Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok?
Bosszú??? :O Ember, mivel? Ő nagyívben lesz..r téged, akkor mégis mivel?
Ja, és a bosszú az éretlen kisgyerekek fegyvere.
Lépj túl rajta.
Nem most kell síni, hogy megcsalt. Minden egyes nap tenni kellett volna a kapcsolatért, hogy az működőképes legyen.
Egy kapcsolatot két személy hozott létre. Ugyanaz a két személy is szükséges a elrontásához.
A bosszu hidegen talalva a legjobb. A bosszu az egeszsegnek is kedvez
.
Hagyjuk a kokorszakot. Annak idejen megalltak a helyuket ezek a kijelentesek. Azzal leszel tobb es jobb ha hagyod magad. Hagyd a kapcsolatokat, adj idot magadnak a felejtesre, a feldolgozasra. Legyen akarmilyen meleg es eros egy lany olelese/szerelme/szeretete, azt a banatot egy lany sem tudja semlegesiteni ami benned van. Ezert nyugodj le, nyomd szoloba egy darabig, gondolkozz, fajjon a dolog, szenvedj. Aztan ha kiheverted es a talpadbol is kijott a tuske, akkor keress uj kapcsolatot.
Akkor fordulj szakemberhez, pszichologushoz.
Ha akkor se jon ki.
Egye fene, allj bosszut.
Ez 4 éve történt,és Te még mindig nem léptél túl ezen?
Szerintem hagyd a fenébe.Ő megcsalt.Te ne süllyedj le olyan mélyre mint Ő.
Semmire nem mennél vele.Ő már rég túl van rajtad,talán már nem is emlékszik rád ( jó,tudom ez túlzás ).
Mondjuk lassan ideje lenne tovább lèpned rajta? Mégha nehéz is.
Találsz nála ezerszer jobb csajt is! :)
Semmi értelme annak,hogy bosszút álljál.Lehet azt is csak Te éreznéd annak.Ő meg jót röhögne rajtad.
Nem segít a bosszú, hidd el.
31/f
Keress egy olyan partnert akihez tényleg vonzódsz és megüti azt a szintet amit az Exed képviselt. 2,5 év nem múlik el nyomtalanul, de ha találsz megfelelő partnert akkor be fogod tudni zárni azt a fejezetet az életedben.
A bosszút nem is értem..... Azon kattogjál miért vagy még egyedül! Ne a múlttal foglalkozz hanem a jelenben élj és lesz jövőd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!