Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ha egy szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy szeretőt orbitálisan szájbav. Er a másik párja (nő vagy férfi), akkor lila foltokkal a fejükön is örülnének, hogy szeretők lettek?

Figyelt kérdés
Avagy instant karma.
2018. okt. 5. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 A kérdező kommentje:

Miért?Te ennyire hü..lye vagy utolsó?Szerinted amit leírok,nekem hány perc?

19 éves vagyok.

Tudod,az a generáció ami ezekhez a dolgokhoz jobban ért.

Mármint gyorsabbak vagyok.Minden téren.

Szerintem inkább magadat sajnáld.

De tényleg.Kb.15 percet töltök itt naponta.

Ebből nekem a gépelés 5 percet ha igénybe vesz.

Nem egy ujjal pötyögök,mint egyesek.Illetve örök kettesek.

Miért neked mennyi a szabadidőd,hogy sajnálsz másokat?

Vannak barátaim,munkám.Pasim nincs csak.De ha akarok akkor 17-60-ig nyugodj meg,bárkit megkapok.

Ha olyan lennék mint te,akkor akár a csődöröd is el tudnám csábítani.

Tudod,én is edzem.

Heti 6x.

Súlyzós és Kardió.Egészségesen étkezem.Szép a bőröm.Meg ilyenek.:)

Csak én nem kezdek házas vagy párban élőkkel.

De eddig még így is sikerült pár szingli fejét elcsavarnom.:)

Épp ezért ne sajnálj te engem.:)

2018. okt. 8. 22:00
 62/74 A kérdező kommentje:

Legalább akkor a baj,mint veled.

Nem lehet mindenki ostoba mint te.

2018. okt. 8. 22:02
 63/74 A kérdező kommentje:

Én azért kipróbálnám mennyire szeret a pasi,akivel 5 éve együtt vagy.

Mármint hogy el tudnám-e csábítani.

:DDDDDDDD

2018. okt. 8. 22:04
 64/74 A kérdező kommentje:

5 éve szerető....:)

Nézd meg a másik kérdésem.

A válaszok engem igazolnak.

:DDDDD

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2018. okt. 8. 22:25
 65/74 anonim ***** válasza:

"Aki meg másokat a helyesírása miatt kikezd azt az embert inkább nem minősíteném,mert nem méltó rá."

Nem a helyesírásod miatt kezdtelek ki. De sajnos tény, hogy az íráskép gyakran árulkodik az ember értelmi és érzelmi intelligenciájáról és tanultságáról. Leírni emiatt a pocsék helyesírása miatt azért nem illik, mert vannak egyéni esetek, pl. diszgráfia vagy csak az adott nyelvben nincs anyanyelvi szinten stb. De a te esetedben elég jól összecseng az íráskép és az értelmi, érzelmi állapot.

2018. okt. 9. 05:36
 66/74 anonim ***** válasza:
73%

Ja, hogy te 19 évesen osztod az észt és képzeled magad húdeokosnak? Ezért nem értesz meg olyan kifejezéseket, hogy Freudi elszólás, vagy írsz le ilyen nyakatekert hülyeségeket (mondjuk érettségivel már tudni kéne célratörően fogalmazni).

Az ad hominen érvelésed is szánalmas (hoppácska, új kifejezés, keresd csak ki, mielőtt fröcsögve tiltakozol ellene).

Gyerek vagy még, nőj fel, és ne itt akarj nagylánynak látszani. Fáradj át a tini párkapcsolatba, ott biztosan találsz hasonló értelmi szinten lévő lánykákat akikkel együtt szidhatjátok a dolgokat. Hadd találjam ki, apádnak van új nője. Szar dolog, de semmi közöd az életéhez.

Bocsánat ha tévedek, vagy már írtad esetleg, de csak nagy vonalakban olvaslak, mert olyan téged olvasni, mintha valaki körömmel karcolná a táblát az iskolában.

2018. okt. 9. 06:39
 67/74 Költőnő? ***** válasza:
60%

19. Ddddd

Nincs több kérdésem az ifjú atomfizikushoz xddd

Mindent IS jobban tud mkinél.

Najjjóóó ez kezd komolyan szórakoztatni:D

2018. okt. 9. 07:34
 68/74 anonim ***** válasza:
40%
Vegem van toled...😅
2018. okt. 9. 08:04
 69/74 A kérdező kommentje:

De komolyan.Az,hogy a válaszokra nem sorban,egymás utánban válaszolok,hanem néhol össze-vissza,attól még elég értelmesen fogalmazom.

De komolyan!!!

Szebben írok mint te.

Tudom ki volt Freud és hogy mit jelenti a Freudi elszólás.

Csak te túl buta vagy,hogy felfogd,nem igaz amit írtál.

A latin szép nyelv,magam is tanulmányozom.

Szerintetek egy fiatal lányt szidni mennyivel jobb,mint egy idősebb nőt?

Annak,aki szerint apámnak szeretője van.

Ne aggódj,nincs neki.

De ha lenne is,valami közöm csak van.Ha az apám bántaná anyámat,ahhoz van közöm.

Ha szeretője lenne,az első dolgom lenne,hogy anyámnak elmondanám.Hogy hamarabb tudjon új életet kezdeni.

Biztos amúgy néhányatoknál érzékeny pontra tapintottam,azért változtatok hárpiákká.

Pont az ilyeneket mint ti szokták megcsalni.

Ebben az esetben még én is támogatom.

Csak kíváncsiságból.Írjátok már ki ti is a korotokat.

Az úgy nem ér,hogy idősebb nők alázzák a fiatalabbat,mert........egyéb okokból.

2018. okt. 9. 12:32
 70/74 A kérdező kommentje:

Ja és még valami....

Melyik az érettebb?A 19 éves lány,aki nem volt még szeretője senkinek,vagy az a bőven 30 vagy 40 feletti nő,aki nem képes ennyi idősen már egy tartós kapcsolatot egy független férfivel?

Aki burkoltan lehülyézett annak meg.

Tök mindegy az,hogy miket vágsz hozzám.

Bárki,ismétlem bárki elolvassa a kettőnk válaszait észre fogja venni én mennyire szépen,igényesen,kerek mondatokkal,helyesírási hibáktól mentesen(typo nem számít),megfelelő szavak beillesztésével,okosan fogalmazok,míg te írsz 2 sort,és az is vagy az én szidásom vagy mások helyesírásába belekötés.

Tudod,én azért nem időrendi sorrendben válaszolok,mert általában úgy szoktam válaszolni,ahogy eszembe jut.

Így tűnhet néha egy kicsit furának.

De nem tehetek róla,ha mindenkinek ott lenne a neve,akkor személyenként tudnék válaszolni,időrendi sorrendben.

Nem tudtam mit jelent az ad hominem,ezért utána jártam.

Látod,én elismerem,ha valamit nem tudok.

Magyarul érvelési hiba.

Ami szerkezeti,vagyis azt jelenti,hogy össze-vissza válaszolgatok?

Ezt én is tudom.

Ezentúl megpróbálok rendesen,időrendi sorrendben haladva válaszolni.

2018. okt. 9. 12:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!