Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek a "harmadik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a "harmadik személyről"?

Figyelt kérdés
Akinek nincs kapcsolata, de olyan valakivel kavar, akinek van. Szóval ő nem csal meg senkit, viszont részt vesz egy megcsalásban.

2018. jan. 31. 11:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
31%

Jaj, hagyjátok már ezt a túlmoralizálást.

Minden embernek vannak az éetében szakaszok, amikor izgatja az új, a titokzatos stb stb.

Na innen nézzük tovább a dolgokat :

Melyik verzió a jobb, ha már definiálni kell ?

1. Vágysz a másikra, csak úgy, mert bizsergeti a fantáziádat a másik stílusa-mindene (valamiért észrevetted) és elzárkózol, mert úgy a "becsületes", és ennek a következménye kihat a hétköznapjaidra, lehet nem tudsz hatékonyan dolgozni, otthon sem vagy az igazi, stb stb, vagyis kizökkensz a nyugalmas életvitelből, hibát hibára halmozhatsz életvitelben és egyfolytában elfojtasz magadban valmit.

Ha ez tizenéven keresztül csinálod, mi lesz e vége ?

2. Kiéled a fantáziádat, kultúráltan, nem megbántva senkit, nyugodt maradsz életviteledben, munka otthon stb és minden marad békében.

És most mindegy hogy a nő teszi ezt, vagy a férfi.

Egy idő után nem a testiség lesz az elsődleges összetartó erő. Az együtt töltött években a testiség csak kb 15%-a az időnek. A 85%-bani béke lesz fontosabb. A veszekedés, cirkusz, ordítozás (mellesleg ezt látod mindenhol a TV-ben-utcán-plázákban a pároktól) k.. rva jó dolog, igaz ? És ez miért van, mert alapból emberileg (85%) nem illenek össze. De azt hiszik, hogy "hűségesnek" kell lenni a társadalomban.

VICC.

Na mindegy is.

2018. febr. 1. 07:02
 22/28 anonim ***** válasza:
Utolsó "21-es" válaszoló Köszönöm Neked amit írtál. Pont így gondolom de nem tudtam volna ilyen jól megfogalmazni.
2018. febr. 2. 17:26
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Akit SZERETÜNK, annak nem hazudunk bele az arcába.

Mi értelme egy kapcsolatnak alapvető, embernek kijáró tisztelet nélkül?

2018. febr. 2. 17:33
 24/28 anonim ***** válasza:
22%
De miert a harmadik gondolkodjon ezen h a masiknak van parja?! Sose ertem ,h a problema forrast foleg nők ott keresik,hogy a harmadik miert allt szoba a pasijaval ferjevel.Ez valami onmegnyugtatas.? 12 eve vagyok házas ha a ferjem csalna akkkor miert a nőt hibaztassam ,nem a nő fogadott nekem hűséget!!!! Azert mert sok nőnek kell egy bűnbak az a sajat baja.
2018. febr. 16. 20:09
 25/28 anonim ***** válasza:

Azert azok a nök akik belemennek a szeretöi statuszba

hatalmas,vagy egy egyejszakas kalandba ha tudja h van parja a ferfinek

sztem hatalmas lelki problemai vannak,es gyenge jellem

soha az eletben nem kezdtem ki olyannal akinek parja volt

barmennyire is akartam volna...

tiszteletben tartom a not,es tudvan a ferfi ugyis talal masik partert helyettem de tudom az en lelkem tiszta es nyugodtan tudok aludni

ez vagyok en!!!

azok a nok akiket hidegen hagy h van e masik no a hatterbe,

gondolom oket nem izgatna h ha a parjuk leall egy masik novel

es ha kiderul biztos nem fajna neki...

de a kornyezetemben sok olyan no van aki elvette a ferfit

most egyutt elnek,naaaagy boldogsagban

a pasija meg ugyanugy csalja

es ilyen nonek nem fogok szolni,egye meg amit fozott😂

ha meg valakinek kell egy ferfi,a ferfi szakitson.aztan menjen bele a dologba de en nemtudom gyomrom nem lenne olyan

ferfivel lenni aki mas nohoz megy haza

sztem megalazo ha egy not kihasznalnak

2018. febr. 17. 10:11
 26/28 anonim ***** válasza:
#25# Azért nincs igazad mert ahol a pasi csak azert nem csal meg mert a nők elhajtjak mert foglalt akkor ott nagy baj van!! Ezert mondom ,hogy aki mar kalandozik kifele miert a nőnek kell nemet mondani ? a pasinak kene tudni,hogy nekem van parom,felesegm,barátnőm,akkor ezt nem teszem.De van aki ezzel nyugtatja magát ,hogy a nők vettek el a férjét,amugy ő nem dugott volna felre csak pisztoly volt a fejehez téve.
2018. febr. 17. 10:58
 27/28 anonim ***** válasza:
Barátnőm is ezt csinalta ,nyomozott a ferje után,mikor elkapta a nővel a nőt cibalta meg,es felelosegre vonta ,hogy mit kepzel mert ők hazasok es van két gyerek! A ferj volt az artatlan barany akire rá masztak mindig:)))
2018. febr. 17. 11:01
 28/28 anonim ***** válasza:

Nah jo azert védeni se kell oket😂

sok no miatt lesz csonka csalad,aztan amikor a ferfivel osszekoltozik

es elmulik a varazs meg kibasszak😂😂

az ilyen noknek miert eri meg😂tok jo az egojanak

aztan ha jonnek a gondok akkor keres masik hapsit

megvan a velemenyem roluk,sok ilyen not ismerek

tisztelet a kivetelnek akik legalabbis tenyleg komolyan gondoljak

2018. febr. 17. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!