Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok ez szemét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ez szemét dolog? Csak én gondolom így?

Figyelt kérdés

Szóval, ha tetszik nekem valaki és az kapcsolatban van, miért legyek én tekintettel az ő párjára?

Nem ismerem, nem rokonom, nem barátom, egy vadidegen. Miért tegyem meg neki azt a szívességet, hogy lemondok egy olyan emberről, aki potenciális lelkitársam, partnerem lehetne az életben?

Legyen az ő kapcsolatuk annyira stabil, hogy az ilyen külső befolyások ne ingassák meg. Legyen ő tekintettel a párjára és koptasson le engem, ha valóban szereti. Az rendben is van, és meg fogom érteni.

2018. febr. 21. 22:45
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%

De, szemét dolog, és attól, hogy a megcsalón múlik nagyrészt a helyzet, még az marad. És aki ezt a kérdést felteszi és megpróbálja megmagyarázni, az érzi ugyanúgy, különben nem firtatná ezt a kérdést.

Én sem tudom elképzelni, hogy élvezzem dugást, ha közben a partnert mondjuk a gyerekei vagy a mit sem sejtő párja várnák haza. Aki ilyenbe belemegy, az cinkos egy mocskos játékban akkor is, ha a fő felelős a félrekúró.

2018. febr. 22. 06:00
 32/59 anonim ***** válasza:
80%

Tehát számodra ideális partner az, aki hűtlen. Akit könnyen elcsábít az újdonság varázsa, és mindig azt választja. Együtt töltött idő, közös gyerek nem számít.

Te egészen biztos vagy benne, hogy az újdonság varázsát is nyújtani tudod éveken át. A vadászat és az ismerkedés, meg a tiltott gyümölcs izgalmát.

Sok sikert!

2018. febr. 22. 06:01
 33/59 anonim ***** válasza:
100%

# 31-értek egyet.

Kiegészítve annyival,hogy a csábítóknak "senki a szeretőjük párja."

Ezt a fajta lenéző-levegőnek tekintő felfogást addig folytatjátok amíg ti is a "senki" státuszba nem kerültök!

-De nem csak egy kósza menetes' partnernál hanem életetek szerelménél...

Csupán ennyit kívánok nektek!

2018. febr. 22. 06:15
 34/59 anonim ***** válasza:
89%

Alapvető logikai tévedések vannak az elméletedben.

1. Egy jó kapcsolathoz két ember kell. Te azt írod, hogy ha el tudod csábítani, akkor az a kapcsolat nem jó.

Vagyis a nő nem képes dolgizni azon, hogy egy párkapcsolat hosszú távon működjön. A problémát pedig úgy oldja meg, hogy nem szakít, hanem liánozik. Egyedül nem tud boldogulni, tehát keres mást, probléma megoldva.

2.Te pedig azt hiszed, hogy egy ilyen emberrel ti ki tudtok alakítani egy abszolút és teljes mértékben tökéletes párkapcsolatot. Ahol nincs hangos szó, nincs idegesítő apróság. Naná, elvégre ő a mesebeli nagy Ő.

Ugyanis az első vita után lucskos puncival fog rohanni máshoz, és ugye te is belátod, hogy az már a te hibád, ha nem tökèletes a kapcsolat. Az a kapcsolat, amiért te 200%-ot teszel, ő meg 10-et, mert ha nem jó veled, akkor jogosan keres mást. Minek erőlködjön?

Minden szerető ezen a logikai bukfencen hasal el.

2018. febr. 22. 06:19
 35/59 anonim ***** válasza:
81%

34-el érték egyet inkább. Lehet kisebb a felelősséged, oké, ne is firtassuk. De most őszintén. Komoly kapcsolatra keresek valakit, akire rábíznám az életem és egy olyat választok, aki konkrétan prezentálja nekem, hogy hűtlen? Nem tartom ezt életszerűnek. Senki nem mondja, hogy ne csináld kérdező, de ha téged is ugyan így elárul majd, mikor jön egy nálad jobb (mert mindenkinél van jobb) akkor remélem nem leszel nagyon padlón.

