Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a "harmadik személyről"?
Jaj, hagyjátok már ezt a túlmoralizálást.
Minden embernek vannak az éetében szakaszok, amikor izgatja az új, a titokzatos stb stb.
Na innen nézzük tovább a dolgokat :
Melyik verzió a jobb, ha már definiálni kell ?
1. Vágysz a másikra, csak úgy, mert bizsergeti a fantáziádat a másik stílusa-mindene (valamiért észrevetted) és elzárkózol, mert úgy a "becsületes", és ennek a következménye kihat a hétköznapjaidra, lehet nem tudsz hatékonyan dolgozni, otthon sem vagy az igazi, stb stb, vagyis kizökkensz a nyugalmas életvitelből, hibát hibára halmozhatsz életvitelben és egyfolytában elfojtasz magadban valmit.
Ha ez tizenéven keresztül csinálod, mi lesz e vége ?
2. Kiéled a fantáziádat, kultúráltan, nem megbántva senkit, nyugodt maradsz életviteledben, munka otthon stb és minden marad békében.
És most mindegy hogy a nő teszi ezt, vagy a férfi.
Egy idő után nem a testiség lesz az elsődleges összetartó erő. Az együtt töltött években a testiség csak kb 15%-a az időnek. A 85%-bani béke lesz fontosabb. A veszekedés, cirkusz, ordítozás (mellesleg ezt látod mindenhol a TV-ben-utcán-plázákban a pároktól) k.. rva jó dolog, igaz ? És ez miért van, mert alapból emberileg (85%) nem illenek össze. De azt hiszik, hogy "hűségesnek" kell lenni a társadalomban.
VICC.
Na mindegy is.
Akit SZERETÜNK, annak nem hazudunk bele az arcába.
Mi értelme egy kapcsolatnak alapvető, embernek kijáró tisztelet nélkül?
Azert azok a nök akik belemennek a szeretöi statuszba
hatalmas,vagy egy egyejszakas kalandba ha tudja h van parja a ferfinek
sztem hatalmas lelki problemai vannak,es gyenge jellem
soha az eletben nem kezdtem ki olyannal akinek parja volt
barmennyire is akartam volna...
tiszteletben tartom a not,es tudvan a ferfi ugyis talal masik partert helyettem de tudom az en lelkem tiszta es nyugodtan tudok aludni
ez vagyok en!!!
azok a nok akiket hidegen hagy h van e masik no a hatterbe,
gondolom oket nem izgatna h ha a parjuk leall egy masik novel
es ha kiderul biztos nem fajna neki...
de a kornyezetemben sok olyan no van aki elvette a ferfit
most egyutt elnek,naaaagy boldogsagban
a pasija meg ugyanugy csalja
es ilyen nonek nem fogok szolni,egye meg amit fozott😂
ha meg valakinek kell egy ferfi,a ferfi szakitson.aztan menjen bele a dologba de en nemtudom gyomrom nem lenne olyan
ferfivel lenni aki mas nohoz megy haza
sztem megalazo ha egy not kihasznalnak
Nah jo azert védeni se kell oket😂
sok no miatt lesz csonka csalad,aztan amikor a ferfivel osszekoltozik
es elmulik a varazs meg kibasszak😂😂
az ilyen noknek miert eri meg😂tok jo az egojanak
aztan ha jonnek a gondok akkor keres masik hapsit
megvan a velemenyem roluk,sok ilyen not ismerek
tisztelet a kivetelnek akik legalabbis tenyleg komolyan gondoljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!