Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ez szemét dolog? Csak én gondolom így?
Szóval, ha tetszik nekem valaki és az kapcsolatban van, miért legyek én tekintettel az ő párjára?
Nem ismerem, nem rokonom, nem barátom, egy vadidegen. Miért tegyem meg neki azt a szívességet, hogy lemondok egy olyan emberről, aki potenciális lelkitársam, partnerem lehetne az életben?
Legyen az ő kapcsolatuk annyira stabil, hogy az ilyen külső befolyások ne ingassák meg. Legyen ő tekintettel a párjára és koptasson le engem, ha valóban szereti. Az rendben is van, és meg fogom érteni.
Magadra legyél tekintettel.
Tényleg egy olyan ember mellett képzeled az életed aki csal, valóban ő a tükröd?
Ha képbe kerülsz és veled akarok lenni akkor hazamegyek és elmondom. Vállalom.
Ha valakinek foglalt nő kell intézze úgy mint ahogy SZDG-leírta.
Korrekten és intelligensen.
De például rengeteg olyan fiatal "nőt" ismerek akik direktbe szétcsesztek hosszú házasságokat ahol nem volt nagy gond -csak a fiatal hús és a túláradó természet nyerőbb volt mint a feleség és gyerekek ...
Sőt több ilyen gondolkodású csaj mit a kérdező direkt nős pasikkal kavart fogadásból,hogy minden pasi elcsábítható!
-Ne mondjátok,hogy ez helyes!
Mert azt a "senkit" a kiszemelt párját teszitek tönkre vagy a gyermekeit .
Annyit még megemlítenék,hogy nemtől függetlenül az emberek 90%-a módszeresen elcsábítható!
-Nen mindegyik xar ember -Csak figyelenre-szerelemre vágyik stb.-persze ez nem mentesíti a hibái alól.
Tehát a csábítónak igen is van felelőssége!
Szerintem is van a csábítónak felelőssége! Csak xarnak rá magasról.
Ma egy önző világban élünk!-Az elv,hogy mindenkinek minden jár és nincsenek korlátok,kötelékek...
Szinte mindent leírtak már...-a "kultúr ember nem verekszik" -hez cdak annyit ,hogy van olyan helyzet amikor igen!
Tehát egy szórakozóhelyen ha nyomul egy pasi annak ellenére,hogy én elutasítom akkor minimumnak érzem,hogy a férjem eligazítsa...-Ha nekem kellene képenvágni az illetőt tuti,hogy a "muja" páromnak is lecsűrnék egyet.
-mert még az a csepp agyú k-va kakas is megvédi a tyúkjait az udvaron!
A vártnál több válasz érkezett. A félreértés elkerülése végett mindenki válaszát köszönöm, de veszem a bátorságot, hogy reagáljak rájuk.
#30 05:59 Tehát nem a logikámmal van baj, hanem a hozzáállásommal. Ha a gondolatmenet helyes, akkor még is hogy kellene hozzáállnom? Fogadjak el és érvényesítsek magamra egy olyan erkölcsi szabályt, amit még csak nem is látok megalapozottnak? Mégis miért tennék ilyet?
Ha gyerek is van az kicsit más. Egyrészt nem annyira vonzó jelölt számomra egy gyerekes anyuka, másrészt a szívemre venném, ha a gyerek miattam hallgatna végig olyan vitákat, amikre nem szolgált rá. De igen, abban igazad van, hogy a szüleivel szemben ugyanúgy cinikus maradnék.
#32 06:01 És te egészen biztos vagy benne, hogy aki egyszer hűtlen (valamiért), az soha nem lehet ideális partner? Mert így elég sok embert zártál ki, sőt. Szüzeken és lúzereken kívül maradt még pár bigott és frigid körülbelül.
Nem vagyok benne egészen biztos, hogy bármit is tudok nyújtani, ami akár csak elégséges lehetne. Ebben egészen biztos soha senki sem lehet. Sajnos így kell leélni ezt az életet.
#34 06:19 Miből gondolod, hogy a nőn múlt a kapcsolat eredményessége? Miből gondolod, hogy nem ő volt az, aki belerakta a 100%-ot?
#35 06:59 Eddig ezt gondolom a leginkább helytálló érvnek, sőt. Ez meg is áll, de bátor leszek és megkockáztatom.
#37 07:47 Elég volt ebből. Köszönöm a figyelmeztetést, tudomásul vettem. Nem kérek több ki hogy öl, fenyeget, veret meg kommentárt.
#39 08:53 Pontosan így vélem én is. A párom mindig ki lesz téve a külső hatásoknak, ha szeretném, ha nem.
SzDG Én az elejétől fogva tudom, hogy van valakije. Akkor meg se kellett volna soha próbálnom?
Azért az érdekes,hogy írják itt férfiak,hogy megvernék azt a pasit aki a barátnőjükre nyomulna. Érdekes szerintem meg az lenne,hogy hülye k*rv* mit beszélget más pasikkal,lapátra teszem a kis cafkát. Már az itteni általános kommentek alapján így szokott lenni,hogy nyomul a pasi a csajra,akkor hülye k*rv* biztos ő a hibás meg mit beszélget vele stb.
A kérdezővel én egyetértek,nyugodtan flörtöljön aztán,ha a csaj úgyis fogja tudni,hogy mit kell tennie,ha a párját nem szereti el fogja hagyni,ha szereti akkor csak jót fog neki tenni,hogy valaki érdeklődik iránta,de úgysem fog ennél tovább lépni.
Én tudom,mert komoly kapcsolat mellett hiába udvaroltak nekem. Nagyon jól esett és jó barátokká is váltak, még volt akivel bulizni is elmentem,de egy arcra puszit sem engedtem nekik és sokszor beszéltem nekik a páromról,hogy mennyire szeretem.
De volt olyan pasim is aki mellett szerelmes lettem egy másikba és megcsaltam,majd elhagytam a másikért,akivel azután 5 éven át alkottunk egy párt és csodálatos volt az egész. Szóval az is hülyeség,hogy egy ilyen emberre nem lehet alapozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!