Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretem a férjem, de már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a férjem, de már nem bírom, úgy kínoz, mikor ér véget a vágy?

Figyelt kérdés

A mi kapcsolatunk a férjemmel egy álom. Annyira szeretem, nem kívánhatnék jobbat, lassan 10 éve vagyunk együtt.

Viszont már pár éve, nem is tudom pontosan megmondani mikor, de örömöt okozott, ha egy férfi megnézett, vagy hangot adott annak, ha tetszettem neki. Nem volt ebben semmi komoly dolog, nem is zavart.

Viszont ahogy teltek az évek, egyre erősebbé vállt bennem ez az érzés és az Élet is sokszor úgy gondolta, miért is ne tegyen próbára? Mind különböző módon, de flörtöltek velem a pasik. Kit így, kit úgy sodort az életünkbe a sors. Valaki többet is akart, elég erősen a tudtomra adta. Nem mindig, de mikor nekem sem volt közömbös valaki, én is fellángolást éreztem, nem is egyszer. Viszont sosem csaltam meg a párom! Első esetnél iszonyúan szenvedtem, sírtam, olyan érzés kavargott bennem, mintha meg is csaltam volna a férjem. Elmeséltem Neki, meglepődött, de megbízott bennem. Tudta, hogy nem tenném meg. A legközelebbi esetnél már én is könnyebben vettem, mert tudtam, hogy nem teszek semmi rosszat, de azért megviselt, hogy megint flörtölök egy pasival. Mikor ezt elmeséltem a férjemnek, fél vállról vette és annyit mondott, tudja, hogy úgysem fogom megcsalni.

Jelenleg egy edzőteremben dolgozom, ahol több ember is flörtöl/-t velem, próbálom "elüldözni" magam mellől az olyanokat. Általában sikerül.

Viszont már nem bírok magammal. Egyre többször előfordul, hogy a férjemmel több napig szeretkezünk, de az éhségem nem csillapodik. Egyre erősebb és vágyom az újra. Nem is az újra, arra az érzésre, ami az új kapcsolatok által érzett felforrósodást és tüzet lobbantja fel az emberben.

A párommal nagyon jó az ágyban, de nem olyan, persze tudom, ez természetes. Aj, nem tudom mit tegyek. Megcsalni nem akarom, mert tudom az már váló ok lenne, de már megőrülök.

Valaki járt ilyen cipőben? Hogyan mászott ki belőle?

Nem szeretném azt hallani, hogy minek tartanak és hagyjam ott a férjem, így is küszködöm minden nap a lelkiismeretemmel. Nem kell még jobban a földbe döngölni, szóval kérem, az olyanok ne írjanak, akik csak ilyen hozzászólásokat tudnak írni, köszönöm!

31/N

2018. júl. 25. 16:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%

Kevesebb színházi teatralitás is megteszi.

Eldöntöd, hogy nem érdekel, és akkor nem foglalkozol a csábítással. Nem flörtölsz, hanem elfordulsz és teszed a dolgod. Amúgy pedig ha edzőteremben nem bírod, mehetsz benzinkútra vagy állatkertbe is dolgozni, ahol kevesebb félmeztelen fújtató-izzadó izmos férfi van.

2018. júl. 25. 17:03
 12/23 anonim ***** válasza:
86%
😂Mondd a férjed ék, hogy csináljon fel, hidd el utána már nem lesznek problémáid a flörtölőkkel!
2018. júl. 25. 17:28
 13/23 anonim ***** válasza:
31%
Na ez a baj a nőkkel...nem lehet bízni bennetek.
2018. júl. 25. 17:31
 14/23 anonim ***** válasza:
71%
KAMU az életemnél is jobban ki mond ilyent max egy 14éves csitri
2018. júl. 25. 17:35
 15/23 anonim ***** válasza:
61%
Én is hasonló helyzetben vagyok. Nehéz kérdés. És mondom ezt úgy, hogy én többször meg is csaltam. 18 évesen jöttem össze a férjemmel, aztán jöttek a szürke hétköznapok egy idő után. Egy darabig nem engedtem a csábításnak, de aztán már nem érdekelt. Sok szeretőm volt, de mindből kiábrándultam. Még ha a szex tökéletes is volt, kapcsolatot egyikkel se tudtam volna kezdeni. Ez pedig paradox módon méginkább a férjemhéz láncolt, mert féltem, hogy nem találok ilyet, holott vele borzalmas lett a szexuális életünk. Utána jó darabig hűséges maradtam, de rájöttem, hogy ez nem megy, boldogtalan vagyok mellette.Én a válás mellett döntöttem. A te helyzeted jobb, hiszen jó közöttetek a szex, akkor pedig mással se lennél előrébb. Ráadásul velem ellentétben téged egész biztos gyötörne a lelkiismeretfurdalás is.
2018. júl. 25. 17:35
 16/23 anonim ***** válasza:
61%

Nőként irom:nagyon sok vagy. Ez meg egy nagy kamu, h nem mennel félre.. Epp erre probalsz megoldast, remenyt talalni, h vki volt igy es kimaszott e belole.... Talan ezt a kérdést is azert irtsd ki, ha megcsalod a ferjed, megmutasd neki, h de te olyan erősen próbáltad elnyomni magadban az érzést.... Az ora mar ketyeg, ido kerdese, h ki lesz az, akivel mar nem tudod es nem is fogod akarni behuzni a féket...

A problrmadra nincs megoldas, max egy kemény dugas lenne, de ezt nyilvan nem a férjedtol varod, igy a megoldas tárgytalan.

2018. júl. 25. 17:50
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam igy, bár azt kell mondjam nem volt flört se mással csak ugy ereztem 38 evesen hogy akkor most ennyi az élet?? Aztan idővel próbáltam visszatalálni az exemhez de ő nem volt partner...végül szakítottunk. Az utána páromnak még füllenteni se voltam képes én nagyon nagyon meghuztam a határaimat meg amugy is, fel se merult soha más meg gondolati szinten se...nem élted ki magad ez a baj, hajt a kiváncsisag. Csak tudod utolag tudja azt mondani az ember aki kellően "öreg", hogy nem, nem éri meg se a megcsalás se a kiváncsiság. Utólag te is rájössz mit veszítesz, addig nem fogod érteni, sajnos ilyen az élet!
2018. júl. 25. 18:32
 18/23 anonim ***** válasza:
51%
Bizony, ez kamu. Egy srác írogatja ki a kérdéseket, általában napi rendszerességgel.
2018. júl. 25. 21:18
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha esetleg a férjedben fellobban újra a régi tűz,vagy féltékeny lesz rád talán ki tudsz belőle jönni,máskülönben nem igen.Az a baj,ahogy sokan írták is itt,hogy egy új pasival mindig másabb,izgalmasabb a dolog,de kérdés megér-e annyit egy két kufircolás,hogy tönkre tedd a kapcsolatotokat.Én is így voltam mint te egyébként,de én jogosan,mivel elhanyagolt a férjem szexuálisan,még sem csaltam meg,pedig nagyon kielégületlen és frusztrált voltam emiatt.Most egymásra hangolódtunk ismét,és így jó,remélem így lesz még sokáig.
2018. júl. 26. 12:14
 20/23 anonim ***** válasza:
Singli leszel, es akkor vakartathatod magad mas kanokkal. Aztan 10-15 ev mulva talan meg kelleni fogsz valakinek.
2018. júl. 26. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!