Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ha egy szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy szeretőt orbitálisan szájbav. Er a másik párja (nő vagy férfi), akkor lila foltokkal a fejükön is örülnének, hogy szeretők lettek?

Figyelt kérdés
Avagy instant karma.
2018. okt. 5. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:

Igen kebzeld valnak es nem en vagyok a fo oka.

Amugy a Biblia meg egy kitalalcio. Masnak ne kivanj rosszat...valahol ez is benne van😂

2018. okt. 7. 20:04
 42/74 anonim ***** válasza:

Ez nem biblia ez orok torveny minden vallasban minden tarsadalomban

Nem te vagy a gyilkos csak a fegyver es bunreszes.

Ua

2018. okt. 7. 20:29
 43/74 anonim ***** válasza:
74%
Azert nem kene egy gyilkossaghoz hasonlitani egy megcsalast😂
2018. okt. 7. 20:42
 44/74 Költőnő? ***** válasza:
82%
Monogám párkapcsolatban élek és nem támogatom a hűtlenséget. De te tényleg beteg vagy, ha vmi ennyire felb****sz Úgy, h állítólag nem vagy érintett.
2018. okt. 7. 21:32
 45/74 anonim ***** válasza:
45%

Hát azért mi valahogy mindig megoldottuk eddig az ünnepeket is, karácsonykor még 24-én is találkozunk, igaz nem este, de ennek nincs jelentőssége. De tartunk Valentin napot, szülinapot tortával, ajándékozással, úgyhogy köszi, jól megvagyunk. Mint mondtam, ennyi év alatt kialakult nekünk is egy rendszer az életünkben. Nem véletlen vagyunk együtt ennyi éve.

28-as vagyok

2018. okt. 7. 21:44
 46/74 A kérdező kommentje:

Mégegyszer leírom azoknak,akik valamiért nem képesek felfogni.

Ki is emelem.

AZÉRT VOLTAM DÜHÖS ABBAN A PILLANATBAN,MERT VALÓSZÍNŰLEG BENNEM TÖBB EMPÁTIA VAN,MINT AZOKBAN AKIK SZERETŐT TARTANAK VAGY SZERETŐK.

Na,most meg az idegesít fel,hogy mennyire érthetetlen néhány ember.

Költőnő?

Államilag kiállított hivatalos papírod,hogy betegnek hívj?

Mer ez kezd egy kicsit beteges lenni.

Hogy néhányan nevetséges szavakkal dobálóznak.

Köszönöm szépen,egészséges vagyok.

Mentálisan is.

Nyilván,ha velem történne,hogy megcsalnának,akkor nem mennék és verném meg a nőt.

Meg lenne róla a véleményem,de természetesen és kilépnék az adott kapcsolatból és kitörölnék minden emléket az életemből,amit avval az emberrel töltöttem.

Legalábbis megpróbálnám.ÉS továbblépnék.

Csak szomorúnak tartom,hogy sok ember pont ezért nem képes más embertársaiban megbízni.

Én nem bonyolítom az életem holmi párkapcsolatokkal pont az ilyen esetek miatt.

Engem senki ne csaljon meg 5 hónap/5 év,vagy 50 év után.

Képes lennék én egy megcsalás után 20 évet egy csettintésre kidobni az ablakon.

A lényeg az,hogy a gyógyulás fontosabb lenne nekem,mint a 20 éven gondolkodni.

És valaki írta,hogy nem kéne hasonlítgatni a megcsalást a gyilkossághoz.

Igazából ez igaz,nem lehet hozzá hasonlítani.De ez a legeslegjobb hasonlat hosszá.

Itt is történik gyilkosság.

Vagy szerinted valakinek a bizalmának a meggyilkolása mi?

És még valami,a 3. fél is mindig hibás.Elsősorban az a hibás,aki szeretőt tart de a szerető a 2.

És igenis bűnrészes.Akárhogy csűrjük-csavarjuk.

Most őszintén,ha az én példám nem jó

,ahelyett hogy elmondanád hogy a példám nem jó,nem tudnál esetleg egy jobb alternatívát javasolni?

Lássuk!!!!!!!!

A kérdésem fenntartom ahhoz a válaszolóhoz,akinek 5 éve tart a viszonya.

