Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok?
Páromnak vagy egy fiatal egyedülálló asszisztense, 100°% biztosan tudom, hogy szexuális megjegyzéseket tesznek egymásnak egyre durvábbak ezek a megjegyzések
az elején csak olyan finomkodós,kacérkodós megjegyzések voltak. kacérkodva mondta a párom elég sok mindent nem tudsz még rólam _ utána párom mondta oh ez milyen csábos pillantás volt erre a lány de kár hogy ezt nem mást mondja.- igazából ezek még nem olyanok hogy ki lehessen akadni ezeknek nem is tartottam fontosnak , csak leírtam az elejétől hogy jobban tudjatok tanácsokat adni
ami meglepődtem, hogy a lány behajolt egyszer utána behajolt meg egyszer a párom mondta, na villants – nagy nevetés – elkezdtek a melltartóról beszélgetni , mikor hord melltartót a lány mikor nem utána a bugyikról mi a sexi bugyi mi a nem sexi bugyi.
egy kicsit már kezd zavarni hogy flörtölgetnek kacérkodnak úgy érzem egyre jobban mennek bele a játékba
Lány letiltott a FB-ról pedig abszolút nem ismer 2szer találkoztunk pár percre párom nem beszél a kolleganőjéről semmit sőt úgy csinálja hogy ne is találkozzunk
Azért furi mert az előző kolleganőjéről beszélt találkoztam vele bemutatott minket egymásnak – a mostani kolleganőjének még be se mutatott.
Tudom ha elkezdenék, féltékenykedni jelenetet csinálni a reagálása az lenne neki erre nincs szüksége ne hisztizzek. ha pedig normálisan kérdezek rá (mert már megtettem ) az a reagálása – oh ne kezd féltékenykedni.
szóval nem tudom mit tegyek –ennek a kacérkodásnak, flörtölésnek úgy érzem nem lesz jó vége, vagy tévedek?
van gyereketek?
ha nincs, akkor még ma tipli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!