Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ha egy szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy szeretőt orbitálisan szájbav. Er a másik párja (nő vagy férfi), akkor lila foltokkal a fejükön is örülnének, hogy szeretők lettek?

Figyelt kérdés
Avagy instant karma.
2018. okt. 5. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
26%

Milyen jogon ?

Torvenyes feleseg jogan

Milyen jogon kakkantasz mas hazassagaba? Ringyok jogan ?

Nem bizalom hoanyarol van szo hanem arrol hogy lassan a ringyokat unneplik es megtapsoljak pedig az erkolcs orok aki mas hazassagaba belekakkant az elet kemenyen megbunteti

Hazassag olyan eros kotelek amit mint latod te sem tudsz felnontani

2018. okt. 7. 10:54
 32/74 anonim ***** válasza:
74%
Igen,csak ennek a köteléknek semmi értelme, ha a férj közben félrejár, és a feleség ezt annyival elintézni, hogy ha rájön, ki a nő, akkor megveri. Véletlenül sem a problémákat akarja megoldani, véletlenül sem a kapcsolatát akarja rendbe szedni a férjével, emelt fővel elválni nem tud, mert retteg attól, hogy egyedülálló anya legyen, inkább a többi nőre fúj, és fenntartja a látszatot karácsonykor. Annyira szánalmas.
2018. okt. 7. 11:54
 33/74 anonim ***** válasza:
26%

Te papolsz arrol mi a feleseg dolga es kotelessege es mi a helyes ut ?

Whahabhaha

Tolvaj erkolcsot tanit ?

Helyedben lapitanek mint sar a fuben.

Nehogy mar barmirol is te tanisd a masikat

Semmi vagy egy uritovodor orok masodik lecserelheto hasznalati targy

2018. okt. 7. 13:05
 34/74 anonim ***** válasza:

33:"Tolvaj erkolcsot tanit ?"

Egy olyan országban, ahol a ME első helyettese (KDNP vezér) más állatait idegen országban orvul lövöldözi, ott - gondolom - egy félrekettyintés csak tavaszi szellő, a tájfunhoz képest!

2018. okt. 7. 13:27
 35/74 anonim ***** válasza:

31-es: "az erkolcs orok aki mas hazassagaba belekakkant az elet kemenyen megbunteti"

Az erkölcs területenként és időszakonként folyamatosan változik! Amit te erkölcsnek hiszel, az egy tanított párzási szokás, ami elkényelmesít, és a hűtlenség okait megpróbálja másra kenni!

Ha te mindent megadnál a párodnak ami az igénye, akkor nem dugna félre - akár hisztizel az "erkölcs jogán" akár nem!

Én csak férjes asszonyokkal kezdek, mert az ember hajlamos a legkisebb ellenállás felé orientálódni...

Mondjuk téged bottal sem piszkálnálak, de ez az én dolgom.

2018. okt. 7. 13:37
 36/74 A kérdező kommentje:

Onnantól kezdve,hogy te az én értelmesen kifejtett mondanivalómat szófosásnak ítélted meg,nincs mit fogalkoznom veled.

De köszönöm!

De még annyit,hogy ez a neked nincs semmi dolgod a feleséggel téma.

Ez olyan,mint hogy 2-en vannak egy gyilkosságnál.

Te nem öltél,a másik igen.A bíróságon magyarázd el a bírónak,hogy de te csak ott voltál.

Attól még bűnrészes vagy.Fogadd el a felelősségedet.

Megkérdezhetem miért nem olvastad tovább?

A véleményem teljes ismerete nélkül szófosásnak minősíteni,amit leírtam rettentően otromba dolog.

Az utolsónak.

Az erkölcs szerinted kultúráról kultúrára változik?

Meg földrajzi hellyel is?

Én szerintem nem.

De tudod mit,ne keverjük az erkölcsöt meg a morált semmi be se.

Mindig lesznek,akik furán fognak nézni azokra,akiknek ezek a szavak jelentenek valamit.

Én nem tudom hogy álljak hozzájuk.

Mert én nem egy társadalmi normának vagy erkölcsi,morális normának próbálok ellenszegülni.Én azért nem csalnék meg senkit sem soha,mert nem szeretném,hogy velem is megtegyék.

És mert a lelkiismeretem nekem nagyon erősen működik.

Nem vagyok vallásos,még ezt sem magyarázhatja bele senki.

Ti nem éreztek lelkiismeretfurdalást?

Egy 20 perces aktus nektek mindennél fontosabb?

Én azt a 20 percet inkább egy jó interval edzéssel

tölteném,de ez én vagyok.

