Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szabadott volna ezt tennem, ti mit csinálnátok ezek után?
Interneten megismerkedtem egy aranyos kedves lánnyal, találkozgattunk és ki is alakult egy párkapcsolat olyan 3 hete vagyunk együtt hivatalosan is.
Viszont észrevettem hogy azon az oldalon ahol megismerkedtünk még mindig rajta van így fogtam magam és egy helyes pasi profillal ráírtam (tudom beteg dolog)
Sajnos visszaírt és abszolút ismerkedési szándékkal engem teljesen letagadott és nagyon rajta volt a találkozáson.
Nem értem miért csinálja ezt hiszen együtt vagyunk?....
Szerintem nagyon is jól tetted.
Egyszerűen zárd ezt le. Ha akarod, írhatsz egy indokot, megírhatod az igazat is, semmin se fog változtatni.
Uccsó plusz egy. Beszélj le vele egy kávét, aztán szembesítsd, és kérdezd meg tőle, hogy most hányadán is álltok. Amúgy totál beteges dolog, de legalább leírtad, hogy tudod...
Röviden válszolnék a kérdésed kifejtésének utolsó mondatára: ez védekező mechanizmus. Tapasztalatból mondom, hogy a társkeresőről megismert pasik addig tünemények, amíg párszor meg nem d*gnak, már bocsánat. Utána elkezdenek elpárologni, "elfelejtenek" válaszolni, nincs idejük, pedig ugye elvileg komoly kapcsolatot keresett ő is, nyiiiiilván... és a legtöbb nagy nehézségek árán kinyögi ennél a pontnál, hogy ő mégsem akar barátnőt, inkább "valami lazában" lenne benne. Aha. Hát csoda, hogy ezek után valaki nehezen hiszi el, hogy a kapcsolat az valóban kapcsolat, és fent marad a társkeresőn, mert mi van ha megint otthagyják? Intelligens, csinos huszonéves nő vagyok, és nekem sajnos ez a tapasztalatom. Nem védeni akarom a csajszit, nyilván nem okés amit csinált, csak leírtam, honnan fújhat a szél.
Az más kérdés, hogy én ilyenkor általában nem írok vissza, ha valaki megkeres. Ez már egyéni dolog, hogy kinek mi fér bele, lehet, hogy ő egy találkozóban még nem lát semmi morálisan aggasztót, nekem ez már problémás lenne, nem tenném, de nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!