Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a "harmadik személyről"?
Én egyszer voltam harmadik sajnos. Nem tudtam róla, hozzáteszem, családos ember volt, sok "üzleti úttal", de annyira hihetően adta elő mindig, hogy fel sem merült bennem, hogy kételkedjek. Képes volt fizetni egy albérletet csak ezért, amihez volt kulcsom, félig ott is éltem. Nyaraltunk együtt, bemutatott barátoknak, nem is értem, hogy bírt ebben a hazugság hálóban élni?
Majdnem egy év után jött rá a feleség, és felkeresett és elhordott minden sz..rnak, el se hitte, hogy nem tudtam. Később se nagyon álltak mellém, mindenki szerint én voltam a hülye, hogy nem tűnt fel.
Az senkit nem érdekelt, hogy miután ez kiderült hanyat homlok kihátráltam az egészből pedig én szerelmes voltam és eszméletlenül fájt. Engem is átvertek és becsaptak. Tudom, hogy mindig csak a feleséget meg gyerekeket szokták sajnálni, hisz nekik "ment tönkre az életük", de én ugyanúgy koppantam és veszteség ért.
Vicc az egészben, hogy megtudtam később, hogy visszasírta a feleségét magához, és most ugyanúgy van egy másik szerető, aki szintén nem tud semmit. Vannak mániákus hazudozók, nem biztos, hogy a harmadik fél mindenáron egy utolsó szemét.
én voltam 3. személy.
a srác azt mondta, szakítani készül, elhittem neki.
nem engedtem semmit neki, csak beszélgettünk.
közben mégsem szakított.
elmondtam mindent a nőjének.
szar érzés volt az egész.
nem feltétlenül hibás mindig a 3. fél.
nekem totál beadta, hogy boldogtalan, menekülni akar, szakítani.
és nem is volt köztünk fizikailag semmi.
én ezt elhittem neki, és mondtam randi csak akkor, ha lezártad a nőddel.
minden ilyen esertben az a fél a legnagyobb gerinctelen, aki a párja háta mögött kavar, ha a 3. fél belemegy a szexbe, ő is hibás.
Nem ítélem el,de butának tartom, nem érdemes ilyen kapcsolatba belemenni.
Attól aki a párját megcsalja veled nem sok jóra számíthatsz.Elhagyni valószínű nem fog érte, vagy ha mégis, akkor mégis kinek kéne? Aki egyszer vígan csalta a párját,az akkor se fog lelkiismeret furdalást érezni,ha téged csal majd. Kár ilyenbe belemenni, tök sok független, szingli emberke van aki vágyna a kapcsolatra és megbecsülné azt.
Akinek van kapcsolata és nem becsüli, átveri a másikat, az undorító, a cipőmet nem engedném,hogy letörölje,nemhogy kavarjak vele. Fúj
15# vagyok. Persze ez arra nem vonatkozik,aki nem tud róla,hogy ő a 3. fél,van párja a kedvesnek.
Én is tapasztaltam ezt, semmi nem volt köztünk,csak egy randi. Kezdtem beleélni magam,amikor kiderült,hogy van párja..
4-es!
a parod süppedt a szar kapcsolatba,mig jöttel te aki miatt szakitott...
ne lepödj meg ha evek mulva lapos szar kapcsolatotokban
egyszer hazaallit h szakit(mert talalt egy masik csajt.akivel erzelmileg csalt).
a ver nem valik vizze!
elmulik a szerelem nalatok is
es akkor mi lesz?
Engem csaltak már meg. A kedves páromat el tudtam volna ásni az erdőben. Szörnyen gonosz ember az, aki megcsalja a másikat.
de a harmadik félre nem haragudtam. És nem érdekel hogy tudott-e rólam vagy sem. Ha tudott rólam, akkor is megértem és nem haragszom.
Nem tudott ellenállni. Én sem tudtam ellenállni, engem is elvarázsolt. (És igaz, nem én voltam a szerető, én a barátnő voltam, de dettó.) Őt is csak elvarázsolták. Pont én ne értsem meg, hogy milyen az?
12-es válaszoló írta:''Az ember nem tudja irányítani, hogy ki tetszik neki, kit kedvel meg és kibe szeret bele. Szerintem azzal semmi problém nincsen, ha valaki egy foglalt nőbe/férfiba lesz szerelmes, ha ennek itt vége is van.''
Ha itt vége is van, attól azért még szörnyű. Én voltam foglalt emberbe szerelmes és ő is vonzódott hozzám. Nem csináltunk semmit, nem lettem a 'szeretője', tiszta a lelkiismeretem. Ettől függetlenül helytelennek éreztem az egészet, hiszen ez érzelmi megcsalás, nem?
Mi a velemenyem?Lesulyto!!!
Tudta h vagyok,es neki is volt elettarsa.Megis kikezdett a ferjemmel,aztan par dugas utan mar eljegyzest,gyereket akart a ferjemtol,meg hogy hagyjon el engem,boritotta a bilit...
Hat koppant,mert sok esemeny utan egyutt maradtunk..
O meg hisztizett kavart ezerrel,de pofara esett.
En soha nem voltam 3. de nem is lennek,nem is leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!