Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki megcsalta a párját az a következőt is meg fogja ha gond van a kapcsolatukban?
Ennyi alapján? Komolyan?
Nem tudod, milyen körülmények vezettek a megcsaláshoz. Nem azt mondom, hogy a megcsalásra van megbocsátható indok, de ha belegondolsz, hogy fiatal és meggondolatlan volt, plusz nem tudjuk, a volt pasija mennyire volt nemtörődöm és érzéketlen, akkor nem feltétlenül kell azt feltételezned, hogy téged is meg fog csalni.
A múlt hibáiból lehet, hogy tanult, és pont ezért nem fogja megismételni. Nem kéne valakit elítélni egy régi botlásért, amit meggondolatlanul követett el, még mielőtt téged megismert volna.
Igen, így lesz.
Én is megcsalós vagyok. Megcsaltam a korábbi párom és amikor lesz később, csak idő kérdése és őt is meg fogom majd.
Ne bízz benne te sem.
Mondjuk egy eset nem csinál még precedenst, de erősen elgondolkoznék azon, hogy a kapcsolat elején komolyabban tervezzek vele. Ha lehúzna mellettem egy évet és nem adna okot a bizalmatlanságra, akkor elkezdenék komolyabban tervezni vele, összeköltözés és távolabbi célok.
38F
Mint a munkában, a párkapcsolatokban is csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit...
Biztos lehetsz benne, hogy a gyakoris szigorú ítélkezők egyikének az élete sem makulátlan erkölcsileg, ne hallgass rájuk. Az ember gyarló. Emiatt eszedbe ne jusson egy jónak ígérkező kapcsolatot eldobni, előre eldönteni, hogy nem fog működni.
Egyébként miért baj neked, ha egy *rossz* kapcsolatban megcsal, és nem gerinces módon szakít? Ígyis-úgyis véget ér, de az előbbi esetben legalább van miért utálnod, ami sokat segíthet a feldolgozásban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!