Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretem a férjem, de már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a férjem, de már nem bírom, úgy kínoz, mikor ér véget a vágy?

Figyelt kérdés

A mi kapcsolatunk a férjemmel egy álom. Annyira szeretem, nem kívánhatnék jobbat, lassan 10 éve vagyunk együtt.

Viszont már pár éve, nem is tudom pontosan megmondani mikor, de örömöt okozott, ha egy férfi megnézett, vagy hangot adott annak, ha tetszettem neki. Nem volt ebben semmi komoly dolog, nem is zavart.

Viszont ahogy teltek az évek, egyre erősebbé vállt bennem ez az érzés és az Élet is sokszor úgy gondolta, miért is ne tegyen próbára? Mind különböző módon, de flörtöltek velem a pasik. Kit így, kit úgy sodort az életünkbe a sors. Valaki többet is akart, elég erősen a tudtomra adta. Nem mindig, de mikor nekem sem volt közömbös valaki, én is fellángolást éreztem, nem is egyszer. Viszont sosem csaltam meg a párom! Első esetnél iszonyúan szenvedtem, sírtam, olyan érzés kavargott bennem, mintha meg is csaltam volna a férjem. Elmeséltem Neki, meglepődött, de megbízott bennem. Tudta, hogy nem tenném meg. A legközelebbi esetnél már én is könnyebben vettem, mert tudtam, hogy nem teszek semmi rosszat, de azért megviselt, hogy megint flörtölök egy pasival. Mikor ezt elmeséltem a férjemnek, fél vállról vette és annyit mondott, tudja, hogy úgysem fogom megcsalni.

Jelenleg egy edzőteremben dolgozom, ahol több ember is flörtöl/-t velem, próbálom "elüldözni" magam mellől az olyanokat. Általában sikerül.

Viszont már nem bírok magammal. Egyre többször előfordul, hogy a férjemmel több napig szeretkezünk, de az éhségem nem csillapodik. Egyre erősebb és vágyom az újra. Nem is az újra, arra az érzésre, ami az új kapcsolatok által érzett felforrósodást és tüzet lobbantja fel az emberben.

A párommal nagyon jó az ágyban, de nem olyan, persze tudom, ez természetes. Aj, nem tudom mit tegyek. Megcsalni nem akarom, mert tudom az már váló ok lenne, de már megőrülök.

Valaki járt ilyen cipőben? Hogyan mászott ki belőle?

Nem szeretném azt hallani, hogy minek tartanak és hagyjam ott a férjem, így is küszködöm minden nap a lelkiismeretemmel. Nem kell még jobban a földbe döngölni, szóval kérem, az olyanok ne írjanak, akik csak ilyen hozzászólásokat tudnak írni, köszönöm!

31/N

2018. júl. 25. 16:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%

A hűség nem genetika, hanem döntés kérdése.

Én ennyit tudok neked mondani erre. Kísértés van, volt, lesz. Mindig. Halálodig. De hogy mit csinálsz, az a te felelősséged!

2018. júl. 25. 16:33
 2/23 anonim ***** válasza:
22%
Decukiii :)
2018. júl. 25. 16:33
 3/23 anonim ***** válasza:
84%

Pedig erre nem lehet mást írni. Vannak emberek, akiknek nem való a párkapcsolat, valószínűleg te is közéjük tartozol.

Persze biztos jönnek majd a naív válaszok, hogy "vegyél egy szexi fehérneműt", meg "öltözz be kanalas gémnek", de én nem hiszem, hogy ez megoldaná a problémádat.

2018. júl. 25. 16:34
 4/23 anonim ***** válasza:
98%

Az a baj, hogy a férjedben nem látod azt, amit a többi pasiban. A férjednek kéne kanalas gémnek beöltözni, hogy igazán RÁ vágyj, és ne másokra.

Neked nem elég a férjed, ez a gond.

És azért, mert nem a férjedet szeretted, hanem azt, aki küzdött érted. Mára már nem küzd (flörtöl), ergo nem érzed magad "nyeregben". És az első jött ment flörtölő ismét érezteti veled, hogy "vonzó vagy".

2018. júl. 25. 16:37
 5/23 Szergej55 ***** válasza:
93%
A választás a tiéd, de bárhogy döntesz, azért te felelsz.
2018. júl. 25. 16:38
 6/23 anonim ***** válasza:
41%

Kb 20 eves korodban jottel ossze a ferjed fel akkor.

Es ez baj. Gyenge vagy, nem elted ki magad, a befásult es kenyelmes htkoznapok kikezdtek.

Ugyis megcsalod, nem birod soká....szerintem jobb lenne tisztan elrendezni ezt es elválni. Mint, hogy igy erzelmilg megcsalod.

Amugy az ilyen noktol mentsen az isten, mentse az isten a ferfiakat mint amilyen te vagy. Nem rosszbol. Csak altalanossagban.

2018. júl. 25. 16:40
 7/23 anonim ***** válasza:
31%

Ui: es ez, hogy gyenge vagy, nem csak teged minősít. Gondolom te sem akarod eldobni az eveket, biztos tars, nem csak meg, szeret, huseges, oszinte stb. De parazol ha kilepsz a nagyvilágba egyedul egymagad akkor nem talalsz ilyen part. Szoval te sem vagy mas ebben a jelen helyzetben mint egy hazug no aki átveri a férjet. Kimondani es nem csalni erzelmileg nem megy mi? De idejönni gyakorira sirni az meg megy. Es meg hozzáteszed, hogy ne oltsanak.

Hazug vagy es gyenge. Ennyi.

2018. júl. 25. 16:42
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
imádom ezt.... mindig mindenki így kezdi....imádom , az életem, mindennél jobban szeretem, minden tökéletes, életem értelme....De.....de mindig a de...
2018. júl. 25. 16:51
 9/23 anonim ***** válasza:
75%
Az Élet úgy gondolta, a Sors az utadba sodorta... nem gondolod, hogy itt lenne az ideje felelősséget vállalni a saját döntéseidért? Az élet meg a sors nem csinál semmit. Te döntesz. Mindig.
2018. júl. 25. 16:53
 10/23 A kérdező kommentje:

Én azt szeretném tudni, hogy mászott ki valaki ebből úgy, hogy a férje/felesége mellett maradt úgy, hogy megszűnt ez az örökös vágy?

Utolsó válaszoló!

Igazad van, gyenge és undorító nő vagyok! Viszont abban nincs, hogy félek egyedül maradni és ezért nem hagyom ott a párom, nem akarom ott hagyni!.

Nagyon szeretem a férjem, az Életemnél is jobban!

Nem meghátrálni akarok a probléma elől, hanem megoldani!

Szeretnék normális, nyugodt életet! Nem is vágyom másra, csak hogy kiirthassam magamból ezt a vágyat!

Soha nem fogom megcsalni a férjem, mert nekem az nem menne, számomra ez felér egy gyilkossággal! Inkább kínoznám magam és 70 éves koromig enne ez az érzés!

Nem! Én tényleg azt akarom megtudni, van e olyan, aki ezen túljutott?

2018. júl. 25. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!