Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig mentek el, ha csak egy kis flört van a másikkal és meddig, ha már tervezitek a félrelépést? Kérlek írjatok.
Én sok férjes nővel voltam.
Ha volt flört, volt szex is.
Ha te lnnél az adott a 3., azt könnyen meg lehet mondani bizonyos dolgokból.
Ha a te pasidra irányul a kérdés, akkor előtten nyiván vissza fogja magát úgy is ezekkel.
Soha nem terveztem félre lépni, az úgy jött magától.
Kis flört, hülyéskedés
Megválaszolom konkrét példával, jó?
Szóval mondjuk ráírsz Facebook-on, mert egy dologról kikérte korábban a véleményed. Nem flört, csak két szó. És ezt egy kissé túlreagálja. Mondjuk hozzád vág 2 csókos smile-t. Ez flört. Aztán úgy teszel, mintha teljesen átlagos lenne, hogy minden nap csókos smile-kat vágnak hozzád, ezért írsz egy semleges elköszönést, mire kapsz még 3 csókos smile-t. Még ez is flört. Itt azon agyalsz, ez most az, amit hónapok óta érzel vagy csak beképzeled? Aztán belédbújik a kisördög és megköszönöd neki a sok puszit azzal, hogy már rég kaptál ennyit. Ez is flört, de annál már feszíted vele a húrt. És azt feleli, hogy rá mindig számíthatsz, és hozzádvág még 5 csókos smile-t. Még ez is flört. És asszem itt van a határ. Mert ha erre bármelyikőtök még reagál, az már nem biztos, hogy flört. Ezért inkább nem reagálsz. De Ő igen. És 3 óra múlva még hozzáfűz egy mondatot: Ha bármikor szükség van rám...
Csókos és vigyori smile-k nélkül. Csak így pont pont ponttal. Az már nem flört. És a törött szív, amivel 3 nap múlva válaszolsz neki, az már nem flört.
Az utolsó példa elég szemléletes. Egyébként én azt vettem észre, hogy engem ölelgetni szoktak, (túl)közel hajolnak, érintgetnek.... Ez a személyes része, nem online.
A megcsalást meg van amelyik tervezi, és vagy összejön a nővel, vagy nem. Van, aki csak kap az alkalmalmon, és nem hűséges ő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!