Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csinálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Páromnak vagy egy fiatal egyedülálló asszisztense, 100°% biztosan tudom, hogy szexuális megjegyzéseket tesznek egymásnak egyre durvábbak ezek a megjegyzések

az elején csak olyan finomkodós,kacérkodós megjegyzések voltak. kacérkodva mondta a párom elég sok mindent nem tudsz még rólam _ utána párom mondta oh ez milyen csábos pillantás volt erre a lány de kár hogy ezt nem mást mondja.- igazából ezek még nem olyanok hogy ki lehessen akadni ezeknek nem is tartottam fontosnak , csak leírtam az elejétől hogy jobban tudjatok tanácsokat adni

ami meglepődtem, hogy a lány behajolt egyszer utána behajolt meg egyszer a párom mondta, na villants – nagy nevetés – elkezdtek a melltartóról beszélgetni , mikor hord melltartót a lány mikor nem utána a bugyikról mi a sexi bugyi mi a nem sexi bugyi.

egy kicsit már kezd zavarni hogy flörtölgetnek kacérkodnak úgy érzem egyre jobban mennek bele a játékba

Lány letiltott a FB-ról pedig abszolút nem ismer 2szer találkoztunk pár percre párom nem beszél a kolleganőjéről semmit sőt úgy csinálja hogy ne is találkozzunk

Azért furi mert az előző kolleganőjéről beszélt találkoztam vele bemutatott minket egymásnak – a mostani kolleganőjének még be se mutatott.

Tudom ha elkezdenék, féltékenykedni jelenetet csinálni a reagálása az lenne neki erre nincs szüksége ne hisztizzek. ha pedig normálisan kérdezek rá (mert már megtettem ) az a reagálása – oh ne kezd féltékenykedni.

szóval nem tudom mit tegyek –ennek a kacérkodásnak, flörtölésnek úgy érzem nem lesz jó vége, vagy tévedek?

2018. szept. 13. 08:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Okkal gyanakszol. Azt hiszem, hogy a pasid az a fajta, aki nem elszámoltatható. Tedd lapátra és lépj tovább.
2018. szept. 13. 16:39
 12/12 anonim ***** válasza:

van gyereketek?

ha nincs, akkor még ma tipli.

2018. szept. 15. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!