast es alapos megruhazast

Erolcsileg nulla nok aki egy morzsa szeretetert rabszolgak masodszerepben

2018. okt. 6. 11:09
 23/74 anonim ***** válasza:
45%
Még az a szerencse, hogy nem az ilyen primitív, egybites emberkék hoznak törvényeket, mint te, 22-es. Százszor többet ér emberileg, aki szeretetre vágyik, még ha tévúton is jár, mint a hozzád hasonló szellemi és lelki nyomorékok.
2018. okt. 6. 12:21
 24/74 A kérdező kommentje:

Én nem gyűlölködök.

Azt engedd meg,hogy én döntsem el,milyen vagyok és hogy az adott pillanatban mit érzek.

Én azt gondolom eléggé összefüggően és jól fogalmazok.Próbálok mindig igényesen írni.

A trágárságszűrő nagyon sok egyébként általam,meg sokak által nem trágár szót is kiszűr.

Nem vagyok beteg.

Emberek,ne legyetek már annyira büszkék egy olyan dologra,amire normális emberek nem lennének büszkék.

5 év sok idő.

És a feleség biztosan megérdemli,hogy csalják,ugye?

De hiába sportolsz,ha még mindig ő a feleség.

A biztonság.

Ha szeretnek valakit,akkor sosem áltatják.

Én ha odaállnék egy nő elé,aki lefekszik a férjemmel 5 éve és kiröhögne,akkor az n agyon fájna.Mert olyan ez,mintha a földön fekvőbe egy hatalmasat belerúgnának.

És ha mondjuk a gyereke kérdezné meg,hogy miért csináltad ezt az édesapámmal?

Meg az édesanyámmal?

HA megkérdezné a gyerekük,hogy miért okoztál ekkora fájdalmat az anyámnak?

Persze az apa okozza egy gyereknek ilyen esetben a legnagyobb csalódást,de lássuk be,egy gyerek mindig elfogultabb lesz a saját szülőjével,mint egy idegennel.

Sajnálom az olyan embert,aki szerint a megcsalás helyes,viszont elítélni azt,az már tök beteg dolog.

Azok,akik szidnak engem,vagy azt aki velem egyetért,azoknak biztosan van valami a múltjukban.

NEm a karmában hiszek,hanem abban,hogy minden rossz cselekedet rosszat von maga után.

Minden jó meg jót.

Viszont abban is hiszek,hogy vannak olyan emberek,akikkel ha rossz dolgok történnek,azt nem veszik észre,mert őket semmi nem érdekel.Csak élik az életüket,gy vagy úgy.

Az az ember,akit nem érdekli semmi az nyilván nem veszi észre a rosszat.

A példámat csak azért hoztam fel,mert tény,hogy ha rosszat teszek,akkor mindig rossz történik.Ha jót,mindig jó dolgok történnek.

Szomorú,hogy még ha hosszan és normálisan fejtettem ki a véleményem,ennek ellenére sokan nem olvasták el,illetve ha igen,akkor sem fogták fel a lényegét.

Az,aki írta hogy nem hisz a karmában.Nem is kell.Abban én sem hiszek.

Én tényleg csak a vonzás törvényében hiszek.

Csak nem szeretek semmit sem egy név alá bekategorizálni.

A vonzás törvénye meg akkor is működik,ha te nem hiszel benne.:DDDDDDDDDD

NEm a te hited,vagy nem hited teszi függővé a létezését.

A hűségben sem kell hinned.De remélem akkor csak nyitott kapcsolatba mész bele.

NEm tisztességes egy hűséges emberrel összejönni és aztán összetörni teljesen.

Annak ellenére,hogy én senkit sem minősítettem én megkaptam hogy beteg vagyok.

Hát,köszönöm a bókot.

A kérdésem valóban keserűen,rosszindulatúan cseng.

De én nem vagyok az.Pillanatnyi dühömben írtam ki.

