Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ez szemét dolog? Csak én gondolom így?
Szóval, ha tetszik nekem valaki és az kapcsolatban van, miért legyek én tekintettel az ő párjára?
Nem ismerem, nem rokonom, nem barátom, egy vadidegen. Miért tegyem meg neki azt a szívességet, hogy lemondok egy olyan emberről, aki potenciális lelkitársam, partnerem lehetne az életben?
Legyen az ő kapcsolatuk annyira stabil, hogy az ilyen külső befolyások ne ingassák meg. Legyen ő tekintettel a párjára és koptasson le engem, ha valóban szereti. Az rendben is van, és meg fogom érteni.
Látod, ebben igazad van. Te nem vesz át senkit. De belegondolsz annak a helyzetébe, akinek megbolygatod a kapcsolatát?
Mert én értem mit akarsz mondani, és valahol látok benne igazságot, de itt neked kéne tekintettel lenned a kapcsolatban lévő személyre és nem fordítva.
Jol beszelsz.
De nagyon vigyazz, mert a hozzad hasonlo embereknek szoktak beverni a szajat es teszik az intenzivre, torott kulcscsont torott allkapocs...stb.
Aztan mehetsz az istenhez panaszra, hogy "de hat nem ismertem, nem rokonom, miert legyek tekintettel ra, nem baratom, vadidegen".
Aki meg elmegy idaig, hogy megverjen, annak meg olyan mindegy, hogy ket ev felfuggesztettel megussza vagy sem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!