Ok,lehet hogy válnak.

De ha utánad is jönne valaki új,mondjuk pont válás után.

Mivel lehet hogy most majd ki akarja élvezni a szingli létet.

Képes lennél olyan nyugodtan elengedni,mint ahogy a házasságába beléptél?

Nem rosszindulatú a kérdésem,csak kíváncsiság.

Az jó,ha neked amúgy jó egy nyitott kapcsolat,mert arra még én is azt mondom hogy jó dolog.Azoknak,akik ezt elfogadják.

De remélem a pusztán monogám embereket nem tartod mind erkölcscsőszöknek.

2018. okt. 8. 11:55
 47/74 anonim ***** válasza:
47%

Az a bajom veletek, aki így tesz fel egy ilyen kérdést, meg aki úgy válaszol, mint a 48%-os, hogy hihetetlenül egysíkúan nézitek a dolgokat.

Én se adnék Nobel békedíjat annak, aki foglalt emberrel kezd, de ez az indulatot feléjük iszonyatosan túlzónak látom. Nem értem, miért kell ennyire védeni egy nyilvánvalóan szar párkapcsolatot, házasságot. Ez akkora szent tehén, hogy az nem igaz. Bevallom, pont azt látom, hogy az ilyen szeretői viszonyok fricskát adnak a "szent házasság és család" hozzáállásnak, ami igencsak régre nyúló és elterjedt. Na, ennek a hagyománynak ad egy brutál nagy fülest minden házasságon kívüli kapcsolat és megcsalás. Gyakorlatilag egy az egyben a képünkbe vágja azt, hogy a monogám kapcsolati forma messze nem olyan tökéletes, mint ahogy azt igyekeznek már egy jó ideje elhitetni velünk. Nincs ezzel baj, mármint a tökéletlenséggel, hiszen attól még lehet szerethető, élhető, én hiszek is abban, hogy az (én is így élek). De a felbőszült férjek és dühöngő feleségek gőgje, miszerint mindenki hülye, hogy elromlott a házasságuk, csak ők nem, az számomra szánandó és nevetséges. Egyszerűen nem tudom őket komolyan venni. Ráadásul a legtöbb esetben csak az egó beszél belőlük, féltik a kis se.ggüket (szebben fogalmazva az anyagi és/vagy érzelmi biztonságukat), és aztán valami maguk tákolta erkölcsi magaslesről dumálnak lefelé. Csak sajnos a környezetük általában adja alájuk a lovat, és társadalmi szinten is még erősen él az a vélekedés, hogy egy párkapcsolat felelőse nem csak a benne lévőké, hanem a körülöttük lévő közösségnek is védeni kell azt.

De ahogy elnézem, mostanában egyre több ember szemét szúrja az a jó vastag álszentség, ami körüllengi ezt a témát. Ez van, törődjetek bele.

2018. okt. 8. 16:23
 48/74 anonim ***** válasza:
64%
Az meg külön vicces, hogy így véded a 48%-ost, aki szerinted nem primitív, bár írni sem tud rendesen, csak dühös szegényke. Hadd toporzékoljon csak, majd azzal biztosan megoldja a problémáit. Egyébként láthatóan egy intelligens és mélyérzésű ember, de most jólesik neki másokra fröcsögni, jaj, nézzük már meg neki.
2018. okt. 8. 16:36
 49/74 anonim ***** válasza:
meg=el
2018. okt. 8. 16:36
 50/74 anonim ***** válasza:

Kérdező, én egy korábbi válaszoló vagyok, mint írtam, nem csaltam meg soha senkit és szerető sem vagyok.

Téged a stílusod miatt nézünk cseppet betegnek. Dühöngsz, mindenképp azt akarod, hogy igazad legyen és mindenki a te véleményeden legyen, aki nem, az megcsaló parázna és pokolra vele!

Egysíkúan gondolkodsz, csak fekete-fehér létezik.

Rendíthetetlenül teleírsz fél oldalakat, ugyanazt ismételgeted, mert neked fontos, hogy meggyőzz mindenkit...

Mániákus a viselkedésed. Kezeltesd magad.

Van pszichológiai jellegű végzettségem.

2018. okt. 8. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!