Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem szabadott volna ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szabadott volna ezt tennem, ti mit csinálnátok ezek után?

Figyelt kérdés

Interneten megismerkedtem egy aranyos kedves lánnyal, találkozgattunk és ki is alakult egy párkapcsolat olyan 3 hete vagyunk együtt hivatalosan is.

Viszont észrevettem hogy azon az oldalon ahol megismerkedtünk még mindig rajta van így fogtam magam és egy helyes pasi profillal ráírtam (tudom beteg dolog)

Sajnos visszaírt és abszolút ismerkedési szándékkal engem teljesen letagadott és nagyon rajta volt a találkozáson.

Nem értem miért csinálja ezt hiszen együtt vagyunk?....

2018. júl. 16. 06:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miskolcon se szabadott más profillal ráírogatni, ha nem akarsz koppani, nemigaz?
2018. júl. 16. 20:12
 12/15 anonim ***** válasza:

5-ös hozzászóló ötlete tetszik, ez nagyon jó: "Èn a helyes pasi nevében lebeszélnèk egy randit, és elmennék rá. Ott lehet szembesíteni, nincs hebegés-habogás."

Én is társkeresőn ismertem meg feleségem annak idején. De én már az első randi után nem írogattam másoknak. Ha rám írt valaki, akkor udvariasan megköszöntem az érdeklődést, és megírtam neki, hogy nemrég találkoztam egy lánnyal, akivel kezd komolyodni a kapcsolat, szóval már nem keresek mást. Aztán valamikor az első csók és együtt töltött éjszaka (akkor még nem volt szex) után "ünnepélyesen" elmondtam neki, hogy én úgy érzem megtaláltam az igazit, és a szeme láttára töröltem a regisztrációm a társkeresőről. Szerintem így a korrekt, barátnődnek is így illett volna eljárni. Viszont ő már az elején eljátszotta a bizalmat.

2018. júl. 17. 11:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert gerinctelen.
2018. júl. 17. 16:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Én télen jártam így, bár nő vagyok...Szépen felépítettük a kapcsolatot kb 5-ször taliztunk, de csak csók és simogatás volt...Imádtam, alig vártam, hogy elteljen a karácsonyi kényszer pihi és végre találkozzunk és felfedezzük egymást...Viszont észrevettem, hogy bejelentkezett az oldalra(társkereső...):-(

És mivel ránéztem az oldalára gy ő is az álnevemre és írt....Hasonló stílusban amit ketten alakítottunk ki közel 6 hét alatt..Egy világ dőlt bennem össze....Még most közel 9 hónap után is hatalmas pofon..szinte ég az arcom..:-((((((

2018. júl. 18. 21:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Az a baj a társkeresőkkel, hogy a többség azt hiszi a másik oldalon csak 1 profilkép van, maga alá húz amennyit lehet, s majd válogat a végén. Ha szerencséd van, csak 1 marad és te leszel. Közben jön új, a kör nő, a lista cserélődik, te pedig benne vagy az árban, azaz 1 a sok közül. Feltételezem az ott lévők 90%-a ugyanezt teszi, a maradék 10 pedig gerincesen tudja mit akar, s nem várja a "legjobbat". Ha te a 10-be tartozol, akkor így jársz sajnos :| Hasonló, de mégis más picit mint a telefonok/tv-k piaca. Kijön 1 új tv full hd felbontással. De jó megtudom venni, megvegyem? Á van még full hd-sból másik fajta is. Elérhető 5, melyiket vegyem? Vagy várjam meg az ultrahd-sokat? Egye fene, veszek full hd-t amíg lesz ultrahd. Itt viszont árat fizet érte, tehát kénytelen dönteni, míg a társkeresőn nem.
2018. júl. 19. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!