31/f

2018. febr. 22. 06:59
 36/59 anonim ***** válasza:
88%
Esetleg ha kibújsz a sajá sggedből, és nem azt tartod kizárólag szem előtt, hogy neked mi a kényelmes, celravezető és boldog élet, hanem néha más élethelyzetét is megvizsgálod, átérzed, akkor lehet (hangsúlyozom: lehet, de nem biztos), rájössz, hogy a felelősséghárítás nem egy jó tulajdonság.
2018. febr. 22. 07:30
 37/59 anonim ***** válasza:
89%

"Kultúr-emberek nem verekedéssel, fenyegetőzéssel, megveretéssel rendezik a vitáikat.

Biztos lehetsz benne, hogy nyugodtan fogok aludni, akkor is, ha a te csajod volt az. :D

Nem a maffia nagyasszonyát akarom elcsábítani."

Ez azért vicces mert "kultúr" ember meg nem írogat más nőjére és próbálja meg felszedni.

Ha ilyen példával élhetek (elnézést a hölgyektől) de más kosarába se nyúlsz bele ha megtetszik amit vett mert tetszik a csomagolás.

Az meg hogy én nem vagyok maffia, és a 3. 4. ember sem az senkit se érdekel.

Ha egyszer bekattan valakinek az agya, vagy megelégelik hogy zaklatod a csajt még az is bele mehet hogy kapj egy verést.

Ha még a piszkos munka se tetszik valakinek 10-20.000 forintért de max 50-ért éjjel elkap valaki és ad neked egy sorozatot csak úgy.

Nehogy azt hidd csak a nagy hal tud nagyot csobbanni.

Ja igen, és még nézd meg azt hogy sok ember féltékenységből képes megölni a volt barátnőjét. Akkor szerinted nem lehet hogy pár alkalom után legalább egy verésbe nem futsz bele?

2018. febr. 22. 07:47
 38/59 anonim ***** válasza:
35%

hát ha lekopsz, ha elküldenek, akkor oké.

amikor egyetemen megismerkedtem más fiúkkal, és volt aki csak azért akart barátkozni velem, mert barátnőt akart, simán elküldtem. mivel nem volt szimpatikus, nem esett nehezemre, nem vesztettem semmit. szóval max neki szar, hogy le lett koptatva.

szerintem logikus, hogy ha találsz a jelenlegi párodnál jobbat, aki boldogabbá tesz, akkor azzal összejössz.

persze kissé hogy is lehetne mondani... tiszteletlen és önző dolog talán. meg ha pl valaki régóta együtt van valakivel, te meg odamész mint újdonság, és ezért odaadja magát, aztán kiderül hogy mégse vagytok jók együtt, a jó kapcsolatot szétbasztátok, az eléggé szívás. de mondjuk ebben az esetben is hülye az, aki nem ismeri fel, hogy ez mondjuk csak egy fellángolás az új iránt. de lehet nem egy ilyet olvasni ezen az oldalon.

2018. febr. 22. 08:40
 39/59 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező, teljesen, 100%-ig egyet értek veled.

MEglepett engem is korábban, hogy itt ezen az oldalon -elviekben- így állnak hozzá.

A valóság az, hogy elég volt körülnéznem a munkahelyemen is. az emberek pont lesz.rják, ha tetszik nekik valaki, hogy az akpcsoaltban van. Nem feltátlenül direkt provokáljásból, ahnem ösztönösen is csábítgatják a másikat.

Ja, és a morális kérdésre voantkozóan: szintén egyet értünk.

Az én párom NE azért legyen velem, mert nem kell senkinek. AZért legyen velem, mert engem választ. Később is, nem csak az elején.

Ha egy kapcsoalt pusztán azon múlik, hogy ráhajt-e valaki... Az egy db fos. Sokan mégis rettegnek ettől, pedig csak másra hárítják, egy külső körülményre azt, hogy a másiknak más kell.

Sosem értettem ezeket a belemagyararázásokat.

2018. febr. 22. 08:53
 40/59 anonim ***** válasza:
90%
Voltam már úgy, hogy rányomultam egy nőre. Kiderült, hogy van párja. Itt jön a lényeg: visszavonulás azonnal, a nő tudta, hogy komoly szándékkal közeledtem, de innentől kezdve a döntés az övé. Ha engem akar, szakítson, de bele nem avatkozok.
2018. febr. 22. 09:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!