Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a "harmadik személyről"?
Számomra felfoghatatlan, hogy miért vágyik bárki erre, hogy egy ürítőlyuk, vagy egy élő vibrátor legyen... nem tudom őket megérteni, és nem tartom őket túlzottan okosnak.
Emellett ugyan nem csal meg senkit, szóval a kedves partnerénél mindenképp jobb, viszont számára maga a megcsalás mint jelenség, elfogadhatónak számít, így azért sokkal nem jobb a másiknál, bízni nem tudnék ilyen emberben.
Lelkibeteg, érzelmi sérült és nárcisztikus-pszichopata emberek jellemzője.
Vagy azért megy bele, mert azt hiszi, hogy jobbat úgyse talál, és örül, hogy egyáltalán van aki legalább ennyit ad magából. Vagy nincs lelkiismerete, nincsenek emberi érzelmei, és ő se lesz szerelmes, meg nem is izgatja, hogy ezzel másnak tönkreteheti az életét. Csak a saját élvezete fontos.
Esetleg egy kicsit mindkét véglet.
Egészséges lelkű ember nem megy bele ilyen kapcsolatba.
Az is butaság, hogy nem tehet róla, hogy kibe szeret bele. Érdekes módon, ha kiderül valakiről, hogy csóró, szülőkkel él, nem szereti a kutyákat, stb.: Azonnal ki tudnak ábrandulni belőle, egyből kizáró ok. Az akkor miért nem, hogy egy hűtlen dög?
Ugyan nem akkora patkány, mint a megcsaló fél, de attól még patkány ő is. Szánalmas, primitív, ostoba ösztönlény, aki nem tud parancsolni az "érzéseinek" és elhisz bármit, amit egy ilyen gerinctelen féreg mond.
Ha nem tud arról, hogy a másik foglalt, akkor természetesen nem tehet semmiről, de ha tudja, hogy mibe megy bele és mégis belemegy, akkor nagyon is hibás a történetben és maximálisan megérdemli azt a pofáraesést, amit idővel kap (szinte mindegyik).
Esetemben az adott nő régóta döglődő,véleményem szerint(és saját bevallása szerint is) valószínűleg menthetetlen kapcsolatban volt.
Egyértelműen vonzódott hozzám és tudomásomra adta ha nem lenne kapcsolata megpróbálná velem.
Baráti viszonyban voltunk ,bár ez már felér egy érzelmi megcsalással ugye.A sokk akkor ért amikor miután képes volt vágyni a testi közelségemet is még mindig nem volt képes szembenézni a kapcsolata teljes kihűlésével.
Továbbra sem volt képes szembenézni önmagával így gyakorlatilag megalázta a párját(akivel szerintem még mindig együtt vannak bár nem értem hogyan)saját magát,a több éves barátság-kapcsolat összes szebb emlékét a kapcsolatukban,na és persze valamilyen szinten engem is.
Ha nő az illető, akkor ugyebár egy büdös kurwa... Ha férfi, akkor semmi, a félreba$zó nő a büdös kurwa.
Én nem írok véleményt, ez csak a statisztika szerinti közvélemény... Főleg itt a gyk-en, ahol mindenki annyira tud mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!