Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy szeretőt orbitálisan szájbav. Er a másik párja (nő vagy férfi), akkor lila foltokkal a fejükön is örülnének, hogy szeretők lettek?
Dehogy akarok én bárkit meggyőzni.
Azt meg hogy neked bárminemű pszichológiai végzettséged van,azt kizártnak tartom.
Rendre betegnek hívsz engem ismeretlenül.
Nem ismételgetek én semmit sem.
Ezt csak te látod bele.
Nem látom én a dolgokat feketén sem és fehéren sem.
Tudom én hogy nagyon sok minden összetettebb annál,mint ahogy látjuk.
De kérdem én,ha azt várod,hogy valaki értse meg,hogy a megcsalás nem csak fekete-fehér ügy,mondd,te ha az utcán látsz valakit,aki dühöng,egyből elítéled fekete-fehér alapon?
A legtöbb ember azt tenné.
Ugyanígy vannak a megcsalással.
És azt továbbra is fenntartom,hogy az esetek 95%-ban a feleség vagy a férj nem tehet a hűtlenségről.
Csak 2 ember.
Valaki itt említette,hogy szerinte ő nem rossz ember.
Ezt senki nem vitatja.
Meg mégis,emelj már ki légy szíves egy olyan mondatot,amiben őrjöngtem.
Neked súlyos téveszméid vannak.
És nekem is,akárcsak neked pszichológiai végzettségem van.
Ez olyan igaz,mint a te állításaid.
Az sem tetszik,hogy úgy vettem észre,néhányan az oldalon nagyon védik a megcsalást.Mintha ez a világ afelé haladna,hogy minden ami rossz mostantól jó lesz és minden ami jó az rossz.
Lenne egy kérdésem,ami egyáltalán nem vonatkozik a megcsaláshoz,főleg attól kérdem,aki szerint én feketén-fehéren látom a dolgokat.
Ha azt hallanátok,hogy valaki minősíthetetlen stílusban beszél valakivel az utcán,akkor mit gondolnátok?
Ugye ti sem próbálnátok meg csak és kizárólag feketén-fehéren tekinteni a dologra?
Ugye nem ítélkeznétek?
Aki meg másokat a helyesírása miatt kikezd azt az embert inkább nem minősíteném,mert nem méltó rá.
Lényeg a lényeg,ha ne adj Isten nekem valaha párkapcsolatom lesz,remélem soha nem csalnak meg.
Szeretném,ha olyannal lennék,aki nem gyáva.
A bátorság nagy erény.
Igen, a mondandómból nagyjából leszűrhettétek,hogy én előnyben részesítem azokat a kapcsolatokat,amik szuper gyors lefolyásúak.
De ne ítéljetek el,mert ti sem szeretnétek,ugye?
Az igazság az,hogy én a környezetemből és a körülöttem lévő emberek kapcsolatából tanultam és köszöntem szépen,inkább nem kellett.
De a pozitívum,hogy csak szingli pasik jöhetnek nálam szóba.
Ezt egyébként ugyanúgy elítélik,mint a megcsalást.
Nekem ugyanúgy magyarázkodnom kell mások előtt.
Engem is illettek már kemény szavakkal.
Csak azért említettem meg,hogy tudjátok,én sem a magas lovamról beszélek.
UI:Miért baj az,ha én értelmes,kerek mondatokkal írok tele egy fél oldalt?
Inkább,minthogy egysorosokat írjak.
"ne adj Isten nekem valaha párkapcsolatom lesz.."
Freudi elszólás? :-)
Nézd, nem írsz valami értelmes stílusban és továbbra is győzködsz, csak most már azt is odaírod, hogy nem győzködsz senkit. De még mindig fél oldalakat áldozol arra hogy öntsd magadból a véleményedet.
A stílusod már a kérdésben is undorító, így kicsit vicces az utcai csúnya beszéd analógiád. Egyébként ott sem ítélkezem, mert nem ismerem az előzményeket. Ha már kérdezted.
Én sem jártam soha és nem járnék megcsalóval, de mint látod, nem tartom szükségesnek hogy ezzel teleírjam a gyiket. Mivel meghazudtolod, amit magamról írtam, nem látom értelmét további kulturált beszélgetésnek. Amúgy viselkedés-zavaros és sajátos nevelési igényű gyerekekkel foglalkozom. Jól néznék ki pszichológia nélkül ;-)
Na jó éjszakát neked, és ha megfogadsz egy bölcs tanácsot: törődj inkább a magad dolgával.