Engem még sosem csaltak meg,de azért vagyok dühös ezért,mert iszonyatosan érzem mások fájdalmát.

Ha valakit megcsalnak,az olyan nekem,mintha velem történt volna.

Sok dolgo okoz bennem dühöt,ami még sosem történt meg velem,csak az átlag emberhez képest nekem sokkal erősebb az együttérző képességem.

És egy szeretővel is együtt tudok érezni,csak nem az olyanokkal akik még büszkék is rá.

Erre nem lehet büszkének lenni.

Írta az egyik válaszoló,hogy már 5 éve tart egy viszonya.

És ne haragudj ha nem kapcsolatról beszélek,de az a feleség privilégiuma.

Inkább szomorú az,hogy 5 éve vagy egy olyan kapcsolatban,ahol nem vagy első.

Mert megelégszel a második hellyel.

A feleséget iszonyúan sajnálom.Te érzel megbánást?

Nem fáj egy kicsit sem,hogy az az asszony valószínűleg mi mindent megtett/sz a férjéért.

Aki evvel hálálja meg.

Írod,hogy sportolsz.

Nagy ügy.

Én heti 6x edzem.És?Akkor mi van?

Sőt,szellemi edzést is végzek nyelvtanulás és olvasás segítségével.

Belegondoltál,hogy mi lenne akkor,ha a felesége is elkezdene edzeni?Szépítené magát?

És visszacsábítaná a férjét?

Mit tennél,ha azt mondaná a nő férje,hogy vége,mert újból beleszeretett a feleségébe?

Hagynád?Elengednéd?

Elfogadnád,hogy 5 éve elment az életedből egy olyan emberre,aki nem tisztelt sem téged,sem a feleségét?

Ha tisztelne,akkor nem tenne oldalvonalra.

Nagyon sokan emlegetik ebben a témakörben a boldogságot.

Hogy mindenkinek a saját boldogsága a legfontosabb.És ez így igaz.A saját boldogságunk kell hogy elsődleges legyen,viszont soha nem szabad mások boldogságára építeni a sajátunkat.

Elhiszem,hogy könnyebb foglalt férfival kezdeni,mert avval nincsen szenvedés,nincsenek hétköznapi megoldandó helyzetek,nincsenek uncsi hétköznapok,de mégis..miért nem szeretik annyira magukat az emberek egy része,hogy képes legyen váltani,ha egy kapcsolat már nem működik?

Ha szeretsz mindig mással lenni,akkor minek mész bele egy monogám kapcsolatba?

HA a szex áll neked a prioritásaid élén,akkor miért nem elégszel meg csak szex kapcsolatokkal?

De ne tarts magad mellett egy embert,csak azért mert önző vagy,mert kell egy takarítónő,szakács és ha olyan kedved van,szerető.

Ki az önzőbb?

Aki a saját egója miatt,önzése miatt,telhetetlensége miatt a párja mellet szeretőt tart?

Vagy az,aki képes véget vetni egy akár 20 éves házasságnak vagy egy hosszabb kapcsolatnak is,ha úgy érzi,a kapcsolat már nem működik.

Észrevettétek amúgy,hogy csak a felnőttek ennyire önzők?

És a felnőttek irányítják a világot,mondják meg mit tegyünk,hogyan tegyük,ők befolyásolnak.

Lehet a gyerekeknek kéne irányítani a világot.Akkor nem lenne sem megcsalás,sem ennyi önző ember.

2018. okt. 6. 13:30
 25/74 A kérdező kommentje:

#23-as:

A #22.-es nem primitív,sem egybites.TArtózkodj attól.hogy másokról jellemvonást mondasz,mert a te válaszod alapján is sok mindent el lehetne rólad mondani,amit én most nem teszek meg.

A #22-es egy dühös ember.

Valamiért dühöt érez a szeretőkkel szemben.Ennek valószínűleg oka van.HA megcsalták akkor lehet azért.

