Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem is meg fogja tenni?
van egy férfi, aki párkapcsolatban él, mi hivatalos úton ismerkedtünk meg, vagyis nem randizás céljával, azonban megtetszettünk egymásnak, az érzéseink más irányt vettek.
úgy udvarolt, hogy közben még mindig kapcsolatban van.
testi kapcsolat még nem történt.
belül egy hang azt súgja, hogy ez rossz pont, és ki kéne ábránduljak belőle (de közben sajnos szeretem), hiszen őt nem nagyon zavarja, hogy nem szabad emberként közeledik felém.
és ott az aggodalom hogy ha velem lenne hivatalosan együtt, a tudtomon kívül ugyanezt megteheti más nővel is, hogy udvarol, flörtöl, megcsal.
ti mit gondoltok?
"Nem kell kezdeni kapcsolatban levő emberrel"
Ezt benézted, mert ő közeledett, nem én!
"ennyire nem hajthat a puncid az agyad helyett..."
A szex egyáltalán nem hajt, ha képes vagy értőn szöveget olvasni, éppen azt mondtam, hogy no sex.
De szerintem te csak egy gonoszkodó fórumtroll vagy, sorry, nem foglak etetni.
Pontosan azt írtad, hogy kell neked, de csak akkor szex, ha kidobta a nőjét. Nem kell itt mosakodni, hogy micsoda szent vagy.
Apám futott bele egy ugyanilyen nőbe. Tette magát, húzta az agyát. Aztán benyögte, hogy akkor lesz szex, ha elválik érte. Ez a hüje meg beadta a válást.
Nekem (és szerintem anyámnak is) kevesebb fájdalmat és kárt okoz, ha titokban dugnak párszor, és sose derül ki.
Ezt gondold végig, mikor azzal zsarolod, hogy csak akkor van szex ha előbb szakít. Remélem, legalább gyerek nincs.
"Ez a hüje meg beadta a válást."
Ha már savazol, tedd jó helyesírással.
nem hüje, hanem helyesen "hülye".
engem baromira nem érdekelnek az őseid, és a miattuk elszenvedett traumát jó lenne, ha nem projektálnád ki az én esetemre.
menj pszichológushoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!