Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először azt hittem hogy megcsalt/viszonya van, de kiderült hogy én voltam a harmadik fél. Mit csináljak?
Amikor megtudtam (végül a férfi mondta el) egy szót nem szóltam, csak fogtam magam és elsétáltam.
Így, igaz tudtomon kívül de végülis szerető lettem és iszonyú bűntudatom van. Beszéljek a másik lánnyal-hogy tudja-e ketten voltunk, vagy hallgassak és hagyjam annyiban? Azzal hogy hallgatok őt asszisztálom de ha beszélek azzal a másik lánynak okozok fájdalmat. Ti mit tennétek?
helló, sorstársak vagyunk, én is így jártam, annyi különbséggel, hogy mikor megismertem, azt mndta, rossz a kapcsolata, és szakítani készül.
én elhittem, és nem is akartam, hogy bármi történjen, amíg nem zárta le a párjával.
ez nem történt meg soha.
nekem csapta a szelet, flörtölt, panaszkodott a kapcsolatára.
amiről kiderült, hogy egyáltalán nem olyan szar, mert aztán megtudtam, hogy hátzasodni készül.
akkor döbbentem rá, hogy mennyire átvert.
én mindent elmondtam a nőjének, és nem bántam meg.
"Beszéljek a másik lánnyal-hogy tudja-e ketten voltunk, vagy hallgassak és hagyjam annyiban?"
mondd el neki.
hálás lehet érte, ha felnyitod a szemét.
és a női szolidaritás is azt diktálja, hogy tudjon róla a nője, mekkora gerinctelen állat a faszija.
ha nem mondod el akkor a faszit fedezed, ő megússza, és a lelki terhét ennek a 3szögnek neked kell cipelni.
én pont azért mondtam el (bár köztünk se csók, se szex nem volt), mert nem akartam tartani a hátam egy ilyen gerinctelen pööcsnek, nem akartam kis titkát megőrizni, méltósággal akartam kikerülni a megaláztatás ellenére ebből a helyzetből.
a ti esetetekben te és a másik nő is áldozatai vagytok egy szemétládának.
ne hagyd magad!
Elegtetel ? Mire hogy butan ismeretlen emberrel kavart ?
Inkabb maradjon csondben ne tudja senki milyen buta
Ennyi erovel sorozatgyilkosal is osszeallt volna
Okos no nem veszi le a bugyijat mielott nem informalta le a pasit pl szulei testvere rokona baratai kozott
Komolyan eletveszelyes bizalmat adni idegennek
Én is ezen csodálkozok,hogy a mai világban,amikor tök egyszerű leinformálni valakit,akkor sokan benyelik az ilyen dumát!
Szétteszem a lábamat,de nem tudom,hogy kinek?
A Facebookon nem volt egy kép a barátnőjéről,az időbeosztása nem volt gyanús?
Aki pedig beveszi az olyan dumát,hogy épp szakítani akarok a párommal,csak a gyerekek miatt voltam eddig vele,stb.az maga sem gondolja,hogy igaz!
A kérdésére válaszolva:mond el!
Mindenkinek joga lenne tudni,hogy egy féreggel él!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!