En igen is oszinten vallalom hogy 25 ev hazassag utan ugy megvernem a szeretot hogy ulni se tudna nemhogy mas ferjevel henteregni
En ilyen vagyok
Mimdenki mas en temperamentumu en foggal korommel kuzdenek a ferjemert es o is ertem 100%
Szerencsere monogam huseges tipus mindkettonk
Roman polanski bitter moon....
Kérdező, neked tényleg szófosásod van. Kezdelek sajnálni, biztos nincs kivel beszélgess.
Utolsó, és mit érnél azzal, hogy megvernéd a szeretőt...ha 25 évig házas vagy, de ebből 5 évet a férjed más mellett van, mit érsz azzal ha megvered. Neked jó lenne, ha csak ezért maradna veled a férjed? Hiszen ha évek óta mást szeret, úgyis mindig rá gondolna.
Hát ha én vagy a mondandóm nem értelmes,akkor te aztán az vagy.
Nem tudom,én mindig figyelek arra,hogy hozzád hasonló embereknél okosabbnak tűnjek.
Most is összejött,csak nem ismered el.
Sajnálom a tanítványaid.
Költőnő,mindegy mit mondasz,akkor is értelmesebb vagyok,mint te.
Első.
Nem,nem Freudi elszólás.
Vagy értelmezni meg kéne tanulni talán.
Sosem volt kapcsolatom.
Láttam a magam körül élő emberek minősíthetetlen párkapcsolatait,így úgy döntöttem éljenek az egyéjszakások.
Nekem bevált.
Utolsó.
Ez az amit nem fognak fel.
Hogy nem mindenki ugyanúgy reagál.
Az erőszak csak a primitíveké.Blablablablabla.
Uncsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet csak azért mondják,mert 30 kilósak és csak a tipikus hajkitépős csajbunyóhoz értenek.
UI:Annak aki 5 éve szeretői viszonyban van.Az egész kérdésemben te vagy az egyetlen,aki nem értett egyet az én nézeteimmel és mégis szimpatikusabb vagy nekem,mint ez a költőnő!
Vajon mit költhet.Pénzt esetleg.Legalábbis az irodalmi világ nevében őszintén remélem mást nem.
Véletlenül nem te vagy a GYK azon feminátzija,aki folyamatosan beleköt férfiakba és tiltatgatja a kérdéseket?
Az,aki már megint betegnek hívott.
Ezerszer elmondhatod,akkor sem lesz igazad.
Viszont te elég passzív-agresszív vagy.
Nem te vagy hippokritám,aki elítéli az agressziót?
Ti tipikusan azok az emberek vagytok,akiket ha valami rossz ér,igazi agresszív állatok vagytok.
Aláztok másokat,bántotok másokat, és aztán idejöttök GYK-ra álszenteskedni.
Annyit írok amennyit akarok.Savanyú a szőlő,hogy legalább én nem buktam nyelvtanból.
Ha már áttérünk a személyeskedésre,ok,w..itch....bring it on....de csak hogy tudd,kegyetlenül tudok alázni és látom,rajtad van is mit.
Bár őszintén nem lepődnék meg,ha letiltatnád a kérdésem,mert triggerelte a fem.agyad.
Látod,most boldog vagyok.
Én ilyen vagyok,próbáltam okosan,szépen fogalmazni.
Húztad az agyam és most végre elmondhatom mit gondolok rólad.
Aki írta hogy speciális igényű gyerekekkel foglalkozik.
Lehet tanultál 2 hétig pszichológiát,de te akkor sem vagy pszichiáter.
Majd akkor nyisd ki a méretes ólajtót,ha certifikált pszichiáter leszel.(Ha egyáltalán tudod a szó jelentését).
Biztos azért vagy ilyen frusztrált mert már rég dörrentettek alád.Erről nem tehetek.
Menj és növessz magadnak agyat.Rád fér.
Ti,akik még sosem csaltak unszimpatikusabbak vagytok,minta ki szerető.
Jó érzés volt a legújabb 2018-as őszi kollekció oltáskáit kiosztani a rászorulók között.:DDDDDDDDDDDD
Ja...el is felejtettem a diagnózisomat felállítani.
Nehéz dolog ez.Amikor egyik orvosnak a másikról kell felállítania egy diagnózist.
Teljes lobotómiát javaslok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!