Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ez szemét dolog? Csak én gondolom így?
Szóval, ha tetszik nekem valaki és az kapcsolatban van, miért legyek én tekintettel az ő párjára?
Nem ismerem, nem rokonom, nem barátom, egy vadidegen. Miért tegyem meg neki azt a szívességet, hogy lemondok egy olyan emberről, aki potenciális lelkitársam, partnerem lehetne az életben?
Legyen az ő kapcsolatuk annyira stabil, hogy az ilyen külső befolyások ne ingassák meg. Legyen ő tekintettel a párjára és koptasson le engem, ha valóban szereti. Az rendben is van, és meg fogom érteni.
# 39-es vagyok
Látom le lettem szavazva, ami azért vicces. :) Tekintev, hogy nálam kevés morálsiabb embert ismerek. :D
De, hogy a félreéértés minimális esélyét is lecsökkentsem, akkor azért pontosítok:
- az egy dolog, hogy valaki kapcsoaltban van.
- az meg egy másik, hogy itt megcsalásról beszélünk-e vagy arról, hogy a másik hatására szakítás lesz a kapcsolatból és a másikkal jön össze.
Ismerek olyan sztorit, hogy valaki egy haverja nőjével jött össze 5 (!) éve. Nem csalta mega lány a párját, de szakítottak. Ha a csaj a apsival azóta családot alapított, akkor az rossz szerintetek?
Elég idióta módon alkottok véleményt, egy ráadásul totál hétköznapi dologról...
És itt most nem a megcsalásról beszélek, azt egyrészt morálsian én is elítélem, de másrészt ráadásul nem sok értelmét látom.
Csak sokan itt a megcsalásról beszélnek, holott korántsem biztos, hogy egy ilyen szituációban az történik mindig, hogy az illető félredug.
És tényleg roppant érdekes lehet ezt pont az én számból, (aki soha nem csalt meg senkit, erkölcsileg is rendben van) hallani, de így gondolom én is.
PL rám is sokan rám hajtottak az évek alatt,míg kapcsolatban votam. Mégsem csaltam meg soha a párom, pedig volt, aki sezxuélisan is vonzott.
Ergo tök jogosan várom el én is uygenzta páromtól. Nekem ne azért elgyen valaki hűséges, mert nincs lehetősége félredugni... Ez szánalmas.
HA meg valaki hűséges, akkor az el van döntve, hogy én enm csalom emg a párom, és ha a kapcsolatom endben van, akkor nincs 3. fél, aki ezt széttúrja.
Ezt nem értik emg sokan.
(Persze joga van mindenkinek dühösnek lenni, ha ráakadnak a párjára, de az továbbra sem az idegen hibája, ha a párod megcsal.. Akit el elhet csábítani, az el is akar menni)
Mondjuk ha pont akkor jön, ez a bizonyos Don Juan, amikor éppen hullámvölgyben van a kapcsolat, mélyponton és próbálják rendbehozni, de a mélypont miatt, egyszerűbbnek tűnik a "Juannal" való "kapcsolat". Ilyenkor azért könnyebb elcsábítani vkit, pedig lehet, hogy a kapcsolatot helyrehozhatták volna.
Persze ilyenkor jönne a szöveg arról, hogy ha valóban helyreakarta volna hozni, akkor nem csalta volna meg mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!