Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csinálnátok 20 év házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok 20 év házasság után ha kiderülne hogy a férjetek megcsalt?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy 20 évesen hozzámész a párodhoz, boldogok vagytok szeretitek egymást.Ahogy múlnak az évek adódnak problémák és elmúlik a rózsaszín köd. Születik 3 gyerek, most a 4.kel vagy terhes.Kiderül hogy 5 éve a férjednek volt kb fél évig szeretője? Mit csinálsz ? Maradsz a kapcsolatodban ahol stabil lakás, család gyerekek(nemsokára új gyerek) van, (férjed imádja gyerekeit ők is az apjukat) vagy elválsz kockáztatva az eddigi életed és azt hogy lehet hogy a 2 idősebb gyereked a válásnál az apjukhoz költöznek ugyanis 14 fölött ugye ők dönthetnek..ja és azt elfelejtettem hogy a férj örökölte a jelenlegi házat az anyjától szóval a válás esetén megy onnan a feleség

2017. dec. 8. 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Megpróbálnék felébredni ebből a rémálomból.

Nehéz élethelyzet, nyilván mindenki másként próbálja megoldani. Ismerek olyanokat akik együtt maradtak és úgy tűnik megérte, mások meg szétmentek és számukra ez volt a nyerő.

2017. dec. 8. 20:53
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Elvalnek
2017. dec. 8. 20:54
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Ha mindneki válna 20 év után ilyen esetben, akkor 50%, hanem kb 95% lenne a válási arány. Nem ismerek olyan házasságot, ahol az egyik vagy mindkét férj ne csalta volna meg a másikat.
2017. dec. 8. 20:57
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Én elválnék, de aki 4 gyereket legyárt úgy, hogy nincs semmije, az nem fog.
2017. dec. 8. 20:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy válnék. De nagyon át kéne beszélni az egészet. Ha a végén azt érzem, hogy bánja, és nem félre még egyszer, és bízni tudok benne, akkor kap egy esélyt.
2017. dec. 8. 20:59
 6/11 anonim ***** válasza:
13%
Gyakoroljátok érzelmeiteket.
2017. dec. 8. 20:59
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Aztanemjójàt! Gyerekgyáratok van otthon, vagy mi a szösz? Egyáltalán biztos hogy mind a tied? :D
2017. dec. 8. 21:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen helyzetben egy nő sem merné bevállalni a válást, mégha itt mást is mondanak. Ismétlem, a konkrét esetben, hogy a nőnek kb. semmije sincs csak a 4 purdé.
2017. dec. 8. 21:38
 9/11 anonim ***** válasza:
85%
Biztos nem válnék el, hahy foglalkozzon csak az alomjával amit csinált,meg persze minden pénzt magamra költenék és leszarnám👌🏻
2017. dec. 10. 19:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Elgondolkodnék azon, hogy vajon miért nem alapoztam meg a felnőtt életemet (saját lábon állás), és a fejemhez kapnék, hogy észre nem vettem, mekkora gazdasági kiszolgáltatottságban éltem emiatt eddig.
2018. jan. 27. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!