Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető hogy pont a kevésbé szép, de kedves barátnőjét nem fogja megcsalni?
Hehehe...
Majd rájössz.
Te még elhiszed, hogy a barátnői tehettek arról, hogy megcsalta őket? Melletted is félrekúr, csak még nem tudsz róla. Legfeljebb majd a fejedhez vágja, hogy ne csodáld, ha nem tudsz vonzó maradni. ;)
Nem hiszem, hogy a volt nőit a kockás hasuk miatt csalta volna.
Te tudod, de én a helyedben csak akkor kezdenék barkivel kapcsolatba, ha nem kéne azon rágnom magam, hogy megbízhatok benne. Ha mindig úgy érzed, hogy "jaj, csak maradjak mindig ilyen kedves (és hurkás), akkor majd hű marad hozzám, de... tényleg hű marad hozzám, biztos?", hát ez így tiszta görcs, ezt épen nem lehet megúszni.
Igen, én is ugyanazt tudom mondani, mint az előzőek.
Aki megcsal, az azért teszi, mert neki olyan a személyisége.
Így ha meg is csal, akkor ne vedd magadra - nem a hurkáid miatt fogja megtenni, hanem azért, mert ő egyszerűen ilyen.
21/L
Jezus. Az elozo kommenteket inkabb hagyjuk is. Az, aki valoban notorius megcsalo az mindenkit meg fog csalni, viszont ez csak azokra vonatkozik akik vagy az elejetol kezdve ezt csinaltak vagy eleg rovid ido utan tettek meg: ertsd: 3-4 honappal kesobb.
Van, hogy egy masik noben megtalalja a 100%-os szamitasait. Viszont azt a not csakis akkor nem fogja megcsalni, ha egyreszt: nem baszt*tja es masreszt hihetetlenul jo vele a sz*x. Illetve meg egy csipetnyi titokzatossag sem art.
Amugy harpiat mindig megcsalnak. Vagy papucsok. Kulonben a pali elmondasaira nem szabad alapozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!