A szex nekem is nagyon fontos.Ezért zavar az,hogy a szeretők vagy a szeretőt tartók mindig azzal jönnek.

A szeretők mindig azt hiszik,hogy ők különlegesebbek,jobbak,szebbek.

Valójában arról van csak szó,hogy ők újak.

Persze van aki a szex hiánya,vagy a szex minőségének hiánya miatt dönt szerető mellett.

De jó ez?

Folyton stresszben élni,hogy mikor buktok le,vagy a lelkiismeretfurdalás?

Nem jobb a tiszta élet?Fehér lap?

Ugye ti is tudjátok,hogy az életünk olyan,amilyenné mi teszzük?

Miért érzem magam most erkölcscsősznek?

Mert még azt nem kaptam,pedig sokan azt gondolják.

De ez nem igaz.Ismerem magam.

Ezt utoljára még,mert nem bírom mmegállni.

Te,aki 5 éve szeretője egy férfinek.

Mit szólnál,feltételesen,ha jönne a szeretődnek egy újabb hölgy az életébe.És veled véget vetne mindennek.

Hiszen azt hiszem azt írtad,20 év házasság után lett a te szeretőd.

Miből gondolod,hogy nem ez az 5.év jelöli a ti szakításotokat?

Nem tudhatod.

Lehet talál majd a felesége mellé egy újat,aki többet ad majd neki mint te.

2018. okt. 7. 15:10
 37/74 anonim ***** válasza:
26%

Pont ez a kulonbseg

Szereto lecserelheto aru

Feleseghez ragaszkodik kulonben elvalt volna

Egy pont torvenyes feleseg javara

Mint irtam szereto egy nagy semmi hiszen ha ferfi beteg lesz meg infot sem kap a korhazbol o senki nem hozzatartozo csak egy punani semni mas

2018. okt. 7. 19:04
 38/74 anonim ***** válasza:
40%

H engem pl elobb felhivott a korhazbol mint az asszonyt.

Ez a tema azert nem ilyen egyszeru mindig h csak dugunk ja es ha szerelmesek leszunk akkor dobunk mindent.

En is eliteltem a szeretosdit aztan bumm szereto lettem. Az en dolgom nekem nem kell elszamolnom senkivel.

Es igen...csak nyitott kapcsolatot kezdenek. Akinek ez nem fer bele vele nem jonnek ossze. De en leg korekt vagyok egy kapcsolaton bellul es nem jatszom az alszentet meg az erkolcscsoszt.

Mint irtam en nem itellek el a velemenyed miatt kerdezo de nem us erdekel olyan szinten sem h elgondolkodjak rajta. Neked sem kell elfogadnnod a velemenyed szived joga. Reagaltam a kerdesre es ennyi.

Aki meg szid meg rbancozik neki is sziveve joga. Nekem nem lesz tole jobb ...plane risszabb. Akiknek a velemenye erdekel ok meg ettol nem neznek le es elfogadjak .ert igai csaladtag v barat.

Mi kapcsolatunk is bonyolultabb szimpla dugasnal. Es mar a callas is zajlik. Csak naluk van eleg kozos vagyon es nem ugy megy h pikkpakk valnak es szevasz.

2018. okt. 7. 19:45
 39/74 anonim ***** válasza:
26%

Oh persze megis csak valas zajlik ?

Persze biztos vagyok benne

Orok erkolcsi norma es ertek amiota a vilag vilag

Mas hazastarsat ne kivand

Kobe vesve.....

2018. okt. 7. 19:54
 40/74 anonim ***** válasza:
75%

Hozzateszem en sem csaltam meg senkit. Engem a gyerekem apja megcsalt. Aztan volt nyitott kapcsolatom mert az legalabb oszinte. Annak vege lett egyebb okok miatt. Es jott o...akit ierek kb 6eve es tenyleg csak haverok voltunk. Nem csalta meg a 17ev alatt egyszer sem a feleseget. Ellenben az asszonnyal akinek volt 3evig szeretoje. Aztan kibekultek es jottem en (nem buszke vagyok ra). Beleszerettunk egasba es viszonyunk lett. Egy ev titkolozas utan mentunk oda eggyutt az asszonyhoz es mondtuk el h viszonyunk van es eggyutt szeretnenk lenni.

Aztan valnak 2honapja.

Van ket fiuk is (14folottiek).

Kivolt akadva a feleseg ertheto modon. De bem jott nekem mert ennel ertelmessevv ber es nem is a gyerekeknek ontotte ki a szivet h apatok egy szemet. Nyilvan volt veszekedes.

Ok te eliteled. De ha nem csaltak meg meg nem ertem ezt a nagy haragot benned!

2018. okt. 7. 19:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!