Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meddig tűrnétek a harmadik fél szerepét?
H most erre mit lehet írni?
Nekem is volt nős pasim, de neki biztosan tudtam hogy rossz a házassága és válni fognak. Ők váltak is!
a pasas egy genius. van egy felesege aki nem torodik azzal, ha csalja.
es van egy kis fiatal szeretoje , akinek meg sajat lakasa is van es eleg neki ha 3-4 orat kefelnek es haza megy es ennyi.
komolyan ezt, h csinalta?
ha nem szeret annyira, h aldozatokat hozzon az nem szerelem, az csak szexualis vonzalom, amit irantad erez !
Voltam hasonlo helyzetben. Viszont mi evente 3szor talalkoztunk es akkor kb 2 napot toltottunk egyutt es nem az egeszet agyban. Mindig hercegnokent bant velem ! Viszont nekunk kozos eletet nem lehetett elkepzelni. A gyerekek kicsik voltak, o masik kontinensen elt stb...
En nem is akartam, h akarmilyen aldozatot hozzon ertem, mivel a mi helyzetunkben nem lehetett. En kertem mindig, h torolje a ki a beszelgeteseinket idorol idore, mivel nem akartam, hogy a felesege megtudja. Tudom, h en is onzo voltam, kaphatom az iveket, h elcsabitottam. De nem kesobb mondta, h otthol is voltak egy szeretoi. Nem en voltam az egyetlen neki !
Tehat tanulsag es egy eleted egyik legjobb tanacsat kapod most ! Dobd ki ! Nem kell neked egy venember. Elotted az elet keress magadhoz valo normalis fiut ! Ne hagyd,h pletykak keringjenek rolad es beszennyezd a johiredet a kozossegben !!!! Hidd el nekem, ha te kidobod majd keres masikat maganak rovid idon belul es akkor majd mast izelget heba-hoba.Neki tok mindegy csak a szexualis vagyat akarja kielegiteni. LEgyen buszkeseged es szeresd magad !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!