Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok a megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a megcsalás szándékáról? Mennyire jelenthet gond? 21L

Figyelt kérdés

Ki mit gondol erről?

Mit szólnátok hozzá, ha a párotokat gyengébb szállak fűznék valaki máshoz? De a kapcsolatotok jó lenne egyébként.

2015. aug. 11. 07:16
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

1. A megcsalás a gyávák eszköze!

2. Megcsalás az megbocsáthatatlan bűn!

3. Ott már nagy gondok vannak a kapcsolatban, ahol az egyik fél megcsalja a másikat!

4. Ha a párom megcsalna, szakítanék vele!

5. "De a kapcsolatotok jó lenne egyébként." Olcsó naiv gondolat ez! Mert ha jó lenne, akkor nem történne megcsalás és nem fűződne gyengébb szálak egy másik személyhez!!!

6. Sokan csak a biztos pont miatt nem szakítanak a párjukkal és úgy b..sznak félre, és minden lelkiismeret furdalás nélkül belehazudnak a párjuk szemébe!

Egy szó mint száz, rendezni kéne a párkapcsolatot, megpróbálni megjavítani, ha nem megy, akkor szakítani kéne, és nem megcsalni a másikat.

2015. aug. 11. 07:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Milyen az a megcsalási szándék? A pasid mondta, hogy az a terve, hogy megdönt egy másik nőt is?
2015. aug. 11. 09:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem mondta, tudomásomra jutott.
2015. aug. 11. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:

A pletykákkal azért óvatosan bánnék, de ha erre készül, akkor meg lényegében vége a kapcsolatnak.

Nekem eszembe se jut más nő, mert szeretem az enyémet.

2015. aug. 11. 11:44
 5/8 anonim ***** válasza:

A pletykákat mindig kezeld fenntartásokkal és ne vonj le belőlük következtetéseket.

A megcsalás igen nagy problémát jelent a kapcsolatban. Ha az egyik csalja a másikat, az nem "jó kapcsolat lenne egyébként). Mi jutott pontosan a tudomásodra?

2015. aug. 11. 12:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Írhatsz privit és megosztom a necces helyzetet. Meg mással is, aki segítene.
2015. aug. 11. 12:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem megírhatod! Érdekel!
2015. aug. 11. 13:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is írj
2015. aug. 22. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!