Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Velem is meg fogja tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem is meg fogja tenni?

Figyelt kérdés

van egy férfi, aki párkapcsolatban él, mi hivatalos úton ismerkedtünk meg, vagyis nem randizás céljával, azonban megtetszettünk egymásnak, az érzéseink más irányt vettek.

úgy udvarolt, hogy közben még mindig kapcsolatban van.

testi kapcsolat még nem történt.

belül egy hang azt súgja, hogy ez rossz pont, és ki kéne ábránduljak belőle (de közben sajnos szeretem), hiszen őt nem nagyon zavarja, hogy nem szabad emberként közeledik felém.

és ott az aggodalom hogy ha velem lenne hivatalosan együtt, a tudtomon kívül ugyanezt megteheti más nővel is, hogy udvarol, flörtöl, megcsal.

ti mit gondoltok?

2018. jún. 14. 09:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem fog teged megcsalni, ahhoz jarnotok kene. Mert csak veled csalja a csajat. Ahogy meghuzott, ennyi volt. Max meg parszor megdug. Ennyi
2018. jún. 14. 09:39
 2/19 A kérdező kommentje:
De én világosan megmondtam neki, hogy no sex, amíg nem szabad.
2018. jún. 14. 09:44
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem fogsz tudni ellenallni vegig..
2018. jún. 14. 09:46
 4/19 anonim ***** válasza:
30%
Csak akkor menj bele, ha laza kapcsolatra is vevő vagy. Sokan ezt naivan nem figyelik, aztán koppannak. Ismerek olyat, aki egyik kapcsolatból ugrál a másikba, és akikkel összemelegszik, rendszerint nem látják a buktatót. 20-as éveim elején engem is befűzött egy ilyen, de tanultam belőle. Nem mondom, hogy engem nem tud vonzani akár egy ilyen ember is, ha olyan, mert de, csak már tartok ott, hogy oké, vonz, működnek a hormonok, az ösztönök is, de akkor kalandnak tekintem elsősorban a dolgot.
2018. jún. 14. 09:47
 5/19 anonim ***** válasza:
97%
Ha nagyon meg akar dönteni, majd legfeljebb hazudik valamit.
2018. jún. 14. 09:49
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Vagy hazudik valamit ra, vagy talal mast ra, aki butabb nalad.
2018. jún. 14. 09:50
 7/19 anonim ***** válasza:
39%

Nézd ez csak akkor derül ki, hogy ha összejössz vele.

Egyébként meg lehet vannak otthon problémák amikről nem mesél, ezért kacsingatna félre. Igaz akkor minek van benne, miért nem lépett már ki...

Lehet kapcsolatfüggő és készíti elő veled a következőt és amikor már nagyon biztosnak érzi kilép.

Az is lehet, hogy tényleg csak meg akarna dugni, átveri a fejedet, hogy vége a másikkal és mégse.

Minden puszta feltételezés

2018. jún. 14. 09:50
 8/19 anonim ***** válasza:
19%

Ez a no szex csak egyszerű zsarolás.

Nem elégedsz meg a szeretői szereppel, teljesen szét akarod verni a kapcsolatát, mindent dobjon el érted, aztán kap jutalom puncit.

Ez semmivel sem gerincesebb viselkedés, mint szeretőnek lenni.

És igen, elég nagy az esélye, hogy téged is el fog dobni a következőért, mert mindenkinél jön egy jobb, szebb, fiatalabb, vagy csak rámenősebb.

Aztán majd gondolj arra, mikor ki leszel bacva az új nő miatt, hogy mennyivel jobb, hogy még nem dugtak, csak simán rámászott a pasidra, elvette, és téged kiiktatott a képből, mert annyira kis erkölcsös...

2018. jún. 14. 09:54
 9/19 anonim ***** válasza:
64%

"Egyébként meg lehet vannak otthon problémák amikről nem mesél, ezért kacsingatna félre." - Persze, tipikus kifogás szöveg megcsalásnál... :-D De készséggel elhiszem, a legtöbb kapcsolat problémás, mert sokan nem figyelnek oda, milyen társat keresnek, a rózsaszín köd meg elfedi az elején a konfliktusforrásokat, amik a szürke hétköznapokban előjönnek. Sok a kapcsolatfüggő, társfüggő. Aki meg jobban odafigyel, azt elkönyvelik válogatósnak...

Kérdező, ha kalandot akarsz, ha nyitottabb vagy, ha belefér nyitott kapcsolat, menj bele, ha nem, akkor keress mást, mert fájni fog.

2018. jún. 14. 10:19
 10/19 A kérdező kommentje:

"Nem elégedsz meg a szeretői szereppel..."

He-he, én kérek elnézést! egyben tiéd az eddigi év legostobább mondatza ezeel!

"teljesen szét akarod verni a kapcsolatát"

Nem, nem akarom! Azért nem engededtem az égvilágon semmit. Ez az én értékrendem szerint jelent valamit.

Hogy számodra az a felháborító, hogy nem leszek szerető, az rólad mond el valamit, és semmi jót!

2018. jún. 14. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!