Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok ez szemét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ez szemét dolog? Csak én gondolom így?

Figyelt kérdés

Szóval, ha tetszik nekem valaki és az kapcsolatban van, miért legyek én tekintettel az ő párjára?

Nem ismerem, nem rokonom, nem barátom, egy vadidegen. Miért tegyem meg neki azt a szívességet, hogy lemondok egy olyan emberről, aki potenciális lelkitársam, partnerem lehetne az életben?

Legyen az ő kapcsolatuk annyira stabil, hogy az ilyen külső befolyások ne ingassák meg. Legyen ő tekintettel a párjára és koptasson le engem, ha valóban szereti. Az rendben is van, és meg fogom érteni.

2018. febr. 21. 22:45
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten egyetértek veled. Nem a 3. fél hibás és ilyen nincs az én szememben, hogy "elszereti más parját". Viszont ha valaki belemegy egy szeretői viszonyba azzal megaláz egy másik embert (meg saját magát is). Én legalábbis ìgy érzem. Másrészt nem minden fekete vagy fehér. Sokszor lehet hullámvölgy egy kapcsolatban amikor úgy érezzük hogy elegünk van és akkor jön a mindig friss és fitt kollegina/szomszéd lány/boltos csaj stb. akinek mondjuk bejössz. Ilyenkor szerintem nem fair kihasználni a helyzetet. Nyilván a férfin múlik végső soron de azért mégis.
2018. febr. 22. 17:36
 52/59 anonim ***** válasza:
38%

# 39-es vagyok

Látom le lettem szavazva, ami azért vicces. :) Tekintev, hogy nálam kevés morálsiabb embert ismerek. :D

De, hogy a félreéértés minimális esélyét is lecsökkentsem, akkor azért pontosítok:

- az egy dolog, hogy valaki kapcsoaltban van.

- az meg egy másik, hogy itt megcsalásról beszélünk-e vagy arról, hogy a másik hatására szakítás lesz a kapcsolatból és a másikkal jön össze.

Ismerek olyan sztorit, hogy valaki egy haverja nőjével jött össze 5 (!) éve. Nem csalta mega lány a párját, de szakítottak. Ha a csaj a apsival azóta családot alapított, akkor az rossz szerintetek?

Elég idióta módon alkottok véleményt, egy ráadásul totál hétköznapi dologról...

És itt most nem a megcsalásról beszélek, azt egyrészt morálsian én is elítélem, de másrészt ráadásul nem sok értelmét látom.

Csak sokan itt a megcsalásról beszélnek, holott korántsem biztos, hogy egy ilyen szituációban az történik mindig, hogy az illető félredug.

És tényleg roppant érdekes lehet ezt pont az én számból, (aki soha nem csalt meg senkit, erkölcsileg is rendben van) hallani, de így gondolom én is.

PL rám is sokan rám hajtottak az évek alatt,míg kapcsolatban votam. Mégsem csaltam meg soha a párom, pedig volt, aki sezxuélisan is vonzott.

Ergo tök jogosan várom el én is uygenzta páromtól. Nekem ne azért elgyen valaki hűséges, mert nincs lehetősége félredugni... Ez szánalmas.

HA meg valaki hűséges, akkor az el van döntve, hogy én enm csalom emg a párom, és ha a kapcsolatom endben van, akkor nincs 3. fél, aki ezt széttúrja.

Ezt nem értik emg sokan.

(Persze joga van mindenkinek dühösnek lenni, ha ráakadnak a párjára, de az továbbra sem az idegen hibája, ha a párod megcsal.. Akit el elhet csábítani, az el is akar menni)

2018. febr. 22. 20:19
 53/59 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha pont akkor jön, ez a bizonyos Don Juan, amikor éppen hullámvölgyben van a kapcsolat, mélyponton és próbálják rendbehozni, de a mélypont miatt, egyszerűbbnek tűnik a "Juannal" való "kapcsolat". Ilyenkor azért könnyebb elcsábítani vkit, pedig lehet, hogy a kapcsolatot helyrehozhatták volna.

Persze ilyenkor jönne a szöveg arról, hogy ha valóban helyreakarta volna hozni, akkor nem csalta volna meg mással.

2018. febr. 22. 22:28
 54/59 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ez teljesen normális így ahogy gondolod. Az volt feleségem is így gondolta. A kandúrkájának elmondott minden szerencsétlennek, meg már válni akar, és hasonlók. Amikor szembetalálkoztunk, teljesen úgy gondolta, hogy Ő mint alfahím leugathat egy megcsalt embert. A hiba ott csúszott a számításába, hogy a rendszeres edzéseket, a 11 évig tartó ökölvívást elfelejtette említeni. Így amikor megütött az alfahímet játszó srác a haverjai elött, nem tudta mibe keveredett. Pedig csak a ha megnyerte hagy vigye dolgot akartam megbeszélni vele. Miután Nekem jöttek, nem kellet visszafogni magam. Ja, és nem vagyok agresszív, a megbeszélést erőltetem a problémák esetén. De simán belefuthatsz ilyenbe, és büntetést kaptak a bíróságon is, meg milyen megalázó, hogy egy öreg apuci pillanatok alatt a kórházba tett.
2018. febr. 23. 10:39
 55/59 A kérdező kommentje:
#54 Gratulálok hozzá, hogy megvertél pár embert. A témához is kívánsz szólni?
2018. febr. 23. 12:25
 56/59 1112 ***** válasza:
Ezt a te szíved joga eldönteni,hogy hogy állsz ahhoz a kérdéshez. Mert ha a srác pl átszeretne beléd, mert esetleg benned többet látna, talán valamiben többet tudnál adni, vagy jobb lenne az összhang, közelebb lennétek egymáshoz lelkileg; szerintem nincs azzal baj, csak ne a másik személy háta mögött csináljátok, hanem akkor tényleg szakítsa meg az előző párkapcsolatát.
2018. febr. 23. 13:09
 57/59 1112 ***** válasza:
57.vagyok,én most pont egy olyan helyzetbe hoztam egy pasit, hogy döntenie kell kettőnk között. Amúgy alapból nem tudtam, hogy foglalt. Mert akkor nem írtam volna neki olyan részletezett bemutatkozólevelet. Most várok, hogy lesz-e esetleg valami, mert már tuti, hogy vannak irányomba is érzései.
2018. febr. 23. 13:12
 58/59 anonim ***** válasza:
Voltam hasonló szituban csak itt a pasinak kellett döntenie kettőnk közül mert nàla képben volt még az ex vagy én de akkor én szingli voltam vagyis m3g képben sem volt senki.És a pasi ràmnyomult kb 1évig próbàlkozott én sokszor lepattintottam igy kibékült az exel.Am itt lehet hibàztatni bárkit amondó vagyok hogy kettőn àll a vàsàr .Igen igy a helyes ha lezársz egy kapcsolatot végleg kihevered és ugy jössz össze mással vagy ha kapcsolatban vagy és unalmas nem fejlődik srhovà akkor kilépni stb.Persze ezt elviekben könnyű elkêpzelni de gyakorlatban 100-or nehezebb .A szerelem nem akkor jön amikor mi szeretnénk .
2018. ápr. 10. 17:31
 59/59 anonim ***** válasza:
Egyépként meg nem kell itt tekintettel lenni plàne ha nincs még gyerekük .Különben is ha nem teszed meg te a lépést akkor egész életedben bànni fogod ha megteszed akkor meg tudod hogy mi is a helyzet .Ha lepattint akkor keresel màst és hagyod.
2018. ápr. 10. 17:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!