Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ez szemét dolog? Csak én gondolom így?
Szóval, ha tetszik nekem valaki és az kapcsolatban van, miért legyek én tekintettel az ő párjára?
Nem ismerem, nem rokonom, nem barátom, egy vadidegen. Miért tegyem meg neki azt a szívességet, hogy lemondok egy olyan emberről, aki potenciális lelkitársam, partnerem lehetne az életben?
Legyen az ő kapcsolatuk annyira stabil, hogy az ilyen külső befolyások ne ingassák meg. Legyen ő tekintettel a párjára és koptasson le engem, ha valóban szereti. Az rendben is van, és meg fogom érteni.
#10 Nem szoktam itt ríni egyáltalán, bármilyen meglepő.
Nézzük. Tehát arra jutottunk, hogy az érvelésem helytálló és morálisan elfogadható, csupán a másik féllel van gond, hogyha elfogadja az ajánlatom?
Biztos vannak még gerinctelen emberek, mindig voltak és lesznek is:)
Potenciális lelkitársad lehet bárki aki mással van kapcsolatban. Ergó ha talán elhagyja, és összejön veled utána lehet téged dob egy másik miatt.
Amúgy meg milyen lelkitárs lesz az aki a mostani csávóját otthagyja érted? Max dugópajtinak jó az ilyen.
Valamint igen, az ilyen embereket szokták nagyon visszaszorítani egy veréssel. Nem kell ehhez kocsma... éjjel sötétben kiszállnak a kocsiból, vagy előmásznak egy bokorból és adnak neked. Nem egy ilyet hallottam. Pökhendi volt a csávó, meg szívózott mindenkivel este hátulról lekapták és adtak neki.
Azt pedig sok esetben el lehet felejteni hogy majd megverekszetek mint férfi, mert ilyen esetben nem ez a cél sok esetben.
Úgyhogy ha ilyen életre tervezel akkor nyugodtan számíts rá hogy bármikor elkaphatnak fenyegetés nélkül is.
#14 Mint mondtam, ezt én nem tartom gerinctelenségnek.
"milyen lelkitárs lesz az aki a mostani csávóját otthagyja érted?"
Miért ne hagyhatná ott? Miért kellene feltétlen ott maradnia valaki mellett?
Azt pedig kérlek, had döntsem el én, hogy ki mire jó számomra.
Nem tudom, hogy ti hol éltek emberek, és milyen környezetben szocializálódtatok, de én ott biztosan nem szeretnék lenni. Kultúr-emberek nem verekedéssel, fenyegetőzéssel, megveretéssel rendezik a vitáikat.
Biztos lehetsz benne, hogy nyugodtan fogok aludni, akkor is, ha a te csajod volt az. :D
Nem a maffia nagyasszonyát akarom elcsábítani.
#16 Nem vagyok hívő, így kevéssé érdekel az egyház, és a Biblia véleménye.
Felmentést sem akarok, csupán azért írtam ki ezt a kérdést, mert nekem ez a kézenfekvő válasz rá, és érdekesnek találom, hogy zsigerből ennyire sokan szembe mennek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!