Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretem a férjem, de már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a férjem, de már nem bírom, úgy kínoz, mikor ér véget a vágy?

Figyelt kérdés

A mi kapcsolatunk a férjemmel egy álom. Annyira szeretem, nem kívánhatnék jobbat, lassan 10 éve vagyunk együtt.

Viszont már pár éve, nem is tudom pontosan megmondani mikor, de örömöt okozott, ha egy férfi megnézett, vagy hangot adott annak, ha tetszettem neki. Nem volt ebben semmi komoly dolog, nem is zavart.

Viszont ahogy teltek az évek, egyre erősebbé vállt bennem ez az érzés és az Élet is sokszor úgy gondolta, miért is ne tegyen próbára? Mind különböző módon, de flörtöltek velem a pasik. Kit így, kit úgy sodort az életünkbe a sors. Valaki többet is akart, elég erősen a tudtomra adta. Nem mindig, de mikor nekem sem volt közömbös valaki, én is fellángolást éreztem, nem is egyszer. Viszont sosem csaltam meg a párom! Első esetnél iszonyúan szenvedtem, sírtam, olyan érzés kavargott bennem, mintha meg is csaltam volna a férjem. Elmeséltem Neki, meglepődött, de megbízott bennem. Tudta, hogy nem tenném meg. A legközelebbi esetnél már én is könnyebben vettem, mert tudtam, hogy nem teszek semmi rosszat, de azért megviselt, hogy megint flörtölök egy pasival. Mikor ezt elmeséltem a férjemnek, fél vállról vette és annyit mondott, tudja, hogy úgysem fogom megcsalni.

Jelenleg egy edzőteremben dolgozom, ahol több ember is flörtöl/-t velem, próbálom "elüldözni" magam mellől az olyanokat. Általában sikerül.

Viszont már nem bírok magammal. Egyre többször előfordul, hogy a férjemmel több napig szeretkezünk, de az éhségem nem csillapodik. Egyre erősebb és vágyom az újra. Nem is az újra, arra az érzésre, ami az új kapcsolatok által érzett felforrósodást és tüzet lobbantja fel az emberben.

A párommal nagyon jó az ágyban, de nem olyan, persze tudom, ez természetes. Aj, nem tudom mit tegyek. Megcsalni nem akarom, mert tudom az már váló ok lenne, de már megőrülök.

Valaki járt ilyen cipőben? Hogyan mászott ki belőle?

Nem szeretném azt hallani, hogy minek tartanak és hagyjam ott a férjem, így is küszködöm minden nap a lelkiismeretemmel. Nem kell még jobban a földbe döngölni, szóval kérem, az olyanok ne írjanak, akik csak ilyen hozzászólásokat tudnak írni, köszönöm!

31/N

2018. júl. 25. 16:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
82%

Ha valóban ennyire szereted aférjed, akkor nem kell belemenni flörtökbe.

Másrészt abban a korban vagy, hogy lehetne már gyermekeket vállalni.Kisbaba mellett, éjszakázás, etetés, fogzás stb. a férjedre is kevesebb időd fog jutni, nemhogy azon gondolkozz, kivel ne...

2018. júl. 27. 13:31
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekem feltűnt valami, ami a többi válaszadónak nem. Ez pedig a férj reakciója az esetre. Elmondtad neki mi a helyzet ő meg mondhatni, hogy lesz.ra mert hogy úgyse csalod meg. 2x is így reagált akkor ha jól értem. Nekem ebből az jön le, hogy mégsem olyan tökéletes ez a házasság... mert oké, vannak fellángolások, de ha közlöd ezt a másikkal, az igyekezhetne akkor, hogy a régi tűz újra lobogjon, nem pedig legyint az újra, hogy áááh, kit érdekel... lehet nem véletlen hogy ennyire rákattansz másikra, szerintem ezen érdemes lenne elgondolkodnod.
2018. júl. 30. 15:28
 23/23 anonim ***** válasza:
Nalam ugyanez :(
2018. aug. 25. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!