Túlzó dolgokat is írt,de csak dühből írta.Egy pillanatnyi állapot miatt leírni egy komplett,teljes emberi lény egészét botorság.

És véleményem szerint a primitív megoldások az életben sokszor jobban funkcionálnak,mint a szofisztikált,burzsuj dolgok.

Sokan lebecsülik a dühöt,primitívnek állítják be,de pusztán egy elég gyakori emberi reakcióról van szó.

Akció->Reakció.

Minden akciót egy reakció követ.

Pl:

A kérdésemben felvázolt teljesen hipotetikus szituációra adott pökhendi,büszke és nagyképű válaszokra adott az egyik válaszoló egy érzelemmel teli,dühös,néhol túlzó választ.

De ő nem buta vagy primitív.

Csak lehet volt egy,vagy sok negatív tapasztalata.

Ha az utcán valaki obszcén szavakat használva,erős gesztikulációval adja elő a történetét,akkor rögtön azt gondolod,hogy primitív?

Vagy azt gondolod,hogy valami történhetett vele,ami azt a reakciót váltotta ki belőle?

2018. okt. 6. 13:48
 26/74 anonim ***** válasza:
Minden agresszív állatot meg kell csalni!
2018. okt. 6. 14:04
 27/74 A kérdező kommentje:

És még valami,nem,nem én írtam ki azt a kérdést,amit valaki belinkelt.

Utolsó:

Az agresszió az már csak egy,a megcsalásra adott reakció.

De többet meg sem említem,mert hozzám hasonlóan kifejett szép,hosszú mondatokat úgysem fogok kapni.

És nincs igazad,senkit nem kell megcsalni.

A megcsalás egy belső indíttatás.

Ha valaki agresszív,attól külön kell válni.

Egy fizikailag is agresszív embert megcsalni egy kicsit kockázatos.

Olyankor szoktak emberekkel dolgok történni.

2018. okt. 6. 14:12
 28/74 anonim ***** válasza:
56%

Valaki itt nagyon félreértett. Nem dugásért cserébe kapok támogatást. Te tényleg elhiszed, hogy 5 év csak a dugásról szól, azért vagyunk együtt. B+ te olyan segítségről még nem hallottál, hogy elvisz bevásárolni, a kocsitól a lakásig segít vinni a csomagot, vagy pl leszedi a függőnyt, ne nekem kelljen, vagy ha beteg vagyok teát főz, elmegy gyógyszertárba. Jaa...hogy sok feleség házasságban sem kapja ezeket meg? Nem baj, azért büszkén hírdessétek, férjnél vagytok😊

Kérdező, nem én okozok fájdalmat a feleségnek. Nekem semmi közöm hozzá, nem én fogadtam meg neki bármit is.

A többi szófosásod végig sem olvastam, képtelenség. Tényleg, nincs kivel beszélgess, hogy itt éled ki magad?😁

2018. okt. 7. 05:58
 29/74 anonim ***** válasza:
26%

Te csak asszisztalsz a hazassagtoreshez nem gyilkos vagy csak a fegyver.

Mas ferje jut csak neked ? Sajnalnivalo

Ps amit leirtal nem nagy durranas minden ferj megteszi hazassagon belul is.

Nagy semmi vagy hiszen mindig 2. Maradsz

Egyedul unnepekor soha csaladi alkalmakor nem lehetsz ott

A szeretod temetesen is majd elbujva a 6. Sorban

Szomoru az ilyen no akinek csak ennyi jut

2018. okt. 7. 09:39
 30/74 anonim ***** válasza:
43%

28-as: nyugi!

A 29-es vergődése számomra azt jelenti, hogy nem érzi biztonságban magát, és a kapcsolatát: az egész lénye frusztrált és agresszív!

Ünnepekkor jó egy békés család, de az élet nem csak ünnepekből áll...

Aki nem bízik a saját kapcsolatában, az milyen jogon várja el mástól, hogy tisztelje azt?!

2018. okt. 7. 09:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!