Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csinálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Páromnak vagy egy fiatal egyedülálló asszisztense, 100°% biztosan tudom, hogy szexuális megjegyzéseket tesznek egymásnak egyre durvábbak ezek a megjegyzések

az elején csak olyan finomkodós,kacérkodós megjegyzések voltak. kacérkodva mondta a párom elég sok mindent nem tudsz még rólam _ utána párom mondta oh ez milyen csábos pillantás volt erre a lány de kár hogy ezt nem mást mondja.- igazából ezek még nem olyanok hogy ki lehessen akadni ezeknek nem is tartottam fontosnak , csak leírtam az elejétől hogy jobban tudjatok tanácsokat adni

ami meglepődtem, hogy a lány behajolt egyszer utána behajolt meg egyszer a párom mondta, na villants – nagy nevetés – elkezdtek a melltartóról beszélgetni , mikor hord melltartót a lány mikor nem utána a bugyikról mi a sexi bugyi mi a nem sexi bugyi.

egy kicsit már kezd zavarni hogy flörtölgetnek kacérkodnak úgy érzem egyre jobban mennek bele a játékba

Lány letiltott a FB-ról pedig abszolút nem ismer 2szer találkoztunk pár percre párom nem beszél a kolleganőjéről semmit sőt úgy csinálja hogy ne is találkozzunk

Azért furi mert az előző kolleganőjéről beszélt találkoztam vele bemutatott minket egymásnak – a mostani kolleganőjének még be se mutatott.

Tudom ha elkezdenék, féltékenykedni jelenetet csinálni a reagálása az lenne neki erre nincs szüksége ne hisztizzek. ha pedig normálisan kérdezek rá (mert már megtettem ) az a reagálása – oh ne kezd féltékenykedni.

szóval nem tudom mit tegyek –ennek a kacérkodásnak, flörtölésnek úgy érzem nem lesz jó vége, vagy tévedek?

2018. szept. 13. 08:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nem tèvedsz😔
2018. szept. 13. 09:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy egymással megengedik ezt a hangnemet, meg játékot (nevezzük bárminek) az teljesen rendben van, mind addig, míg ez az illető párját nem zavarja.

De, te szóltál, gondolom megmondtad, hogy nem rajongsz érte, erre a válasza az, hogy "oh ne kezd féltékenykedni"? Nem tudom, hogy nálatok ez hogy megy, de pl egy ilyen esetben ha a párom ezt válaszolná amikor tudotom vele, hogy zavar amit tesz, nekem az jönne le, hogy nem érdekli, hogy mi van velem. Nem zavarja ha nekem rosszul esik. Ami valljuk be nem valami bíztató. Ráadásul még bennem akar bűntudatot kelteni, azáltal, hogy én féltékenykedem?

Hát kicsit se tetszik ez nekem. Még ha leülne velem, s megnyugtatna, hogy ez valami haveri játék, semmi komoly, még elmegy, de hogy egy ilyent a fejemhez vágjon? Mert meglehet érteni, hogy munkatársal viccelődik, nem tilthatod el minden ellenkezű nemütől, mert ez így abszurd, de én több együttérzésre számítottam volna. Mindegy, várd ki, hogy mi lesz ebből.

Amúgy honnan tudod, hogy hogyan beszélnek egymással? Gondolom nem voltál jelen.

2018. szept. 13. 09:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy hogyan bukott le evvel a parbeszeddel, hogy így szóról-szóra tudod idézni?
2018. szept. 13. 09:33
 4/12 A kérdező kommentje:
3/ nem mindegy honnan tudom?!
2018. szept. 13. 09:38
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Biztos, hogy a kis csajt elkapnám a helyedben az urad előtt, és úgy leégetném, hogy nem mosná magát fel egy darabig az tuti. 3 mondat elég lenne neki szerintem, és más nap ki is lépne.
2018. szept. 13. 09:40
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

Regelj t.inderre es pasizz. Keress mas pasit. Ot meg rugd ki.

N

2018. szept. 13. 10:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem miért kell a nőknek ilyen férfi....
2018. szept. 13. 10:27
 8/12 anonim ***** válasza:
9%

Nem tévedsz. Te nem akarod fenntartani a párod érdeklődését, így keres más izgalmat. Nincs ebben semmi újkeletű.

El kell dönteni, hogy teszel, tesztek a kapcsolatért, vagy megy mindenki külön a maga útján.

2018. szept. 13. 10:48
 9/12 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván azt tudod tenni, hogy a párod irányába világossá teszed az álláspontodat és elbeszélgetsz vele... aztán, hogyutána mi történik, arra nem biztos hogy lesz ráhatásod, de légy résen...
2018. szept. 13. 10:50
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

Azért tiltott a csaj, hogy ne lásd, mikor írnak meg posztolnak egymásnak.

Azt tenném, hogy kidobnám a pasit, nekem ez nem hiányzik, hogy ilyen nyíltan cicázzon mellettem. A megcsalás nem ott kezdődik, amikor a kuki és a punci összeér. Ez NEM haveri csipkelődés.

2018. szept. 13. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!