Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha valaki megcsalta a párját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki megcsalta a párját az a következőt is meg fogja ha gond van a kapcsolatukban?

Figyelt kérdés
Vannak tapasztalatok? Van egy 23 éves egyetemista lány akivel kavarok de az előző fasziját megcsalta és nem tudom megbízható e.
2016. ápr. 20. 14:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jó eséllyel megcsalja.

Pont azért, mert ha baj van, akkor nem megbeszéli. Hanem sutyiban elkezdi keresni az utódodat. Akkor lép ki a kapcsolatból, ha az új már elég stabil.

Ez egy rossz viselkedési minta.

A gondokat meg lehet oldani, ha nem akkor szakítás, és pár hónap szingliségbe se halt bele senki.

2016. ápr. 20. 17:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Relatív, mi korrekt és mi nem...

Én két évig voltam együtt az exemmel. Nagyon szerettem. de a végefelé megromlott valami, és olyan típus volt, akivel nem lehetett megbeszélni semmit. Mindent magában tartott. A végén már szex sem volt, semmi. Megtettem mindent, próbáltam feldobni a kapcsolatot, kommunikálni, de semmi. Már nem is éreztem magam férfinak.

Erre egy haver által, facebookon elkezdtem dumálni egy nagyon helyes kis libával. Azért a kifejezés, mert tényleg az volt. Nem volt okos, mondjuk bunkó sem, viszont nagyon jól nézett ki, de még soloban sem kötöttem volna le magam mellette. Odáig fajult a beszélgetés, hogy két nap alatt megfűztem, aludjon nálam. Nagyon össze voltam zavarodva, akkor még fogalmam sem volt, mit is csinálok. Utólag rájöttem, igazából kíváncsi voltam, hogy meg tudom-e tenni. Hát nem tudtam. Az utolsó pillanatban, aznap lemondtam a csajt. Elmondtam az exemnek, azonnal kirúgott. Igazából ezt várta, hogy valami történjen, csak szakíthasson.

Semmit nem bánok úgy, mint azt a napot, amikor lemondtam azt a d**ást...

2016. ápr. 20. 20:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Ja, és azóta solo... Gondolhatod, mennyire hiszek még a párkapcsolatokban... (Előző voltam)

34F

2016. ápr. 20. 20:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen.

Én pl megcsaltam az exem, két évig voltunk együtt, a vége fele teljesen megromlott az egész, de nehezen jöttem rá, hogy megjavíthatatlanul, se érzelmek se szex nem volt már és összegabalyodtam egy munkatársammal. Abszolut nem éreztem rosszul magam, végre rájöttem, hogy semmi értelme nincs már és szakítottam vele. Azóta férjnél vagyok, a párom a tenyerén hordoz, sose csalnám meg, inkább megoldjuk ha gond van.

2016. ápr. 20. 21:13
 15/16 anonim ***** válasza:

8:

Mert szeretnék egyszer majd családot, gyerekeket, de ahogy most is tudom hogy akkor is vágyni fogok majd néha az újdonságra a szexuális életemben. Ezt majd meglátjuk hogy élem ki. Én inkább hármas szexben, többes szexben, orgiákban, swingerezésben, párcserésben lennék benne, nem pedig a megcsalásban, de ez attól is függ szexuálisan mennyire nyitott lesz majd a partnerem.

2016. ápr. 21. 10:22
 16/16 A kérdező kommentje:
És ha egyáltalán nem lesz nyitott?
2016. ápr. 22. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!